Cristi Borcea, ”de două ori mai tânăr”! ”Zici că are 27 de ani”. Care este secretul

### Cristi Borcea: Vacanță, Tinerețe și Viața de Familie

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo și cunoscut om de afaceri, se bucură de o vacanță alături de soția sa, Valentina Pelinel. La 52 de ani, Borcea impresionează prin aspectul său tineresc, un fapt remarcat și de fanii soției sale pe rețelele sociale.

Recent, Valentina a postat imagini din vacanță, iar comentariile admirative nu au întârziat să apară, unii spunând chiar: „Zici că are 27 de ani”.

#### Secretul Tinereții

Cristi Borcea a explicat că se îngrijește de aspectul său de ani de zile, recurgând la diverse tratamente faciale. Într-un interviu anterior, el a dezvăluit: „Dacă nu te îngrijești, la 50 de ani poți arăta diferit. La 25 de ani am deschis primul salon de înfrumusețare pentru Mihaela (n.r. – prima sa soție), iar de atunci am început să fac diverse tratamente, inclusiv masaje și proceduri faciale.”

Borcea a menționat că a început să folosească aparate și, de la 35 de ani, a început să folosească și botox, alegând să facă ajustări treptat pentru a evita schimbările bruște de înfățișare.

#### Viața de Familie

Pe lângă aspectul său tineresc, Borcea a discutat și despre viața sa personală, menționând că, în urma celor cinci ani petrecuți în închisoare, a reușit să devină tată a patru copii. Acum, el are în total nouă copii cu patru partenere: Mihaela Borcea, Alina Vidican, Dana Voiculescu și Valentina Pelinel.

„Am vorbit cu Valentina și am decis că ne oprim aici. Vrem să ne dedicăm mai mult timp unul altuia. De obicei, reunim toți cei nouă copii o lună iarna și două luni vara, dar este important să găsim și timp pentru noi,” a spus Borcea.

În prezent, el se concentrează pe a avea o relație bună cu mamele copiilor săi, asigurându-se că aceștia cresc într-un mediu sănătos și armonios.

Cristi Borcea continuă să se implice activ în viața sa de familie și în proiectele personale, demonstrând că, indiferent de provocările trecutului, se bucură de fiecare moment al vieții sale.

Leave a Comment

Gabriela Cristea nu se uită la bani! Investiția majoră pe care vrea să o facă acasă

### Gabriela Cristea: Proiecte Acasă și Planuri de Viitor

Gabriela Cristea este o prezentatoare de succes și o mamă dedicată, căsătorită cu Tavi Clonda. Împreună, cei doi au două fetițe și locuiesc într-o casă spațioasă, bine amenajată și întreținută. Recent, Gabriela a anunțat că intenționează să investească în casa lor, adăugând o sală de divertisment.

#### Planuri pentru O Sală de Divertisment

Cunoscută pentru activitatea sa în mediul online, Gabriela interacționează frecvent cu fanii săi, oferindu-le rețete și cerându-le sfaturi. Într-o postare recentă, ea a solicitat ajutorul comunității pentru a găsi un designer de interior care să o ajute în amenajarea unui spațiu dedicat divertismentului.

„Bună tuturor! Vreau să vă împărtășesc un nou proiect din casa noastră. Deși am amenajat majoritatea camerelor, mai avem o zonă pe care dorim să o redecorăm. Dacă cunoașteți un designer de interior sau o echipă de muncitori de încredere, vă rog să-mi scrieți în comentarii. Avem nevoie de ajutorul vostru!”, a spus Gabriela.

#### Investiții în Spațiul Personal

Pe lângă sala de divertisment, Gabriela a menționat și dorința de a crea un mini spa în propria locuință, unde să se poată relaxa. „Plănuim să amenajăm o baie mare, cu o zonă de saună și un mic spa. Avem nevoie de un profesionist care să ne ajute cu designul și decorarea”, a adăugat ea.

De asemenea, vedeta a împărtășit că un colț din casă va deveni studioul soțului ei, Tavi, care va fi echipat cu o scenă mică și toate dotările necesare pentru activitatea lui artistică.

#### Căutând Ajutor Profesional

Gabriela Cristea își dorește ca aceste proiecte să fie realizate de specialiști, menționând importanța calității în amenajări. „Vrem să creăm un spațiu funcțional și estetic, unde să putem filma și să ne desfășurăm activitățile fără a fi nevoiți să mergem în alte locuri”, a conchis ea.

Cu aceste planuri ambițioase, Gabriela continuă să demonstreze că investește în confortul și binele familiei sale, transformând casa într-un loc ideal pentru relaxare și distracție.

Leave a Comment