Ce mamă frumoasă are Vlăduța Lupău! N-ai zice că tocmai a împlinit 63 de ani. Artista i-a făcut o urare de zile mari: „Acum ar trebui să asculți și tu de mine

Vlăduța Lupău, cunoscută pentru talentul și energia ei pe scenă, nu este doar o artistă apreciată, ci și o fiică extrem de atașată de familia sa. Recent, cântăreața a împărtășit cu fanii săi un moment special din viața personală: aniversarea mamei sale, care tocmai a împlinit 63 de ani. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Vlăduța a publicat o fotografie alături de mama sa, surprinzându-i pe toți cu frumusețea și tinerețea acesteia. „N-ai zice că tocmai a împlinit 63 de ani”, a scris artista cu mândrie.

**O urare specială de la fiică pentru mamă**

Cu această ocazie, Vlăduța Lupău i-a transmis mamei sale o urare deosebită, plină de afecțiune și umor. „Acum ar trebui să asculți și tu de mine, mamă”, a glumit cântăreața, sugerând că, deși mama ei i-a fost întotdeauna sprijin și ghid, acum ar fi timpul ca ea să preia controlul. Urarea a fost însoțită de cuvinte emoționante, care au dezvăluit legătura profundă dintre cele două femei. „Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru faptul că ești mereu acolo, indiferent de situație. La mulți ani, scumpa mea mamă, să fii sănătoasă și fericită!”, a adăugat Vlăduța, vizibil emoționată.

**Frumusețea și vitalitatea mamei Vlăduței Lupău**

Fanii artistei au fost imediat impresionați de imaginea mamei sale, remarcând cât de tânără și plină de viață arată la cei 63 de ani. „N-ai zice că are 63 de ani” a fost o reacție frecventă în comentariile de pe rețelele de socializare, iar mulți au lăudat vitalitatea și energia femeii. Mama Vlăduței Lupău pare să fie o sursă de inspirație nu doar pentru fiica ei, ci și pentru fanii artistei, care au apreciat relația caldă și apropiată dintre cele două.

**O relație mamă-fiică plină de iubire și respect**

De-a lungul timpului, Vlăduța Lupău a vorbit în repetate rânduri despre importanța pe care o are familia în viața ei și despre rolul esențial pe care mama sa l-a jucat în dezvoltarea ei personală și profesională. În interviuri, cântăreața a povestit că mama ei a fost mereu alături de ea, susținând-o în carieră și în viața personală, oferindu-i înțelepciune și ghidare.

De altfel, relația lor apropiată s-a văzut și în momentele mai dificile din viața Vlăduței, când mama sa i-a oferit sprijin necondiționat. Acum, la 63 de ani, mama artistei continuă să fie un exemplu de putere și încredere, iar Vlăduța își exprimă constant recunoștința pentru toate lecțiile de viață primite de la ea.

**Sărbătoare în familie**

Aniversarea mamei sale a fost un prilej perfect pentru o mică sărbătoare în familie, iar Vlăduța Lupău nu a ratat ocazia de a împărtăși bucuria acestui moment cu fanii săi. Într-o atmosferă caldă și plină de iubire, cei dragi s-au adunat pentru a sărbători încă un an din viața mamei sale, iar mesajele de felicitare au curs atât din partea familiei, cât și din partea fanilor, care au apreciat această privire intimă în viața artistei.

**Concluzie: Legătura indestructibilă dintre Vlăduța și mama sa**

Urarea de zile mari făcută de Vlăduța Lupău mamei sale nu doar că a evidențiat relația lor strânsă, dar a arătat și cât de mult o respectă și o prețuiește artista pe cea care i-a fost mereu alături. Frumusețea și vitalitatea mamei sale au fost o surpriză plăcută pentru toți cei care o urmăresc pe cântăreață, iar cuvintele pline de iubire au adus o notă emoționantă în acest moment de sărbătoare. Vlăduța Lupău demonstrează, încă o dată, că indiferent de succesul profesional, familia rămâne pe primul loc în viața sa.

Leave a Comment

De ce a fost dată afară Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva: ”Ne-am trezit că nu trebuie să mai mergem la repetiții

În fiecare an, pe 27 septembrie, Biserica Ortodoxă Română îl onorează pe Sfântul Antim Ivireanul. În această zi, credincioșii sunt încurajați să rostească rugăciuni pentru pacea globală.

### Sărbători religioase 27 septembrie 2024

– **Ortodoxe:** Sfântul Antim Ivireanul
– **Greco-catolice:** Sf. m. Calistrat și toți cei alături de el; [Sf. Vincențiu de Paul]
– **Romano-catolice:** Sf. Vincențiu de Paul, pr. **

### Calendarul Ortodox pentru 27 septembrie 2024: Cine a fost Sfântul Antim Ivireanul

Născut în Georgia în anul 1650, Sfântul Antim Ivireanul a trăit într-o perioadă de eliberare a țării sale de sub dominația otomană. A studiat caligrafia, pictura, sculptura și a stăpânit limbile greacă, arabă și turcă.

