Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?

### Cristian Țânțăreanu Explică Absența de la Botezul Nepoatei Ancăi Țurcașiu

Cristian Țânțăreanu a clarificat motivul pentru care nu a putut fi prezent la botezul nepoatei sale, micuța Zoe, eveniment ce a adus bucurie în viața Ancăi Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, recunoscută pentru succesul său profesional, se bucură acum de fericirea de a fi bunică. Botezul micuței a avut loc recent, dar absența lui Cristian, nașul vedetei, a fost notabilă.

### Motivul Absenței lui Cristian Țânțăreanu

În ciuda zvonurilor, Cristian a explicat că a fost invitat, dar nu a reușit să ajungă din cauza unei vacanțe la mare. A revenit acasă după câteva zile, ceea ce i-a îngreunat prezența la eveniment.

„Eram în concediu la mare, de aceea nu am putut fi prezent. Ne-am întors acasă recent”, a declarat Cristian Țânțăreanu.

### Relații de Prietenie Rămasă

Chiar dacă Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu, au luat-o pe drumuri separate, se pare că au păstrat legătura cu Cristian Țânțăreanu. Milionarul a menționat că a avut o relație bună cu ei și că i-a invitat la ziua sa de naștere, unde Cristian Georgescu a participat, în timp ce Anca a fost ocupată cu filmările pentru un show.

„Anca nu a putut veni pentru că era prinsă cu filmările. Eu am invitat amândoi, n-am nicio problemă cu trecutul lor”, a adăugat Cristian.

### Concluzie

Absența lui Cristian Țânțăreanu la botezul nepoatei nu a fost o alegere deliberată, ci mai degrabă o situație de circumstanță. Anca Țurcașiu continuă să se bucure de rolul de bunică, iar relațiile de prietenie rămân intacte în ciuda trecutului.

Leave a Comment

Tzancă Uraganu, declarații emoționante după ce a devenit tătic a patra oară! Artistul a vorbit despre familie, după ce Lambada i-a dăruit încă un băiețel

Ziaristu
### Tzancă Uraganu Își Deschide Inima despre Viața de Tată

Tzancă Uraganu a devenit tată pentru a patra oară, iar recent a fost binecuvântat cu un băiețel, venit pe lume din căsătoria sa cu Lambada. Această nouă adăugare la familie l-a făcut un tătic extrem de fericit. În cadrul concertului aniversar de 50 de ani al lui Adrian Minune, Tzancă a avut parte de un moment special și a oferit un interviu pentru WOWbiz, unde a făcut dezvăluiri sincere.

Tzancă Uraganu are acum patru copii, cel mai recent fiind băiețelul său. Pe lângă acesta, mai are o fetiță dintr-o relație anterioară cu Marymar, cu care locuiește în prezent.

„Copiii sunt o binecuvântare, o minune în viața noastră. Fără ei, viața nu ar fi completă. Îmi doresc să fim cu toții sănătoși, iar în fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am”, a spus Tzancă Uraganu.

### O Sărbătoare pentru Adrian Minune

Tzancă Uraganu a fost prezent la aniversarea bunului său prieten, Adrian Minune, care a împlinit 50 de ani. A împărtășit câteva gânduri despre legătura lor specială și despre ce înseamnă Adrian pentru el.

„Mă simt onorat să fiu aici, la ziua lui Adrian. Îl iubesc de când eram mic. Am devenit ca o familie, el este ca un frate mai mare pentru mine. Ne susținem mereu, atât în momentele dificile, cât și în cele fericite. Îi doresc din tot sufletul să aibă parte de sănătate și fericire alături de copiii săi. Merită tot ce e mai bun în viață, după o viață plină de realizări”, a adăugat Tzancă Uraganu.

### Încheiere

Tzancă Uraganu continuă să inspire cu povestea sa de viață, evidențiind importanța familiei și a prieteniei adevărate. Fiecare zi este o ocazie de a celebra dragostea și bucuriile aduse de copii și de cei dragi.

Leave a Comment