Alexandru Ciucu, momente sensibile după divorțul de Alina Sorescu! Ce a pățit fostul soț al artistei și cum face față schimbărilor?

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales să își separe drumurile, o decizie dificilă nu doar pentru ei, ci și pentru cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina. Deși ambii părinți se străduiesc să protejeze copiii de efectele negative ale despărțirii, procesul de divorț și ajustările necesare pentru a se adapta la noile circumstanțe au fost provocatoare.

### Alexandru Ciucu despre dificultățile despărțirii
Într-un interviu acordat pentru o publicație locală, Alexandru Ciucu a vorbit deschis despre impactul emoțional pe care separarea de Alina Sorescu l-a avut asupra lui, menționând că această perioadă tensionată și plină de stres l-a afectat și din punct de vedere fizic. Designerul a povestit că, în urma despărțirii, a trecut printr-o etapă de slăbire rapidă din cauza stresului intens.

„Acum doi ani am pierdut foarte mult în greutate, pentru că perioada aceea m-a marcat profund. Am avut aproape două luni în care abia dacă am reușit să mănânc. Totul a fost extrem de dificil și solicitant din punct de vedere emoțional,” a declarat Alexandru Ciucu.

### O vacanță de neuitat cu fiicele sale
În ciuda dificultăților personale, Alexandru a rămas dedicat rolului său de tată. Vara trecută, el și-a dus fetele într-o vacanță memorabilă în Italia, încercând să le ofere experiențe plăcute și momente de relaxare. Cei trei au vizitat orașe deosebite precum Roma și Vaticanul, unde micuțele au fost încântate să descopere mai multe despre locurile despre care învățaseră la școală.

„Le-am întrebat unde ar dori să mergem, și mi-au spus că vor să fie la mare. Așa că am ales Italia pentru prima parte a vacanței noastre. Vizita la Vatican a fost una dintre cele mai speciale experiențe pentru ele, mai ales că au avut ocazia să vadă în realitate locuri despre care învață la orele de religie,” a relatat Ciucu cu emoție.

### Tensiuni în co-parenting și provocările reorganizării programului copiilor
Chiar dacă încearcă să mențină un echilibru pentru binele fetelor, tensiunile între Alexandru și Alina nu au dispărut complet. Deși amândoi încearcă să își stabilească un nou ritm de viață, diferențele de opinie în privința programului și activităților extrașcolare ale fetelor au generat unele conflicte. Alina a subliniat recent că schimbările aduse de Alexandru în programul de înot al copiilor afectează participarea acestora la alte cursuri importante.

„Fetele merg la înot marțea și joia, chiar în zilele în care ar trebui să fie la cursurile lor de muzică,” a explicat Alina, menționând că astfel de modificări creează dificultăți în gestionarea timpului lor.

### În așteptarea unei soluționări finale
Procesul de divorț este în continuare în desfășurare, iar Alexandru speră ca în curând să se ajungă la o soluție definitivă. „Sperăm ca următorul termen să fie ultimul, pentru a putea încheia această situație care a devenit toxică,” a spus designerul.

În ciuda separării, Alexandru și Alina încearcă să găsească un teren comun pentru a asigura stabilitatea și bunăstarea fetelor lor, în timp ce fiecare se adaptează la noua realitate.

Leave a Comment

Radu Vâlcan spunea despre ea că este sinceră, dar la asta nu se aștepta nimeni! Ce a dezvăluit acum Iustina de la Insula Iubirii despre trecutul ei: “Am bătut…”

Iustina Loghin, cunoscută publicului din cadrul unui show de televiziune, are 26 de ani și este mai tânără cu 12 ani decât partenerul ei de viață, Cornel, cu care a avut un parcurs plin de provocări în cadrul emisiunii. De-a lungul timpului, Iustina s-a remarcat prin sinceritatea sa directă și abordarea fără rețineri, indiferent de context.

### O copilărie marcată de nonconformism
Iustina a recunoscut deschis că, încă din copilărie, nu a fost genul de persoană care să accepte nedreptățile și că a avut tendința de a răspunde cu fermitate atunci când se simțea provocată. În cadrul unui interviu amuzant, aceasta a mărturisit că, pe vremea când era elevă, a fost implicată în mai multe conflicte la școală. „Nu pot să mă las bătută, mai bine bați tu”, a spus ea cu umor, explicând cum astfel de episoade erau frecvente pentru a se apăra.

### O relație comentată intens
Iustina și Cornel au atras atenția publicului în timpul participării lor la un show controversat. Cei doi au format un cuplu interesant, cu momente intense care i-au pus la încercare relația. La un moment dat, Iustina a fost criticată pentru presupusa dependență financiară de partenerul ei, acuzații pe care Cornel le-a clarificat ulterior. El a explicat că Iustina nu lucrează la un birou tradițional, ci contribuie activ din mediul casnic, gestionând diverse sarcini administrative.

### O schimbare de destin neașteptată
Unul dintre momentele care le-a schimbat viața a fost când Iustina a aflat că este însărcinată chiar în timpul emisiunii, într-o perioadă în care relația lor trecea prin dificultăți. Cu toate acestea, vestea a fost un factor determinant în decizia lor de a-și reevalua prioritățile și de a rămâne împreună. De la momentul în care au primit această veste, relația lor a evoluat, culminând cu o căsătorie și o nouă etapă în viața de cuplu.

### Pregătiri pentru venirea pe lume a primului copil
Acum, la doar câteva luni distanță de nașterea primului lor copil, Iustina și Cornel se pregătesc să devină părinți pentru o fetiță pe care o vor numi Ivana-Nectaria. „Suntem în așteptarea bebelușului. Abia aștept să nasc cât mai repede”, a mărturisit Iustina, exprimându-și entuziasmul și nerăbdarea. Cu toate că această veste a adus o mare bucurie în viața lor, cei doi părinți se confruntă încă cu provocările legate de pregătirea camerei pentru fetița lor.

### O nouă etapă în viața lor
Nașterea micuței este programată pentru luna noiembrie, iar Iustina a menționat că va naște prin cezariană. Ea a declarat, emoționată, că își va iubi fiica mai presus de orice și că este pregătită să facă orice pentru binele acesteia. „O să îmi dau și viața pentru fata mea”, a subliniat Iustina, exprimând profunzimea sentimentelor sale materne.

Relația lor a trecut prin multe încercări, dar pare să fi ieșit mai puternică, iar venirea pe lume a fiicei lor le aduce un nou capitol, plin de speranță și fericire.

Leave a Comment