Cum arată restaurantul lui Pescobar din Londra. Vrea să dea lovitura și peste hotare: ”O să fie logo cu fața mea”

Pescobar, cunoscut deja ca un antreprenor de succes în România, a făcut senzație cu lanțul său de restaurante și acum își extinde afacerea pe plan internațional, deschizând un nou local în Londra. După ce și-a construit un nume în industria gastronomică românească, el face un pas curajos și aduce brandul său unic peste granițe. În august, el a anunțat pe rețelele de socializare că merge la Londra pentru o întâlnire de afaceri și pentru a explora oportunitățile. Acum, în septembrie, se poate spune că misiunea a fost un succes, Pescobar fiind pregătit să inaugureze noul său restaurant, „Pescobar Sushi London”.

Într-o prezentare entuziastă pe social media, el a dezvăluit fanilor locația viitorului său restaurant, exprimându-și bucuria și mândria pentru realizarea acestui proiect. Spațiul este deja pregătit pentru ultimele ajustări, iar Pescobar le-a oferit admiratorilor o primă privire asupra viziunii sale pentru „Pescobar Sushi London”. Acesta a menționat că restaurantul va avea elemente emblematice, inclusiv un logo personalizat cu fața sa, pentru ca lumea să recunoască imediat cine este omul din spatele brandului. Antreprenorul este convins de succesul pe care îl va avea restaurantul, mai ales datorită cererii mari venite din partea românilor din diaspora.

„Dragilor, am luat și cheia. Uite cum simți spațiul ăsta… Haideți să vedeți cum se vede afară. Frumos, nu? Aici va fi secțiunea de shaorma, caracatița. Am gândit-o, am făcut-o. Totul se va schimba cu Pescobar Sushi London și o să fie și logo cu fața mea, să știe lumea cine e Pescobar”, a spus acesta într-un video de prezentare.

Deschiderea acestui restaurant în Londra nu este o coincidență. Londra are o semnificație personală pentru Pescobar, care, înainte de a deveni un nume important în afaceri, a muncit ani de zile în capitala britanică. Într-o perioadă mai dificilă a vieții sale, el a lucrat la o fermă de flori, în condiții grele, trăind într-o rulotă și muncind pentru a-și întreține existența. Experiențele sale de atunci, pline de provocări, l-au format ca om și i-au întărit determinarea de a reuși.

„Am ajuns acolo pe vremea aceea, într-o toamnă rece și ploioasă. Era un viscol, Anglia cu aerul ei rece și norii mereu prezenți… Nu mai știam unde m-am băgat. Muncă grea la câmp, la o fermă de flori. Eu nu mai lucrasem niciodată în agricultură, nu pusesem mâna pe o sapă în viața mea. Locuiam într-o rulotă, împărțeam locul cu încă o persoană, iar baia era afară, în condiții vitrege… Parcă eram pe o plantație”, povestea Pescobar în cadrul unui podcast.

Acum, ani mai târziu, Pescobar revine în Londra, dar de această dată ca un om de afaceri realizat, pregătit să își pună amprenta în lumea gastronomiei internaționale. Noul său restaurant promite să fie o destinație atractivă atât pentru românii din Londra, cât și pentru iubitorii de sushi din toate colțurile lumii.

Leave a Comment

În plin scandal cu Larisa Uță, Medana Oprea dă cărțile pe față despre fostul ei soț: “Dovada clară că…”

Medana, soția lui Alin Oprea, a demonstrat că o relație poate rămâne cordială chiar și după o despărțire, mai ales când binele copiilor este pus pe primul loc. După separarea de fostul ei soț, Daniel Berciu, Medana a reușit să mențină o legătură strânsă și prietenoasă cu acesta, dovedind că respectul și înțelegerea pot transcende dificultățile personale. Spre deosebire de Alin Oprea, care nu a reușit să găsească un teren comun cu fosta lui soție, Medana și Daniel au știut să își susțină copiii fără conflicte și să colaboreze pentru a le oferi un mediu echilibrat și fericit.

Chiar dacă viața i-a purtat pe drumuri separate, cei doi au rămas implicați în creșterea copiilor lor, Darius și Daria, cu aceeași dăruire. În luna iulie, Medana a participat la majoratul fiului lor, Darius, alături de Alin Oprea, dar surpriza a fost că la petrecere a fost prezent și Daniel, fostul ei soț. Aceasta este doar una dintre numeroasele dovezi că relația lor a rămas armonioasă, chiar și în contextul unor schimbări majore din viață.

Relația civilizată dintre Medana și Daniel a fost celebrată și public, cu ocazia unei sărbători speciale. Într-o postare plină de sinceritate, Medana a împărtășit un moment semnificativ, când a luat prânzul cu Daniel pentru a marca ziua Sfântului Daniel. „Alături de domnul Berciu, fostul meu soț, la un prânz copios, prilej cu care marcăm sărbătoarea sfântului Daniel. Pentru mine este o mare bucurie faptul că am reușit să păstrăm o relație civilizată, bazată pe încredere și respect, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri”, a declarat ea. Aceasta a adăugat și o urare sinceră: „Dovada clară că se poate, când îți dorești cu adevărat binele copiilor. La mulți ani, dragă Daniel! Să ne trăiești sănătos și să ai parte de tot ce-ți dorești.”

Medana și Daniel demonstrează astfel că, indiferent de trecutul comun, un parteneriat sănătos, bazat pe respect reciproc, este posibil și necesar atunci când copiii sunt pe primul loc. Relația lor reprezintă un exemplu pentru mulți alți părinți care, în ciuda provocărilor personale, reușesc să pună fericirea copiilor deasupra propriilor conflicte.

Leave a Comment