Gabriela Cristea nu s-a mai puțut abține după zvonurile despărțirii de Tavi Clonda: „Trebuie să recunosc cinstit, da, divorțul bate la ușă”

### Gabriela Cristea și Tavi Clonda: Lămuriri despre zvonurile de divorț

Recent, au circulat din nou speculații conform cărora Tavi Clonda și Gabriela Cristea ar fi la un pas de divorț, după o relație de zece ani. Cei doi au o familie frumoasă, având împreună două fetițe, iar Gabriela a simțit nevoia să clarifice situația în urma acestor zvonuri.

După ce a citit articolele care anunțau o posibilă despărțire, prezentatoarea a publicat un videoclip pe rețelele sociale pentru a lămuri lucrurile. În mesajul său, Gabriela a început prin a recunoaște că „divorțul bate la ușă”, dar a continuat să explice că totul a fost o glumă, subliniind că relația lor este, de fapt, foarte solidă.

„Trebuie să fiu sinceră. Da, divorțul bate la ușă, dar, (râde), am spus asta deoarece astăzi am citit un titlu care spunea «Bombă pe plaiuri mioritice. Gabriela Cristea, divorț bombă». M-am gândit că e mai bine să clarific. Răspunsul este: nu divorțăm și nu a fost niciodată vreo discuție în acest sens. Nu am divorțat anul trecut sau acum doi ani când au apărut zvonuri și nu ne-am propus niciodată să facem acest pas. Vă rog să nu mai credeți toate aceste informații false, pentru că viața mea este frumoasă și o trăiesc din plin,” a declarat Gabriela Cristea în postarea sa pe Facebook.

Astfel, prezentatoarea a reușit să pună capăt speculațiilor, reafirmând stabilitatea și fericirea căsniciei sale cu Tavi Clonda.

Leave a Comment

Anunțul făcut de Irina Rimes despre relația cu partenerul ei, David Goldcher, și cererea inedita în căsătorie: „Am zis „da” și aia a fost”

### Irina Rimes și David Goldcher: O Poveste de Dragoste Frumoasă

Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, David Goldcher, un muzician și producător originar din Franța. Cei doi formează un cuplu de aproximativ patru ani și au numeroase planuri de viitor împreună, atât pe plan personal, cât și profesional, având amândoi cariere în industria muzicală.

#### Cererea în Căsătorie

Artista a discutat despre dorința ei de a se căsători și de a deveni mamă, subliniind că vrea ca aceste momente să vină natural, fără grabă. Recent, Irina a împărtășit detalii despre o cerere în căsătorie surprinzătoare din partea lui David. „Când va fi momentul, mă voi căsători. A fost un moment special când el s-a pus în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Eu prefer călătoriile în locul bijuteriilor, așa că am spus „da”. Nu știu câți copii vreau, dar sunt sigură că vreau să înfiez când va fi momentul potrivit,” a dezvăluit Irina în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

#### Planurile de Nuntă

Cu ocazia unei apariții radiofonice, Irina a vorbit despre planurile ei legate de nuntă. Deși a mai fost căsătorită anterior, artista își imaginează o ceremonie grandioasă, cu trei petreceri separate pentru a sărbători acest moment special. „M-am gândit să fac o nuntă în vestul Franței, unde Smiley a promis că va veni, dar și una acasă, în curtea părinților mei, cu tradiții moldovenești. Și desigur, o petrecere la București pentru toți prietenii și colegii,” a explicat ea la Matinalii DigiFM.

#### Primul Pas în Relație

Irina a fost deschisă și cu privire la începuturile relației lor, menționând că a fost ea cea care a făcut primul pas. „Eu am fost întotdeauna mai hotărâtă, știu ce vreau. David este un bărbat minunat, dar eu am fost mereu mai impulsivă în relațiile mele,” a declarat artista pentru Unica.ro.

În scurt timp după ce au început să iasă împreună, David a decis să se mute din Franța în România, ceea ce a implicat multe sacrificii. „A trecut prin dificultăți, inclusiv prin depresia imigrantului, dar cu timpul a început să îi placă viața aici și și-a făcut prieteni. A reușit să construiască o viață separată de mine, ceea ce mă bucură,” a mai spus Irina.

Această relație frumoasă dintre Irina Rimes și David Goldcher continuă să evolueze, iar cei doi par să fie pe drumul cel bun către un viitor comun plin de realizări.

Leave a Comment