Invitat în Țara Românească de către domnitorul Constantin Brâncoveanu, Antim a preluat conducerea tipografiei de la București și a devenit egumenul Mănăstirii Snagov, unde a fondat o nouă tipografie. Câțiva ani mai târziu, a fost ales episcop al Râmnicului și ulterior a devenit mitropolit al Țării Românești.

În total, Antim a publicat 63 de cărți: 30 în limba greacă, 22 în română, 1 în slavonă, 6 în slavo-română, 2 în greco-arabă, 1 în greco-română și 1 în greco-slavo-română. Datorită celor 28 de predici (didahii) prezentate în timpul arhipăstoririi sale în diverse sărbători, a fost considerat cel mai elocvent cărturar al limbii române din epoca sa.

Acuzat de colaborare cu austriecii și de complot împotriva lui Nicolae Mavrocordat și a otomanilor, Antim a fost arestat și exilat în Muntele Sinai. În timpul transportului spre exil, a fost ucis de turci, iar trupul său a fost aruncat în râul Tungia.

### Rugăciune către Sfântul Antim Ivireanul pentru pace în lume

Tu, care din copilărie ai fost ales de Sfântul Duh și, asemenea lui Avraam, ai fost îndepărtat de țara ta, dragă Ierarh Antim, rogă-te în fața lui Hristos Dumnezeu să mântuiască pe cei care te venerați.

Fiind un credincios slujitor al Marelui Arhiereu și un păstor dedicat în Sfânta Biserică a Țării Românești, ai călăuzit turma ta cu smerenie și iubire, devenind un exemplu și o lumină pentru toți, îndrumându-i spre Hristos, fericit de Dumnezeu, Sfinte Ierarh Antim.

Doamne, Tu care ai luminat prin bunul Tău Ierarh Antim în vremuri dificile, prin rugăciunile sale, izbăvește Sfânta Biserică și întregul popor de ispitele și răutățile dușmanilor.

Te lăudăm cu voce tare, credincioșii, pe tine, părintele nostru Antim, care ai primit de la Hristos sarcina de a păstori și cârmuiri Sfintei Sale Biserici. Așa cum ai fost un mijlocitor din dragoste pentru popor în viața pământească, acum, în Biserica Biruitoare din Ceruri, bucurându-te de prezența lui Hristos, roagă-te pentru mântuirea sufletelor noastre.

### Motivul pentru care Artista X a fost înlocuită în Programul Y

Artista X a fost înlăturată din cadrul emisiunii Y chiar înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon. Într-un interviu recent, vedeta de la un post de televiziune a explicat că a observat că nu mai era necesar să participe la repetiții, în ciuda pregătirilor pentru transformările din sezonul următor.

### Cauzele Înlocuirii Artistei X în Programul Y

Artista X a fost eliminată din Programul Y imediat înainte de începerea filmărilor. Renumita interpretează a declarat că producătorii nu i-au atribuit nicio reproșare personală, dar au simțit nevoia de a aduce ceva nou în emisiune.

Vedeta de la postul de televiziune a trecut prin această experiență dificilă în urmă cu aproximativ un deceniu și încă își amintește acea perioadă. Cântăreața nu a primit explicații clare din partea conducerii postului, care a mai înlocuit și alți doi artiști.

„Am fost înlocuită împreună cu alți doi colegi fără o explicație clară. Ne-am trezit brusc că nu mai trebuie să participăm la repetiții sau filmări. Probabil s-a dorit o reîmprospătare a echipei de jurați, dar nu am primit detalii. Niciodată nu am primit o justificare concretă.

Nu cred că motivul a fost financiar. Cred că s-a dorit o schimbare în imaginea juriului, dar s-a revenit la formula anterioară, care pare a fi cea potrivită”, a mărturisit Artista X într-un interviu recent.

### Reacțiile Artistei X la Decizia Postului de Televiziune

Artista X a fost profund nemulțumită de decizia luată de postul de televiziune, moment în care o altă personalitate a preluat locul ei. Totul s-a petrecut la începutul anului 2014, în pregătirea sezonului al cincilea.

Nu a fost singura care a fost înlocuită; la acea vreme, și alți doi participanți au fost eliminați. Producătorii au decis să aducă noi membri în echipă, inclusiv artiști cunoscuți din varianta inițială a emisiunii.

Dezamăgită de decizia de a fi înlocuită în cadrul juriului, cântăreața a postat un mesaj dur pe rețelele sociale. În prezent, regretă cuvintele rostite, având în vedere că și-a recâștigat locul în juriu.

„Cred că am vrut să fiu rea și mi-a ieșit. Îmi pare rău, acum nu aș mai face asta sau poate aș privi altfel situația. Când ești supărat sau frustrat, este evident că te afectează.

M-a durut pentru că am simțit mereu că sunt persoana potrivită pentru acest rol și știam că fac bine ceea ce fac. Nu a existat niciun motiv solid și credibil. Totul s-a rezolvat când am revenit în juriu”, a spus Artista X, adăugând că modificările ulterioare în emisiune au fost influențate și de feedback-ul telespectatorilor, care nu au apreciat formula respectivă.

Leave a Comment