Gina Pistol a recunoscut asta abia acum despre relația cu Smiley! Declarația neașteptată a prezentatoarei TV, la mai bine de un an de când ea și artistul s-au căsătorit

Gina Pistol a oferit recent detalii sincere despre relația sa cu Smiley, subliniind aspecte importante ale legăturii lor.

Cei doi parteneri, care împărtășesc o poveste de dragoste de mulți ani, se bucură de fericirea de a fi părinții unei fetițe, Josephine. Cu puțin peste un an în urmă, și-au oficializat relația, devenind soț și soție.

Într-un interviu recent, Gina a discutat despre parcursul relației lor, evidențiind că, deși se cunoșteau de mult timp, au început să formeze un cuplu atunci când au fost pregătiți. Aceasta este, de asemenea, motivul pentru care au realizat atât de multe împreună până acum.

„Cred că ne întâlnim partenerul atunci când suntem pregătiți unul pentru celălalt. Chiar dacă ne știm de mult, nu cred că eram gata pentru o relație la acea vreme. Fiind o fire impulsivă, am reușit să-mi găsesc echilibrul. Dacă am fi început acum 15-20 de ani, nu cred că am fi rezistat, iar Josephine nu ar fi fost cu noi”, a spus Gina.

În plus, ea a subliniat cum se sprijină reciproc. Gina recunoaște că Smiley aduce liniște în relație, în timp ce ea tinde să fie mai pesimistă.

„Nu-mi place să admit, dar eu sunt cea care dramatizează. Andrei este optimistul, cel care mă calmează în momentele de panică. Ne oferim suport, afecțiune și un umăr pe care să plângem atunci când este nevoie”, a adăugat Gina.

Leave a Comment

Ce a aflat Victor Slav despre iubita lui, Selina, în timp ce erau la Asia Express. La TV nu a spus nimic

Victor Slav și partenera sa, Selina, fac parte din cuplurile care au acceptat provocarea competiției „Asia Express” 2024. Cei doi au trecut prin numeroase provocări și au discutat recent despre impactul pe care experiența „Asia Express” l-a avut asupra relației lor.

### Impactul „Asia Express” asupra relației Victor Slav – Selina

Victor și Selina sunt împreună de cinci ani, iar relația lor a avut parte de momente atât bune, cât și mai dificile, inclusiv o scurtă separare. După finalizarea filmărilor pentru „Asia Express”, Victor a menționat că inițial se temea că expunerea lor ar putea duce la neînțelegeri, dar, contrar așteptărilor, a descoperit că Selina este o parteneră de încredere.

„Suntem împreună de cinci ani. Participarea la Asia Express poate crea tensiuni în cuplu, dar eu am realizat că Selina este o persoană de bază, pe care mă pot baza în momentele dificile,” a declarat el, conform Antena 1.

### Ce s-a întâmplat între Victor Slav și Selina anul trecut

În aprilie 2023, Victor și Selina au decis să se despartă, după ce Victor a aflat că Selina ar fi întreținut legături cu un fost partener. Cu toate acestea, au rămas în contact și au păstrat o relație amiabilă.

„Am rămas prieteni și suntem în relații foarte bune. Deși aveam viziuni diferite, ne leagă mai mult de trei ani. Recent, ne-am revăzut, iar ea a fost alături de mine în momente dificile. De asemenea, eu am fost alături de ea în situații complicate,” a explicat Victor la acel moment, conform libertatea.ro.

După câteva luni de separare, Victor și Selina s-au împăcat și au decis să-și ofere o nouă șansă. Participarea lor la „Asia Express” a consolidat și mai mult legătura dintre ei.

„De obicei, cuplurile au tendința să se certe în astfel de situații, dar noi ne dorim să fim excepția de la regulă,” a promis Selina la începutul competiției.

Leave a Comment