Theo Rose, în culmea fericirii! Artista și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri

**Theo Rose: Visul Împlinit de a Cânta alături de Jessie J**

Theo Rose trăiește momente de împlinire pe toate planurile, iar recent a reușit să-și îndeplinească un vis pe care-l avea încă de la 13 ani: a cântat pe aceeași scenă cu Jessie J, una dintre artistele ei preferate.

### O Carieră înfloritoare și O Viață Personală Fericită

De-a lungul anilor, Theo Rose și-a construit o carieră de succes în industria muzicală, îmbinându-și talentul cu o incursiune în actorie. Pe plan personal, lucrurile merg la fel de bine, ea fiind într-o relație cu Anghel Damian, cu care are un fiu, Sasha.

### Experiența Emoționantă pe Scenă

În cadrul unui interviu, Theo a vorbit despre cât de special a fost momentul de a cânta alături de Jessie J. „Îmi doresc să vorbesc cu ea. Am urmărit-o live și sunt convinsă că vom rezonat. Mă tem că voi plânge și îi voi părea ciudată,” a mărturisit artista, subliniind emoția întâlnirii.

Theo a adăugat că acest moment se situează printre cele mai importante din viața ei, alături de nașterea fiului său. „A fost un vis împlinit, probabil al doilea moment preferat din viața mea, după cel în care mi-am născut copilul,” a spus ea, reflectând asupra impactului pe care l-a avut această experiență.

Cu siguranță, Theo Rose continuă să inspire și să impresioneze atât prin cariera sa, cât și prin autenticitatea emoțiilor pe care le împărtășește cu fanii.

Leave a Comment

Cristi Borcea, ”de două ori mai tânăr”! ”Zici că are 27 de ani”. Care este secretul

### Cristi Borcea: Vacanță, Tinerețe și Viața de Familie

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo și cunoscut om de afaceri, se bucură de o vacanță alături de soția sa, Valentina Pelinel. La 52 de ani, Borcea impresionează prin aspectul său tineresc, un fapt remarcat și de fanii soției sale pe rețelele sociale.

Recent, Valentina a postat imagini din vacanță, iar comentariile admirative nu au întârziat să apară, unii spunând chiar: „Zici că are 27 de ani”.

#### Secretul Tinereții

Cristi Borcea a explicat că se îngrijește de aspectul său de ani de zile, recurgând la diverse tratamente faciale. Într-un interviu anterior, el a dezvăluit: „Dacă nu te îngrijești, la 50 de ani poți arăta diferit. La 25 de ani am deschis primul salon de înfrumusețare pentru Mihaela (n.r. – prima sa soție), iar de atunci am început să fac diverse tratamente, inclusiv masaje și proceduri faciale.”

Borcea a menționat că a început să folosească aparate și, de la 35 de ani, a început să folosească și botox, alegând să facă ajustări treptat pentru a evita schimbările bruște de înfățișare.

#### Viața de Familie

Pe lângă aspectul său tineresc, Borcea a discutat și despre viața sa personală, menționând că, în urma celor cinci ani petrecuți în închisoare, a reușit să devină tată a patru copii. Acum, el are în total nouă copii cu patru partenere: Mihaela Borcea, Alina Vidican, Dana Voiculescu și Valentina Pelinel.

„Am vorbit cu Valentina și am decis că ne oprim aici. Vrem să ne dedicăm mai mult timp unul altuia. De obicei, reunim toți cei nouă copii o lună iarna și două luni vara, dar este important să găsim și timp pentru noi,” a spus Borcea.

În prezent, el se concentrează pe a avea o relație bună cu mamele copiilor săi, asigurându-se că aceștia cresc într-un mediu sănătos și armonios.

Cristi Borcea continuă să se implice activ în viața sa de familie și în proiectele personale, demonstrând că, indiferent de provocările trecutului, se bucură de fiecare moment al vieții sale.

Leave a Comment