Anca Țurcașiu a recunoscut că a făcut un pas important, la scurt timp după ce l-a prezentat pe iubitul ei! Artista radiază de fericire: „Niciodată nu e prea târziu…”

**Anca Țurcașiu își deschide inima: cum se simte după ce a început o nouă relație**

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, a ales să împărtășească cu fanii săi detalii despre cum se simte în prezent, mai ales de când și-a redescoperit fericirea alături de noul partener. Vedeta a fost întotdeauna transparentă cu urmăritorii săi pe rețelele de socializare, oferindu-le o privire în viața ei personală și profesională.

Recent, Anca le-a povestit fanilor despre schimbările pozitive din viața sa și despre cum a început să își acorde mai multă atenție, punându-se pe primul loc. Acest nou mod de a-și trăi viața i-a adus mult mai multă bucurie și împlinire personală.

**„Am început să trăiesc cu adevărat”**
Anca Țurcașiu a explicat cum literatura motivațională și mentorul ei spiritual, dr. Wayne Dyer, au jucat un rol esențial în transformarea sa interioară. „Am aplicat învățăturile lui și am realizat că, până nu m-am prioritizat și nu am conștientizat cine sunt cu adevărat, nu am reușit să trăiesc așa cum trăiesc acum. Am prins curaj să iau decizii care să fie în interesul meu”, a scris Anca pe Instagram.

Vedeta a adăugat că acum se simte cu adevărat vie și că, deși drumul nu a fost ușor, merită din plin să îți asumi schimbări pentru a-ți trăi viața la potențial maxim. „Fiecare dimineață o încep cu recunoștință și un zâmbet, mulțumindu-i vieții pentru toate momentele frumoase”, a spus ea, adăugând că aceste cuvinte îi aparțin noului ei partener.

**Relația cu noul iubit: o iubire sinceră și liberă**
În urmă cu mai bine de o lună, Anca a decis să își împărtășească fericirea cu fanii ei, făcând publică relația cu noul ei iubit. Ea a postat un mesaj însoțit de câteva fotografii, în care radia de bucurie alături de omul care i-a adus liniștea și echilibrul pe care le căuta.

„Sentimentul de libertate este esențial pentru mine. Sunt într-un punct al vieții în care pot spune ce simt, pot refuza ceea ce nu îmi doresc și pot alege cu cine să îmi petrec timpul. Am lângă mine un om care îmi oferă tot ce își poate dori o femeie: grijă, iubire, respect și siguranță”, a mărturisit Anca.

**Mulțumiri pentru susținerea fanilor**
După ce presa a preluat vestea relației sale, Anca Țurcașiu a recunoscut că a fost surprinsă de interesul generat de viața ei personală. „Atenția presei asupra vieții mele private mă face să înțeleg că este tot o formă de apreciere. Mulțumesc tuturor celor care s-au preocupat de sufletul meu, rănit de-a lungul anilor, dar care acum este plin de fericire”, a spus actrița cu recunoștință.

Anca Țurcașiu demonstrează că, indiferent de obstacolele din trecut, este posibil să îți găsești fericirea și liniștea, mai ales atunci când înveți să te pui pe primul loc și să accepți iubirea într-o formă autentică.

Leave a Comment

Andreea Mantea a anunțat descalificarea Rebeccăi din ”Casa Iubirii”. Bruneta nu a părăsit emisiunea înainte de a-i transmite un mesaj lui Antoni. Ce a avut de zis?

**Rebecca, eliminată din „Casa Iubirii”: mesaj emoționant înainte de plecare pentru Antoni**

Rebecca a fost descalificată din competiția „Casa Iubirii” după un incident tensionat care a avut loc între ea și Criss. Bruneta a avut un conflict verbal dur cu șatena, ceea ce a dus la o decizie fermă din partea Andreei Mantea, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.

În urma comportamentului său considerat inacceptabil, Andreea Mantea a anunțat eliminarea Rebeccăi din emisiune, subliniind că astfel de reacții nu sunt tolerate. Prezentatoarea a explicat că, deși s-a încercat înțelegerea comportamentului ei anterior, situația a depășit limitele admise.

**Decizia descalificării**
„Astăzi am fost nevoiți să luăm o decizie importantă, pentru binele tuturor celor implicați. Incidentul de dimineață ne-a determinat să accelerăm anunțul pe care intenționam să îl facem în cadrul Galei. Comportamentul tău de astăzi, Rebecca, nu mai poate fi trecut cu vederea. De aceea, trebuie să te descalific și te rog să părăsești imediat ‘Casa Iubirii’”, a spus Andreea Mantea în timpul emisiunii.

**Rebecca, mesaj pentru Antoni înainte de plecare**
Înainte de a părăsi competiția, Rebecca a dorit să îi transmită fostului ei partener, Antoni, un mesaj de despărțire. Vizibil emoționată, ea și-a exprimat regretul pentru momentele dificile din relația lor și i-a urat fericire pe viitor.

„Îi doresc să fie fericit și mai calm. Sper ca amintirile neplăcute dintre noi să nu umbrească tot ce a fost frumos. Îmi pare rău, nu mai găsesc cuvintele”, a spus Rebecca înainte de a pleca.

**Antoni, mesaj de răspuns pentru Rebecca**
Antoni nu a rămas indiferent la cuvintele Rebeccăi și a transmis, la rândul său, un mesaj pentru fosta sa iubită. El i-a urat și ei fericire și a încurajat-o să învețe din experiențele trăite, subliniind că are capacitatea de a se dezvolta și a deveni mai matură.

„Și eu sper să fie fericită. Cred că va învăța din toate aceste experiențe, pentru că are potențialul necesar. Deși a recunoscut de multe ori că este imatură, sunt sigur că acele părți mature din ea vor ieși la suprafață. Trebuie doar să aibă răbdare și încredere”, a adăugat Antoni.

Această despărțire marchează un nou capitol pentru cei doi, iar eliminarea Rebeccăi din „Casa Iubirii” pune punct unei povești încărcate de tensiuni.

Leave a Comment