„Dacă asta știi, afli acum adevărul”. Maria rupe tacerea! Ce s-a întâmplat între ea și Dani Boy, de fapt, după Insula Iubirii..

### Maria Covașă Împărtășește Detalii Despre Relația cu Fostul Iubit

Maria Covașă a dezvăluit recentele întâmplări dintre ea și fostul său partener, Dani Boy, după întoarcerea din Thailanda, la emisiunea „Interviurile Insula Iubirii”. Tânăra a discutat despre schimbările semnificative pe care le-a trăit după această experiență și cum a ajuns să se cunoască mai bine pe sine.

**Transformarea Personală**

Maria a recunoscut că a trecut printr-o transformare profundă și că a fost inspirată să consulte un psiholog pentru a lucra la aspectele care o preocupau. În plus, a clarificat că relația sa cu ispita Marcel a fost interpretată greșit și a recunoscut că a fost atrasă de Alin.

**Relația cu Dani Boy**

În cadrul emisiunii, Maria a discutat despre încercările lui Dani de a o recâștiga după ce s-au întors acasă. Deși el era într-o relație cu Mădălina, Dani a făcut eforturi considerabile pentru a se reconecta cu Maria. „Dani a încercat să afle detalii despre mine prin intermediul fostei iubite a ispitei Beni. Așa a început totul,” a spus Maria.

Maria a confirmat că a avut o tentativă de relație cu ispita Beni, dar din cauza distanței, cei doi au decis să rămână prieteni. „Când m-am întors acasă, am început să vorbesc cu Beni, dar nu a funcționat din cauza distanței,” a explicat ea.

**Incidentul de la Aeroport**

Maria a descris și cum a fost întâmpinată de părinții fostului ei iubit la aeroport, unde Dani a insistat pentru a relua relația. „A fost atât de insistent încât am ajuns să mă duc la poliție pentru a scăpa de el,” a adăugat tânăra.

Maria a clarificat și o situație legată de vizitele lui Dani la ea. „A venit de două ori, dar nu pentru a-și lua lucrurile, așa cum credea Mădălina. Prima dată a venit cu scuze că avea nevoie de niște unelte, iar a doua oară, a lăsat-o pe Adriana în mașină și a venit la mine,” a precizat ea.

**Concluzii și Perspective Viitoare**

Maria a subliniat că aceste experiențe au fost un proces de învățare și că, deși a fost tentată să revină la fostul iubit, a decis că este mai bine să meargă mai departe. „Am dovezi clare în telefon care dovedesc ce s-a întâmplat,” a adăugat ea.

Acest interviu oferă o privire sinceră asupra dificultăților și evoluției personale a Mariei, făcând-o să reflecteze asupra alegerilor sale și a relațiilor interumane.

Leave a Comment

Ileana Sterp a făcut marele anunț! Sora lui Culiță a dezvăluit când urmează să nască Getuța! Vedeta a dat detalii de ultim moment

### Ileana Sterp Împărtășește Provocările Vieții de Mamă și Detalii Familiale

Ileana Sterp a discutat despre cum reușește să se descurce cu viața de mamă a doi copii în cadrul emisiunii „Follow us”. Sora cunoscutului artist Culiță Sterp a oferit detalii despre venirea pe lume a copilului surorii sale, Geta, și despre nunta fratelui său mai mic, Iancu Sterp.

**Viața Cotidiană cu Doi Copii**

Ileana a mărturisit că se trezește zilnic în jurul orei 6:00, deoarece cel mai mic dintre copii este foarte matinal. Apreciind sprijinul din familie, ea a menționat că soacra sa și soțul ei contribuie semnificativ la creșterea celor doi copii. „Cel mai mult mă ajută soacra mea, iar soțul se implică activ când este acasă. Soacra și cumnata mea sunt la doar trei minute distanță și mă sprijină constant. Mama, deși e departe, la 100 km, este ocupată și nu are răbdare cu cei mici,” a explicat Ileana în emisiune.

**Reacția la Aflarea Sexului Copiilor**

Un moment interesant din interviu a fost când Ileana a discutat despre reacția sa la aflarea sexului copiilor. Deși a fost puțin dezamăgită când a aflat că primul copil va fi fetiță, acum se bucură că a devenit și mamă de băiat. „Când am aflat că Carla este fetiță, îmi doream un băiețel, dar am avut noroc și am primit și un băiat. Am aflat sexul acestuia în ziua nașterii, nu am vrut să știu dinainte,” a adăugat ea.

**Evenimente în Familie**

Ileana a împărtășit și vești despre sora sa, Geta, care va deveni mamă la finalul lunii noiembrie. Deși își dorea o fetiță, ea așteaptă cu nerăbdare sosirea băiețelului. În plus, Ileana a vorbit cu emoție despre nunta fratelui său, Iancu, care va avea loc pe 27 octombrie, aceeași zi în care s-a căsătorit ea în 2019. „Este o coincidență frumoasă, iar Iancu nu pare emoționat, mai mult Denisa este entuziasmată. Nașii sunt prieteni vechi de-ai lui,” a declarat Ileana, subliniind bucuria de a contribui la organizarea evenimentului.

Această poveste de familie reflectă nu doar provocările vieții de mamă, ci și legăturile strânse care unesc familia Sterp în momentele importante ale vieții.

Leave a Comment