Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: ”Nu poate să stea locului!”

Vlad Gherman a decis să vorbească deschis despre relația sa cu Oana Moșneagu și despre provocările cu care se confruntă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar ca în orice cuplu, există și momente de tensiune. Actorul a dezvăluit care sunt principalele surse ale neînțelegerilor dintre ei și ce obsesie ar putea avea Oana.

### Neînțelegerile dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad Gherman a subliniat că Oana Moșneagu nu reușește să se simtă confortabil în casă dacă există dezordine. Aceasta are o aversiune puternică față de haos și, conform spusele lui Vlad, ar putea suferi de tulburare obsesiv-compulsivă (OCD). În contrast, el nu este la fel de preocupat de ordine, ceea ce duce uneori la neînțelegeri.

„Oana are o nevoie de ordine extremă, nu poate să stea liniștită dacă nu e totul pus la locul lui. Eu, în schimb, aș putea trăi cu puțină dezordine. Așa că, dacă există o ceartă, de obicei asta ar fi cauza. În majoritatea cazurilor, recunosc că are dreptate,” a explicat Vlad în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

### Regrete după nuntă

Oana și Vlad au avut parte de o nuntă de vis, dar organizarea rapidă a adus și unele regrete. „Am avut mai multe motive pentru care am ales duminica pentru nuntă, inclusiv disponibilitatea locației, pe care am rezervat-o cu foarte puțin timp înainte. Din păcate, mulți invitați au plecat devreme, din cauza programului de muncă de a doua zi,” a spus Oana, conform viva.ro.

Actrița își exprimă regretul pentru faptul că ziua nunții a căzut într-o duminică, ceea ce a dus la plecarea rapidă a multor invitați.

### Concluzie

Deși Vlad și Oana se confruntă cu provocări ca orice alt cuplu, iubirea lor rămâne puternică. Aceștia continuă să își construiască o viață împreună, sprijinindu-se reciproc în momentele dificile și bucurându-se de clipele frumoase.

Leave a Comment

Nu mai pot trăi…” Oana Lis, în pragul disperării. Unde vrea vedeta să îl ducă pe Viorel Lis..

Se pare că Oana Lis nu mai poate conta exclusiv pe pensia fostului primar al Capitalei și își caută o sursă de venit. Acesta este, evident, un moment delicat, având în vedere că Viorel se află în pat din cauza problemelor de sănătate.

Oana Lis îi caută loc de muncă lui Viorel

Oana și Viorel Lis au fost adesea în atenția mass-media din România datorită relației lor atipice, marcată de o diferență semnificativă de vârstă și de provocările vieții lor comune.

Povestea lor a fost subiect de discuție în tabloide de-a lungul timpului, fiind analizată din multiple unghiuri: de la diferența de vârstă și speculațiile legate de motivele relației lor, până la detalii intime despre viața de zi cu zi.

Oana a fost apreciată pentru loialitatea sa, rămânând alături de Viorel în momentele dificile, mai ales în ceea ce privește sănătatea lui. Deși cuplul nu are copii împreună, Oana a exprimat, la un moment dat, interesul pentru adopție.

În ultimii ani, cei doi au recunoscut public că se confruntă cu dificultăți financiare, ceea ce i-a determinat să apară frecvent la televizor pentru a discuta despre situația lor.

Recent, Oana a declarat că îi caută un loc de muncă lui Viorel, deoarece pensia lui nu este suficientă pentru a acoperi nevoile lor. „Nu mai pot trăi din pensia lui Vio… Trebuie să-i găsesc un loc de muncă,” a scris aceasta pe rețelele sociale.

Oana Lis, recunoscătoare pentru legătura cu Viorel

De-a lungul anilor, Oana a fost criticată de presă și de public din cauza alegerilor sale personale și a stilului de viață. Cu toate acestea, ea a rămas constantă în apărarea relației sale cu Viorel.

Recent, Oana a emoționat fanii cu o fotografie în care apare soțul ei, Viorel, în pat. În acest context, a abordat teme precum îmbătrânirea și singurătatea, care vin adesea împreună.

Mai mult, Oana a subliniat că nu-l va părăsi pe Viorel, demonstrând că este alături de el și îi oferă îngrijire în această perioadă dificilă. „Boala bătrâneții este, de fapt, singurătatea. Telefonul nu mai sună… Oamenii te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei. Dacă nu, devii un ‘moș’ sau o ‘bătrână’… E esențial să vedem și să apreciem sufletul unui om, nu doar funcția lui. Pentru mine, Vio are același suflet ca acum 25 de ani. Mi-a schimbat viața prin bunătatea lui și pentru asta îi voi fi loială toată viața. Faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om, pentru că acestea sunt valorile mele personale, iar acestea nu pot fi luate de nimeni. Cu Dumnezeu înainte!” a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment