Fiul lui Andrei Aradits rupe tăcerea despre relația cu mama sa, după divorțul părinților: “Este foarte des plecată și niciodată nu prea își face timp să vorbească cu mine”

Eric Aradits, fiul celebrului actor Andrei Aradits, pare să fi moștenit talentul tatălui său și a fost atras de actorie încă de la o vârstă fragedă. La doar 9 ani, Eric a debutat în lumea cinematografiei într-un scurtmetraj, iar acum, la 18 ani, este gata să impresioneze publicul într-un nou proiect de televiziune. Din 31 octombrie, Eric va apărea pe Antena 1 în serialul **„Iubire cu parfum de lavandă”**, o producție originală semnată de Ruxandra Ion. În cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru CIAO.RO, tânărul actor a vorbit despre provocările acestui nou rol, visul său de a studia actorie și regie în Irlanda, și relația cu părinții săi după divorțul acestora.

În 2022, după 17 ani de căsnicie, Andrei Aradits și soția sa, Andreea, au decis să pună capăt mariajului lor. Această despărțire a avut un impact emoțional asupra fiului lor, Eric, care a simțit din plin absența mamei sale. În acea perioadă, Andreea se afla în India de mai multe luni, dedicându-se practicii yoga, iar Eric a petrecut sărbătorile de iarnă alături de tatăl său, fără prezența mamei. „Îmi este mai greu să vorbesc cu ea, este foarte des plecată, foarte des cu alte treburi și niciodată nu prea își face timp să vorbească cu mine”, a mărturisit Eric.

Deși relația cu mama sa a fost afectată de distanță, Eric rămâne optimist și se concentrează asupra pasiunii sale pentru actorie. În interviu, el a povestit cum a ajuns să fie selectat pentru rolul din **„Iubire cu parfum de lavandă”**. „Am primit un mesaj de la Domnica Cârciumaru pe WhatsApp: ‘Ai casting, uite scenariul! Vino aici, la ora aceasta.’ Am dat castingul și, dacă-l câștigam, era foarte bine, dacă nu, aveam alte castinguri la care să particip. A fost pur și simplu noroc”, a spus Eric cu modestie.

El recunoaște că talentul este important în meseria de actor, dar și norocul joacă un rol semnificativ: „Sunt foarte mulți oameni talentați în această slujbă, dar este foarte important și norocul. Slujba aceasta este în legătură cu norocul – trebuie să existe un rol potrivit pentru tine, să te placă regizorul și, evident, să joci bine.”

Eric a vorbit și despre influența tatălui său în decizia de a urma o carieră în actorie. Văzând fericirea tatălui său atunci când urca pe scenă sau când primea un rol, Eric a realizat că și el dorește să experimenteze această bucurie. „Cred că de când l-am văzut că era foarte fericit când avea o șansă să joace, mi-am dat seama că vreau să urmez aceeași cale”, a spus Eric. În prezent, el nu este student, dar și-a propus să ia o mică pauză după terminarea liceului pentru a strânge bani și a studia Actoria sau Regia în Irlanda. „Îmi strâng niște bani și aș dori să încerc în străinătate, mai ales că și tatăl meu mă împinge să învăț să fiu independent”, a explicat tânărul actor.

Eric își dorește să plece în Irlanda pentru a-și construi o carieră pe cont propriu, departe de influența numelui Aradits, care i-a deschis câteva uși în România. „Vreau să mă duc în Irlanda, unde nu mă știe nimeni, și să dovedesc că sunt destul de bun în această meserie”, a spus Eric. În acest fel, el speră să își construiască un drum propriu și să își demonstreze abilitățile de actor, fără să fie asociat exclusiv cu succesul tatălui său.

În **„Iubire cu parfum de lavandă”**, Eric joacă rolul unui tânăr pe nume Tibi, un personaj introvertit, cu un trecut dificil, crescut doar de mama sa după ce tatăl său alcoolic a dispărut din peisaj. „Tibi este un personaj mai introvertit, îi este greu să se încadreze în grupuri de prieteni și încearcă să atragă atenția prin glume proaste. Dacă cineva râde de el, măcar este băgat în seamă, și asta contează pentru el”, a descris Eric personajul său.

