Abia acum s-a aflat. Ce mesaj a lăsat Rona Hartner cu 1 an înainte de sfârșitul ei. Fiica ei a dezvăluit

Moartea îndrăgitei artiste Rona Hartner a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o. La aproape un an de la dispariția sa, fiica ei, Sumayla, a dezvăluit un mesaj emoționant pe care mama sa l-a lăsat cu exact un an înainte de a trece în neființă.

Un Mesaj Cutremurător pentru Fiica sa
Pe 23 noiembrie 2022, Rona Hartner a lăsat un mesaj care avea să devină mai târziu o mărturie a presimțirii sale. „Sunt cu tine în fiecare zi a vieții tale! Până la sfârșitul timpului!” scria artista pe rețelele de socializare, adresându-se fiicei sale, Sumayla.

Această declarație, aparent simplă, a căpătat sensuri profunde după moartea Ronei, pe 23 noiembrie 2023. Rona, cunoscută pentru credința sa neclintită, și-a retras fiica de la școală în ultimul său an de viață, preferând să facă cursuri acasă. Era conștientă de impactul profund pe care dispariția ei îl va avea asupra Sumaylei și a dorit să petreacă cât mai mult timp alături de ea.

Evenimente Paranormale după Moartea Artistei
După moartea Ronei, sora sa, Rinda Hartner, a povestit pentru Click! despre o serie de evenimente bizare care s-au petrecut. Stabilită în Canada, Rinda a decis să-i pună artistei o placă comemorativă în Franța, unde Rona obișnuia să se roage după ce aflase că suferă de cancer.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau,” a mărturisit Rinda.

În timpul acestei plimbări, o doamnă mai în vârstă le-a recomandat să viziteze Notre Dame Du Cap Falcon, un loc de rugăciune și reculegere pentru cei care au murit departe de casă. Acolo, Rinda a aflat că Rona obișnuia să cânte în capelă, iar amintirea ei rămânea vie prin intermediul locului.

Amintirea Ronei Rămâne Vie
Moartea Ronei Hartner nu a însemnat sfârșitul poveștilor despre ea. Fiecare amintire, fiecare loc unde a fost, și fiecare mesaj lăsat de ea, continuă să lumineze pentru cei rămași în urmă. Fiica sa, Sumayla, poartă mai departe moștenirea sa, iar evenimentele paranormale și coincidențele bizare par să sugereze că Rona veghează asupra celor dragi dintr-o altă dimensiune.

Rona Hartner va rămâne mereu în inimile celor care au avut norocul să o cunoască. Moștenirea sa artistică și spirituală continuă să inspire și să aducă alinare celor care au iubit-o. Amintirea ei, păstrată vie prin aceste mesaje și întâmplări, demonstrează că dragostea și credința depășesc orice barieră, inclusiv pe cea a morții. https://dinpopor.ro/rona-hartner-si-a-presimtit-moartea-mesaj-emotionant-pentru-fiica-sa/?fbclid=IwY2xjawFkq3hleHRuA2FlbQIxMAABHau4rWf7SgNnZ4Zd_b0LIBqUYCH4jjXJOZ1yUTBcAx-VOWn5lWqUMvYXew_aem_8b4-QENeERGhxevCSvy3Iw

Leave a Comment

Gigi Becali anunță cum va ajuta sinistrații din județul Galați. În trecut, el a făcut în trei luni 200 de case pentru ei, iar patronul lui FCSB nu se lasă nici acum

Gigi Becali, binecunoscutul om de afaceri și filantrop, a anunțat recent că se va implica activ în ajutorarea sinistraților din județul Galați, grav afectați de inundațiile recente. Într-o intervenție la România TV, Becali a expus planurile sale de a trimite materiale de construcții pentru refacerea caselor distruse, confirmându-și angajamentul de a sprijini oamenii aflați în nevoie.

**Parteneriat între Gigi Becali și George Simion pentru refacerea locuințelor**

Becali a decis să se alăture inițiativei liderului AUR, George Simion, care deja coordonează un efort amplu de ajutorare a sinistraților din Galați. Împreună, cei doi au pus bazele unui parteneriat menit să contribuie la refacerea caselor celor afectați de inundații. În declarațiile sale, Becali a subliniat că va trimite tot necesarul pentru reconstrucția locuințelor, solicitând o listă detaliată cu materialele necesare: „George, fă o listă cu tot ce trebuie: cărămidă, cherestea, tot ce trebuie… Și eu le trimit. Fiecare om să spună de ce materiale are nevoie și eu voi trimite de la București camioane cu ce e nevoie”, a declarat el în direct.

Această colaborare între Becali și Simion a fost primită cu entuziasm de comunitatea afectată, dar și de restul țării, evidențiind importanța solidarității și mobilizării în situații de criză. George Simion, la rândul său, a precizat că materialele de construcție vor fi achiziționate din România, pentru a susține economia locală. De asemenea, el a transmis că efortul de ajutorare nu va avea nicio legătură cu politica: „Noi oprim campania electorală, nu vom mai lua parte la acțiuni electorale, stăm acolo și ajutăm oamenii”, a subliniat liderul AUR.

**Becali: Experiența unui veteran al ajutorării în situații de criză**

Implicarea lui Gigi Becali în astfel de acțiuni caritabile nu este o noutate. În trecut, el a jucat un rol esențial în reconstrucția locuințelor distruse de dezastre naturale, construind 200 de case în doar trei luni pentru cei afectați. „Eu am stat acolo, am dormit cu muncitorii”, și-a amintit Becali, evocând experiențele trecute care l-au marcat și care l-au motivat să continue să ajute atunci când este nevoie. Deși vârsta nu-i mai permite să fie la fel de prezent pe teren, Becali a afirmat că rămâne la fel de determinat: „Am îmbătrânit, dar eu tot leu sunt!”, a adăugat el cu un ton optimist.

**Apelul lui George Simion către alte partide și lideri**

În contextul acestui efort comun, George Simion a făcut un apel public către toate partidele politice și liderii lor, solicitându-le să se implice în ajutorarea sinistraților. El a subliniat că această acțiune nu trebuie să fie despre politică, ci despre unitate și sprijin pentru cei afectați. „Fac un apel și la celelalte partide, că asta e o cauză națională”, a declarat Simion, accentuând că toți liderii ar trebui să dea un exemplu de solidaritate și responsabilitate.

Simion și echipa sa vor fi prezenți în județul Galați, acolo unde vor coordona distribuirea materialelor și vor ajuta la reconstrucția caselor distruse de inundații. Acțiunile lor arată că sprijinul real pentru comunități vine din mobilizare concretă și implicare directă, nu din promisiuni politice.

**Un exemplu de solidaritate și implicare socială**

Acest parteneriat între Gigi Becali și George Simion arată cum solidaritatea și ajutorul reciproc pot aduce schimbări pozitive în momente de criză. Implicarea lui Becali, alături de Simion, demonstrează că sprijinul pentru cei în nevoie nu trebuie să țină cont de vârstă, statut politic sau context social. Eforturile lor sunt un exemplu de implicare concretă și ar putea inspira și alte personalități să contribuie la sprijinirea comunităților afectate de catastrofe naturale.

Inițiativa celor doi lideri subliniază că, în fața unor astfel de tragedii, acțiunile comune, coordonate și bine organizate sunt esențiale pentru a ajuta oamenii să-și reconstruiască viața.

Leave a Comment