Irinel Columbeanu, văzut din ce în ce mai des alături de ea. Fostul milionar, dat de gol chiar de proprietarul azilului! Ce i-a mărturisit despre căsătorie

Ion Cassian, proprietarul centrului de îngrijire pentru seniori în care locuiește Irinel Columbeanu, a făcut recent declarații surprinzătoare despre o femeie specială din viața fostului milionar.

Irinel Columbeanu, ajuns la 67 de ani, a experimentat o transformare dramatică în viața sa, trecând de la o existență plină de lux la una mult mai modestă. După ce a renunțat la vila sa impunătoare, el locuiește acum într-un azil din Ghermănești. Chiar dacă femeile care îl însoțeau în trecut au dispărut, se pare că Irinel a reușit să atragă atenția unei doamne în centrul de îngrijire.

Ion Cassian a dezvăluit că Irinel are o „prietenă de suflet”, care este de fapt vecina lui. Aceasta este o femeie cultivată și inteligentă, cu care Irinel se bucură de discuții plăcute. Deși între cei doi s-a format o apropiere, Irinel a menționat că nu își dorește o nouă căsătorie.

„El are aici o prietenă specială, chiar vecina lui. Este o femeie educată, îi face plăcere să vorbească cu ea. Irinel mi-a spus că nu are intenția de a se căsători din nou, este exclus,” a declarat Ion Cassian, conform surselor.

### Regrete și dorințe neîmplinite

În ciuda relațiilor sale anterioare cu diverse doamne, Irinel Columbeanu a recunoscut că o singură femeie a rămas în mintea și sufletul său: Oana Cojocaru. Chiar și după despărțirea lor, el și-a exprimat dorința de a se împăca cu ea, menționând că plănuiau să ajungă la altar.

„Cel mai mult îmi lipsesc amintirile cu Oana. Am întâlnit-o ultima dată când am venit la azil, iar vizita ei m-a impresionat profund. Am încercat să ne reîntregim relația atunci când am fost la Comănești, orașul ei natal, dar nu a fost să fie. O voi căuta pentru a ne reîntâlni, deoarece ea este singură acum,” a mărturisit Irinel Columbeanu, conform altor surse de presă.

Leave a Comment

Laura Cosoi a vorbit fără perdea despre situația din familia sa. Ce se întâmplă în viața ei de când a devenit din nou mamă?: „Avem momente când suntem depășiți”

Laura Cosoi a discutat deschis despre viața sa de familie, oferind detalii despre cum este să fii mamă a patru fetițe.

Artista se bucură de o carieră de succes în actorie și își consideră viața personală la fel de împlinită. Alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, au construit o familie frumoasă și fericită. Recent, Laura a împărtășit cum se simte acum, după ce familia lor s-a extins cu încă un membru.

### Schimbările din viața Laurei Cosoi

Laura traversează o perioadă deosebită, dar recunoaște că viața cu patru copii poate fi și provocatoare. Deși este extrem de mândră de familia sa, artista admite că nu este întotdeauna ușor, iar uneori se simte copleșită de responsabilități.

„Suntem foarte fericiți și împliniți, chiar dacă avem și momente mai dificile sau zile obositoare. Per total, este o experiență foarte frumoasă,” a declarat Laura Cosoi pentru Ciao.ro.

### Provocările vieții de familie

Laura a fost mereu sinceră despre provocările pe care le întâmpină ca mamă. Deși viața alături de o familie numeroasă nu este simplă, ea a subliniat că și-a dorit mereu acest lucru și este recunoscătoare pentru fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

„Nu sunt genul care să se plângă. Viața mi se pare frumoasă și îmi iubesc copiii. Da, sunt nopți nedormite și momente când îmi pierd răbdarea, dar știu că toate acestea vor trece. Bucuria pe care mi-o aduc fetele este incomparabilă,” a adăugat artista.

Laura a menționat că este important să își păstreze o atitudine pozitivă și că, deși uneori este greu, dragostea și energia pe care le primește de la copiii săi sunt neprețuite. Aceasta continuă să fie o sursă de inspirație și motivație pentru ea în fiecare zi.

Leave a Comment