Cu toate că este abia la începutul carierei, Eric Aradits este hotărât să-și urmeze pasiunea și să își construiască o identitate proprie în lumea filmului. Talentul său, alături de ambiția de a reu

Leave a Comment

Ce face Maria Constantin de fiecare dată când se ceartă cu soțul ei: „Când văd că se agit așa apele îl…”

Maria Constantin, după mai multe relații și căsnicii care nu au avut finalul dorit, pare că și-a găsit în sfârșit echilibrul și fericirea alături de Robert Stoica. Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar anul trecut și-au oficializat iubirea atât civil, cât și religios, trăind acum una dintre cele mai înfloritoare perioade din viața lor. Cu toate acestea, ca în orice relație de lungă durată, certurile și discuțiile contradictorii nu lipsesc, însă cântăreața a dezvăluit că are o modalitate specială de a gestiona momentele tensionate din căsnicia ei.

Viața sentimentală a Mariei Constantin ar putea foarte bine să devină subiectul unui scenariu de film, având în vedere provocările și momentele dificile prin care a trecut. După mai multe relații eșuate, artista și-a găsit liniștea alături de Robert Stoica, iar relația lor este bazată pe încredere și respect reciproc. „Luna viitoare împlinim 5 ani de când suntem împreună. Consider că nu s-a schimbat nimic, poate doar mici detalii. Încercăm să menținem aceeași flacără a pasiunii și să păstrăm respectul între noi”, a mărturisit Maria Constantin, subliniind că relația lor a rămas solidă și după oficializarea mariajului.

În interviurile recente, Maria a recunoscut că, deși viața lor este adesea agitată din cauza programelor încărcate, este recunoscătoare pentru tot ceea ce are. În plus, cântăreața încearcă mereu să evite monotonia în relația cu soțul ei, găsind modalități de a menține vie flacăra iubirii.

„Femeia te duce, femeia te întoarce”

Deși pare că relația lor este perfectă, Maria a recunoscut că există și momente de tensiune. Artista a explicat că, în ciuda certurilor ocazionale, ea este cea care reușește să calmeze situația cu multă răbdare și înțelepciune. „Mai avem și noi discuții contradictorii, dar eu sunt pești, sunt o persoană maleabilă. Când văd că Robert, care este berbec, se agită, îl las în pace, și după aceea îl iau ușor, ușor. Femeia știe cum să gestioneze aceste situații, să aducă și să întoarcă”, a explicat Maria Constantin. Ea subliniază că, deși bărbatul este considerat „stâlpul familiei”, femeia are un rol crucial în menținerea relației și armoniei.

Această abordare de calm și înțelegere o ajută să depășească momentele de conflict, iar relația lor rămâne una puternică și stabilă. Maria a dezvăluit că este mândră de cum a evoluat căsnicia lor și că simte că, în sfârșit, a găsit echilibrul dorit în viața sa amoroasă.

„Nu ar fi prima oară când aș rămâne însărcinată”

Întrebată dacă plănuiește să devină din nou mamă, Maria Constantin a recunoscut că își dorește un al doilea copil, dar nu consideră că acum este momentul potrivit. Atât ea, cât și Robert Stoica au deja câte un copil din relații anterioare, iar stilul lor de viață agitat îi face să amâne momentan acest pas important. „Mi-aș mai dori un copil și ne dorim amândoi, dar momentan suntem bine așa. Avem vieți destul de agitate și, când vine un copil, vine și o responsabilitate mare”, a explicat Maria.

Artista a mărturisit că, deși ideea de a deveni din nou mamă este pe lista de dorințe, ea este conștientă de provocările și dificultățile pe care le-ar aduce această decizie. Până când se vor simți pregătiți pentru o astfel de schimbare majoră, Maria și Robert se concentrează pe viața lor de cuplu și pe creșterea armonioasă a copiilor lor.

În concluzie, Maria Constantin trăiește o perioadă de stabilitate și fericire alături de Robert Stoica, reușind să depășească provocările trecutului. Relația lor, bazată pe respect și comunicare, este un exemplu de cum, chiar și în fața dificultăților, iubirea poate triumfa. Deși viitorul poate aduce noi schimbări, cum ar fi venirea pe lume a unui copil, pentru moment, cei doi se bucură de o viață de cuplu fericită și echilibrată.

Leave a Comment