Ana Bodea, sacrificiile prin care a trecut pentru cariera de balerină. Actrița din Lia s-a confruntat cu anorexia în adolescență: „Am ajuns la 30 de kilograme

**Ana Bodea, sacrificiile din cariera de balerină: cum a luptat cu anorexia în adolescență**

Ana Bodea, talentata actriță din serialul „Lia, soția soțului meu”, a avut parte de o adolescență plină de provocări, marcată de sacrificii imense pentru a-și atinge visul de a deveni balerină. În perioada în care studia la Moscova, dorința de perfecțiune și presiunea imensă pe care și-a pus-o i-au afectat grav sănătatea, ajungând să se confrunte cu anorexia.

**Sacrificiile pentru balet**
Ana a pășit pentru prima dată într-o sală de balet la vârsta de doar trei ani și, de atunci, și-a dedicat viața acestui sport. Adolescența și-a petrecut-o la renumitul Teatru Bolshoi din Moscova, unde a obținut o bursă de studii, dar această oportunitate a venit la pachet cu cerințe extrem de dure și un mediu în care standardele de greutate erau stricte.

La doar 14 ani, Ana s-a mutat singură în Rusia, unde s-a confruntat nu doar cu profesorii exigenți, ci și cu dificultăți de acomodare într-o țară a cărei limbă nu o cunoștea. În încercarea de a deveni cea mai bună, Ana a pus o presiune uriașă pe sine, ceea ce a dus la depresie și la o relație nesănătoasă cu mâncarea. După ce a realizat că are câteva kilograme în plus față de standardele cerute, Ana a început să își forțeze corpul să slăbească.

„Am pus multă presiune pe mine, voiam să fiu cea mai bună. Am primit un tabel cu înălțimea și greutatea pe care trebuia să o am, iar când am văzut că aveam trei kilograme în plus, am început să slăbesc drastic. Am ajuns să nu mai mănânc deloc”, a povestit Ana Bodea în podcastul moderat de Ilinca Vandici.

**Confruntarea cu anorexia**
Într-o perioadă scurtă de timp, Ana a pierdut mult în greutate, ajungând la doar 30 de kilograme. Părinții și profesorii și-au dat repede seama că ceva nu era în regulă și au început să o îndrume spre medici. Aceștia i-au dat un ultimatum, avertizând-o că sănătatea ei este grav afectată și că există riscul de a-și pune viața în pericol.

„Ajunsesem să slăbesc atât de mult încât profesorii mi-au spus că nu arăt bine. Eram epuizată, iar părinții mei au început să fie foarte îngrijorați. Doctorii le-au spus că, dacă nu mă opresc, mă pot pierde. Organele nu mai funcționau corect, iar corpul meu era într-un șoc imens”, a explicat Ana.

**Recuperarea și revenirea la echilibru**
Terapia a jucat un rol esențial în recuperarea Anei. După o perioadă în care mâncarea devenise un lucru care o speria, actrița a început să lucreze cu un pediatru specializat, care a ajutat-o să înțeleagă importanța unei relații sănătoase cu alimentația. „Am cunoscut o pediatră foarte bună și după prima ședință am început să mănânc din nou. Mi-am dat seama că toată presiunea pe care mi-o pusesem era extrem de nocivă”, a spus Ana.

Astăzi, Ana Bodea este recunoscătoare pentru că a trecut peste acea perioadă dificilă și continuă să inspire prin povestea ei de viață, arătând că, dincolo de succes, există întotdeauna provocări ascunse pe care mulți nu le văd.

Leave a Comment

Ana Bodea, detalii din relația cu Valentin Butnaru. Cei doi formează un cuplu de un an și jumătate: „Mă emoționez când vorbesc despre el”

**Ana Bodea, detalii despre relația cu Valentin Butnariu: un cuplu puternic și planuri de viitor**

Ana Bodea și Valentin Butnariu formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, având o relație de peste un an și jumătate. Cei doi se înțeleg de minune și au numeroase planuri pentru viitor, dovedind că dragostea și respectul sunt pilonii principali ai relației lor.

În cadrul unui interviu recent, Ana Bodea a vorbit cu emoție despre relația sa cu prezentatorul Observatorului. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 15 ani, aceasta nu a fost niciodată o problemă, ci mai degrabă o dovadă a faptului că atunci când întâlnești persoana potrivită, astfel de detalii devin irelevante.

„Mă emoționez de fiecare dată când vorbesc despre el. Valentin are cel mai bun suflet pe care l-am întâlnit și felul său de a iubi este cu adevărat special. E un om respectuos, care apreciază femeile și le valorizează. Își deschide sufletul doar în fața celor care contează cu adevărat pentru el. Cred că atunci când întâlnești persoana potrivită, vârsta sau distanța nu mai contează”, a mărturisit Ana în cadrul podcastului „Te ascult” moderat de Ilinca Vandici.

**Planuri mari pentru viitor**
Ana și Valentin nu doar că se bucură de relația lor actuală, dar au și planuri de viitor bine definite. Chiar dacă Valentin nu a făcut încă pasul către cererea în căsătorie, actrița este sigură că acest moment va veni în curând. Ana a dezvăluit că își dorește să își întemeieze o familie, inspirația venind din modelul familiei iubitoare în care a crescut.

„Nu am fost încă cerută în căsătorie, dar îmi doresc foarte mult o familie. Am avut parte de o familie frumoasă și iubitoare, iar acum, alături de Valentin, vreau să trăiesc același lucru. Înainte de a-l cunoaște pe el, nu îmi doream asta, dar el a schimbat totul”, a spus Ana Bodea.

Această relație, construită pe respect, înțelegere și iubire, demonstrează că atunci când dragostea este autentică, planurile de viitor devin o continuare firească a unei conexiuni profunde.

Leave a Comment