Armin Nicoară și Claudia Puican celebrează 2 ani de la nuntă. Mesajul emoționant al artistului:„Îți mulțumesc pentru toate momentele…

Armin Nicoară și Claudia Puican au marcat vineri, 27 septembrie, doi ani de la unirea lor în fața lui Dumnezeu.

Cu ocazia acestui eveniment special, artistul a dorit să celebreze momentul cu o postare plină de emoție. La aniversarea lor, Armin a subliniat cât de minunată este viața alături de Claudia, care îi oferă sprijin constant și îi îmbogățește viața.

„Acum doi ani am spus „Da” celui mai frumos capitol din viața noastră. De atunci, fiecare zi petrecută alături de tine a fost o binecuvântare, o poveste scrisă cu iubire, răbdare și bucurie. Îți mulțumesc pentru fiecare moment în care mi-ai fost alături, pentru că ești sprijinul și sufletul meu pereche. Abia aștept să trăim și mai multe vise împreună. La mulți ani nouă, dragostea mea”, a scris Armin Nicoară pe rețelele de socializare.

Cei doi formează un cuplu fascinant în lumea showbiz-ului, relația lor fiind adesea în centrul atenției datorită particularităților și dinamismului acesteia.

Leave a Comment

Abia acum s-a aflat. Ce mesaj a lăsat Rona Hartner cu 1 an înainte de sfârșitul ei. Fiica ei a dezvăluit

Moartea îndrăgitei artiste Rona Hartner a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o. La aproape un an de la dispariția sa, fiica ei, Sumayla, a dezvăluit un mesaj emoționant pe care mama sa l-a lăsat cu exact un an înainte de a trece în neființă.

Un Mesaj Cutremurător pentru Fiica sa
Pe 23 noiembrie 2022, Rona Hartner a lăsat un mesaj care avea să devină mai târziu o mărturie a presimțirii sale. „Sunt cu tine în fiecare zi a vieții tale! Până la sfârșitul timpului!” scria artista pe rețelele de socializare, adresându-se fiicei sale, Sumayla.

Această declarație, aparent simplă, a căpătat sensuri profunde după moartea Ronei, pe 23 noiembrie 2023. Rona, cunoscută pentru credința sa neclintită, și-a retras fiica de la școală în ultimul său an de viață, preferând să facă cursuri acasă. Era conștientă de impactul profund pe care dispariția ei îl va avea asupra Sumaylei și a dorit să petreacă cât mai mult timp alături de ea.

Evenimente Paranormale după Moartea Artistei
După moartea Ronei, sora sa, Rinda Hartner, a povestit pentru Click! despre o serie de evenimente bizare care s-au petrecut. Stabilită în Canada, Rinda a decis să-i pună artistei o placă comemorativă în Franța, unde Rona obișnuia să se roage după ce aflase că suferă de cancer.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau,” a mărturisit Rinda.

În timpul acestei plimbări, o doamnă mai în vârstă le-a recomandat să viziteze Notre Dame Du Cap Falcon, un loc de rugăciune și reculegere pentru cei care au murit departe de casă. Acolo, Rinda a aflat că Rona obișnuia să cânte în capelă, iar amintirea ei rămânea vie prin intermediul locului.

Amintirea Ronei Rămâne Vie
Moartea Ronei Hartner nu a însemnat sfârșitul poveștilor despre ea. Fiecare amintire, fiecare loc unde a fost, și fiecare mesaj lăsat de ea, continuă să lumineze pentru cei rămași în urmă. Fiica sa, Sumayla, poartă mai departe moștenirea sa, iar evenimentele paranormale și coincidențele bizare par să sugereze că Rona veghează asupra celor dragi dintr-o altă dimensiune.

Rona Hartner va rămâne mereu în inimile celor care au avut norocul să o cunoască. Moștenirea sa artistică și spirituală continuă să inspire și să aducă alinare celor care au iubit-o. Amintirea ei, păstrată vie prin aceste mesaje și întâmplări, demonstrează că dragostea și credința depășesc orice barieră, inclusiv pe cea a morții. https://dinpopor.ro/rona-hartner-si-a-presimtit-moartea-mesaj-emotionant-pentru-fiica-sa/?fbclid=IwY2xjawFkq3hleHRuA2FlbQIxMAABHau4rWf7SgNnZ4Zd_b0LIBqUYCH4jjXJOZ1yUTBcAx-VOWn5lWqUMvYXew_aem_8b4-QENeERGhxevCSvy3Iw

Leave a Comment