Stefan Banica si Dani Otil s-au certat in direct: „La varsta ta mai asculti de-o…

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr. sunt două dintre cele mai cunoscute figuri din industria de divertisment din România. Acești artiști au fost prezenți în atenția publicului de mulți ani și nu mai au nevoie de nicio introducere.

Cu toate acestea, între cele două vedete a existat o anumită tensiune, chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr. sunt nume de referință în showbiz-ul românesc. Deși ambii sunt emblematici în domeniul televiziunii și muzicii, o femeie din trecut, Mihaela Rădulescu, i-a legat pe acești doi artiști.

Cu câțiva ani în urmă, au avut loc momente de tensiune între ei. În iarna anului 2019, Ștefan Bănică Jr. a fost invitat pe canapeaua emisiunii moderate de Dani Oțil și Răzvan Simion. Atunci, artistul sărbătorea cei 18 ani de tradiție a concertului de Crăciun pe care urma să-l susțină.

Chiar dacă evenimentul a avut loc cu ceva timp în urmă, atmosfera tensionată dintre cei doi a fost percepută de colegii prezentatorului, dar și de telespectatorii emisiunii.

„Asculti de o pasăre?”

După ce Ștefan Bănică a menționat aniversarea concertului său, Dani Oțil nu a putut să nu facă o observație ironică: „Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit părinți de mai multe ori, alții sunt la a treia soție…”

Ștefan Bănică a răspuns la această ironie: „Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții nu mai pot fi acuzați. Mi-a șoptit o pasăre că s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se vede!” referindu-se la relația recunoscută a lui Dani cu Gabriela Prisacariu.

Conversația dintre Dani Oțil și Ștefan Bănică a continuat pe un ton amuzant.

„Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o pasăre. La vârsta ta mai asculți de o pasăre?”

Ștefan a răspuns cu umor: „Da, la vârsta mea mai ascult de o pasăre! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această țuică!” a spus artistul, savurând o guriță din paharul de țuică de pe masa platoului emisiunii.

Leave a Comment

Corina Dănilă, îndrăgostită până peste cap la 52 de ani! Cine este bărbatul care i-a furat inima?

**Corina Dănilă, surprinsă pentru prima dată alături de partenerul ei discret, după mulți ani de relație**

Corina Dănilă, cunoscută publicului pentru cariera sa în actorie și televiziune, a fost mereu discretă în ceea ce privește viața personală. Vedeta, care a ajuns la 52 de ani, a preferat să păstreze intimitatea în ceea ce privește relațiile sale, departe de ochii publicului. Deși în urmă cu cinci ani se zvonea că ar fi implicată într-o relație, abia recent cei doi au fost surprinși împreună.

Actrița și partenerul său, care nu are legături cu lumea mondenă, au fost văzuți părăsind un teatru și îndreptându-se împreună spre o locație din zona Pipera. Cei doi au coborât din mașină, partenerul ei având în mână un buchet de flori. După ce au sunat la interfonul unei clădiri rezidențiale, au petrecut scurt timp acolo, iar apoi au părăsit împreună complexul.

**O seară relaxată și momente de apropiere**
Pe drumul de întoarcere, cuplul s-a oprit pentru a face câteva poze în mașină, un semn al relației apropiate pe care o împărtășesc. După ce au ajuns acasă, cei doi și-au luat lucrurile din mașină și s-au retras în locuință, conform surselor citate de Spynews.ro.

**Corina Dănilă, viața după divorț**
Corina Dănilă a trecut printr-un divorț acum 16 ani, după ce a fost căsătorită cu Norris Măgeanu, cu care are o fiică, Rianna, acum în vârstă de 20 de ani. Relația dintre Corina și fiica sa este una extrem de apropiată, iar vedeta a exprimat public afecțiunea și mândria pe care o simte pentru evoluția acesteia.

Cu ocazia aniversării fiicei sale, în luna ianuarie, Corina i-a transmis un mesaj emoționant, plin de recunoștință și admirație: „Ești o sursă continuă de inspirație pentru mine. Văd în tine un om extraordinar care se străduiește să fie din ce în ce mai bun și mă simt binecuvântată să fiu mama ta.”

Aceste momente de familie și de împlinire personală conturează imaginea unei femei puternice, care, deși a ales discreția în ceea ce privește viața personală, trăiește cu intensitate fiecare clipă alături de cei dragi.

Leave a Comment