Decizia pe care a luat-o Vlăduța Lupău, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară! Schimbarea importantă pe care o va face în carieră..

Vlăduța Lupău a anunțat recent că a decis să facă o schimbare importantă în viața sa, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Cunoscuta artistă de muzică populară se bucură de un parcurs profesional deosebit, având o carieră strălucită și o mulțime de admiratori. Pe lângă realizările sale profesionale, Vlăduța trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soțul ei, Adi Rus, și împreună au crescut doi băieți minunați.

### Schimbările din viața Laurei după nașterea celui de-al doilea copil

Recent, Vlăduța a împărtășit cum viața ei s-a transformat de la venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Deși a revenit rapid pe scenă după naștere, artista a decis să facă o pauză de la activitățile sale muzicale. În 2024, nu va mai avea loc concertul său anual de Crăciun, un eveniment de tradiție pe care l-a organizat timp de opt ani.

„Aceste sărbători vor fi speciale pentru mine și familia mea, deoarece suntem complet reuniți. Am decis să îmi concentrez atenția asupra mezinului, Isaia,” a declarat Vlăduța pentru Click.ro.

### Provocările vieții de mamă

În prezent, Vlăduța se află într-o perioadă deosebită, bucurându-se de succes atât în carieră, cât și în viața personală. Interpreta a recunoscut că, la doar două săptămâni după naștere, s-a întors pe scenă, datorită sprijinului pe care îl primește de la partenerul ei și de la familie.

„Dacă nu ai ajutor din partea familiei, viața de artist cu copii mici poate fi foarte complicată. Deși e o provocare, mă simt bine și am reușit să mă recuperez destul de repede. Băiețelul are acum două luni și, după naștere, am continuat să particip la evenimente,” a adăugat artista.

Vlăduța Lupău reușește să îmbine cu succes cariera și viața de familie, demonstrând că, în ciuda provocărilor, bucuriile pe care le aduce familia sunt incomparabile.

Leave a Comment

Irinel Columbeanu, văzut din ce în ce mai des alături de ea. Fostul milionar, dat de gol chiar de proprietarul azilului! Ce i-a mărturisit despre căsătorie

Ion Cassian, proprietarul centrului de îngrijire pentru seniori în care locuiește Irinel Columbeanu, a făcut recent declarații surprinzătoare despre o femeie specială din viața fostului milionar.

Irinel Columbeanu, ajuns la 67 de ani, a experimentat o transformare dramatică în viața sa, trecând de la o existență plină de lux la una mult mai modestă. După ce a renunțat la vila sa impunătoare, el locuiește acum într-un azil din Ghermănești. Chiar dacă femeile care îl însoțeau în trecut au dispărut, se pare că Irinel a reușit să atragă atenția unei doamne în centrul de îngrijire.

Ion Cassian a dezvăluit că Irinel are o „prietenă de suflet”, care este de fapt vecina lui. Aceasta este o femeie cultivată și inteligentă, cu care Irinel se bucură de discuții plăcute. Deși între cei doi s-a format o apropiere, Irinel a menționat că nu își dorește o nouă căsătorie.

„El are aici o prietenă specială, chiar vecina lui. Este o femeie educată, îi face plăcere să vorbească cu ea. Irinel mi-a spus că nu are intenția de a se căsători din nou, este exclus,” a declarat Ion Cassian, conform surselor.

### Regrete și dorințe neîmplinite

În ciuda relațiilor sale anterioare cu diverse doamne, Irinel Columbeanu a recunoscut că o singură femeie a rămas în mintea și sufletul său: Oana Cojocaru. Chiar și după despărțirea lor, el și-a exprimat dorința de a se împăca cu ea, menționând că plănuiau să ajungă la altar.

„Cel mai mult îmi lipsesc amintirile cu Oana. Am întâlnit-o ultima dată când am venit la azil, iar vizita ei m-a impresionat profund. Am încercat să ne reîntregim relația atunci când am fost la Comănești, orașul ei natal, dar nu a fost să fie. O voi căuta pentru a ne reîntâlni, deoarece ea este singură acum,” a mărturisit Irinel Columbeanu, conform altor surse de presă.

Leave a Comment