A înșelat-o, dar ea la iertat. Acum familia lui Romică Țociu a făcut anunțul.

### Nuntă în Familia Țociu: O Sărbătoare de Neuitat pentru Fiul lui Romică Țociu

Familia actorului și umoristului Romică Țociu este în culmea fericirii, căci fiul său, Cătălin, și partenera lui, Ligia, și-au unit destinele în fața familiei și a prietenilor apropiați. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună un copil, iar nunta lor a fost un prilej de sărbătoare și emoție pentru întreaga familie.

### Un Moment Mult Așteptat

Înainte de marele eveniment, Cătălin a împărtășit câteva gânduri despre emoțiile pe care le trăiește, menționând că aștepta cu nerăbdare să o vadă pe Ligia în rochie de mireasă.

„Avem familia alături, prietenii apropiați și urmează o petrecere frumoasă. Este un moment unic și special pentru noi, iar fericirea noastră este la cote maxime”, a declarat Cătălin înainte de petrecerea de nuntă.

### Romică Țociu, Plin de Entuziasm

Romică Țociu a fost foarte implicat în organizarea evenimentului, asigurându-se că fiecare detaliu a fost bine pus la punct. Într-o intervenție la Antena Stars, actorul a menționat că și-a dorit ca nunta fiului său să fie o adevărată reprezentație, nu doar un simplu eveniment.

„Nu va fi o simplă nuntă, va fi un spectacol total! Vor cânta toți prietenii mei de suflet, iar lista invitaților este una de excepție. Vor urca pe scenă artiști precum Adrian Enache și fiica lui, Theo Rose, Cornel Palade, Temișan și alți colegi din juriul emisiunii *Te cunosc de undeva*. Avem multe surprize pregătite, dar nu pot dezvălui totul acum!”, a spus Romică, entuziasmat de atmosfera ce urma să învăluie petrecerea.

### Emoții Puternice pentru Părinții Mirelui

Soția lui Romică, Nicoleta, a trăit intens fiecare moment al nunții fiului său. Îmbrăcată într-o rochie roșie elegantă, ea a radiat de bucurie, iar emoțiile au fost la cote înalte pe tot parcursul evenimentului.

„Sunt extrem de fericită că am ajuns să trăiesc această zi alături de fiul meu și de familia noastră. Îmi doream mult să-l văd pe Cătălin alături de aleasa inimii sale și să fiu martoră la această zi specială”, a declarat Nicoleta.

### Petrecerea de la Cernica, un Adevărat Spectacol

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un cadru spectaculos, la Cernica, unde s-au adunat numeroși prieteni de familie și colegi din lumea mondenă. Printre invitați s-au numărat Minodora, Marcel Pavel, Oana Roman și Marius Elisei, Liviu Vârciu, Mihai Mitoșeru, Giani Kiriță și partenera sa, Adrian Enache, Aurelian Temișan și Gheorghe Gheorghiu.

Evenimentul a fost o explozie de energie, voie bună și muzică de calitate, iar toți cei prezenți au sărbătorit alături de miri până târziu în noapte.

### Un Nou Capitol pentru Cătălin și Ligia

Acum, Cătălin și Ligia privesc cu încredere spre viitor, hotărâți să își clădească o familie unită și fericită. Întreaga familie Țociu este mai apropiată ca niciodată, iar Romică și Nicoleta sunt mândri de noul capitol început de fiul lor.

### Concluzie

Nunta lui Cătălin Țociu și Ligia a fost un moment de bucurie și sărbătoare nu doar pentru ei, ci și pentru toți cei care le-au fost alături. Cu o organizare impecabilă, oaspeți de seamă și o atmosferă de basm, evenimentul va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor. Felicitări tinerilor căsătoriți și un drum presărat cu multe momente de fericire!

Leave a Comment

Alexandru Ciucu, momente sensibile după divorțul de Alina Sorescu! Ce a pățit fostul soț al artistei și cum face față schimbărilor?

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales să își separe drumurile, o decizie dificilă nu doar pentru ei, ci și pentru cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina. Deși ambii părinți se străduiesc să protejeze copiii de efectele negative ale despărțirii, procesul de divorț și ajustările necesare pentru a se adapta la noile circumstanțe au fost provocatoare.

### Alexandru Ciucu despre dificultățile despărțirii
Într-un interviu acordat pentru o publicație locală, Alexandru Ciucu a vorbit deschis despre impactul emoțional pe care separarea de Alina Sorescu l-a avut asupra lui, menționând că această perioadă tensionată și plină de stres l-a afectat și din punct de vedere fizic. Designerul a povestit că, în urma despărțirii, a trecut printr-o etapă de slăbire rapidă din cauza stresului intens.

„Acum doi ani am pierdut foarte mult în greutate, pentru că perioada aceea m-a marcat profund. Am avut aproape două luni în care abia dacă am reușit să mănânc. Totul a fost extrem de dificil și solicitant din punct de vedere emoțional,” a declarat Alexandru Ciucu.

### O vacanță de neuitat cu fiicele sale
În ciuda dificultăților personale, Alexandru a rămas dedicat rolului său de tată. Vara trecută, el și-a dus fetele într-o vacanță memorabilă în Italia, încercând să le ofere experiențe plăcute și momente de relaxare. Cei trei au vizitat orașe deosebite precum Roma și Vaticanul, unde micuțele au fost încântate să descopere mai multe despre locurile despre care învățaseră la școală.

„Le-am întrebat unde ar dori să mergem, și mi-au spus că vor să fie la mare. Așa că am ales Italia pentru prima parte a vacanței noastre. Vizita la Vatican a fost una dintre cele mai speciale experiențe pentru ele, mai ales că au avut ocazia să vadă în realitate locuri despre care învață la orele de religie,” a relatat Ciucu cu emoție.

### Tensiuni în co-parenting și provocările reorganizării programului copiilor
Chiar dacă încearcă să mențină un echilibru pentru binele fetelor, tensiunile între Alexandru și Alina nu au dispărut complet. Deși amândoi încearcă să își stabilească un nou ritm de viață, diferențele de opinie în privința programului și activităților extrașcolare ale fetelor au generat unele conflicte. Alina a subliniat recent că schimbările aduse de Alexandru în programul de înot al copiilor afectează participarea acestora la alte cursuri importante.

„Fetele merg la înot marțea și joia, chiar în zilele în care ar trebui să fie la cursurile lor de muzică,” a explicat Alina, menționând că astfel de modificări creează dificultăți în gestionarea timpului lor.

### În așteptarea unei soluționări finale
Procesul de divorț este în continuare în desfășurare, iar Alexandru speră ca în curând să se ajungă la o soluție definitivă. „Sperăm ca următorul termen să fie ultimul, pentru a putea încheia această situație care a devenit toxică,” a spus designerul.

În ciuda separării, Alexandru și Alina încearcă să găsească un teren comun pentru a asigura stabilitatea și bunăstarea fetelor lor, în timp ce fiecare se adaptează la noua realitate.

Leave a Comment