Andra a vorbit, deschis, despre problemele ei cu greutatea. Ce au putut oamenii să-i spună la concerte și ce a deranjat-o, de fapt

Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a abordat cu mult umor un subiect adesea sensibil: fluctuațiile de greutate. Invitată recent în cadrul unui podcast moderat de Mihai Bobonete, artista a demonstrat că își păstrează autoironia chiar și atunci când vine vorba de propriul stil de viață. Cum cei doi sunt prieteni apropiați și vecini, glumele au curs natural, iar atmosfera a fost plină de râsete și tachinări amicale.

### Discuția despre greutatea corporală și umorul caracteristic al Andrei
În timpul interviului, Mihai Bobonete nu a ratat ocazia de a o tachina pe Andra, punându-i în față o farfurie mare cu cartofi prăjiți și ouă ochiuri. Răspunsul Andrei a venit pe un ton glumeț: „Dacă știam, nu mai mâncam acasă. Exact asta am mâncat înainte să vin aici. Dar pot să duc, niciodată nu spun nu mâncării!”, a spus ea râzând. Artista a subliniat că motivația de a face schimbări legate de greutatea corporală trebuie să vină din interior, nu din presiunea socială sau din comentariile altora.

„E vorba de cum te simți tu în pielea ta. Până nu ajung eu să simt că nu mă simt bine într-un costum de baie în vacanță, poate să îmi zică oricine orice”, a spus ea, explicând că acceptarea de sine și dorința personală de schimbare sunt cele mai importante.

### Andra a început un regim nou: post intermitent
Artista a dezvăluit că a adoptat recent un stil alimentar cunoscut sub numele de „post intermitent” (intermittent fasting), o metodă care implică perioade de repaus alimentar pentru a ajuta la gestionarea greutății și a sănătății generale. „Am început fasting, nu mai mănânc după ora 18:00”, a mărturisit ea. Postul intermitent presupune abstinența de la mâncare pentru o anumită perioadă de timp, cel mai popular model fiind cel de tip 16/8, care permite consumul de alimente într-un interval de 8 ore, urmat de o pauză de 16 ore.

### Mihai Bobonete, cucerit de preparatele Andrei
Bobonete a povestit cu entuziasm că, de câte ori a luat masa acasă la Andra, mâncarea a fost excelentă și i-a fost greu să se abțină. „Am mâncat la tine sarmale care erau uriașe, ca pe vremuri, de abia încăpeau pe farfurie. Și mai țin minte că Maria, fiica mea, a venit de la voi cu niște preparate delicioase și nu am mai apucat să mănânc prea mult din ele, pentru că Ocrav (fiul meu) a terminat tot”, a povestit el amuzat.

Andra a explicat că este pasionată de gătit și adoră să experimenteze rețete noi. „În Ardeal, unde am crescut, se știe că se gătește cu sosuri și totul e mai consistent. Îmi place să gătesc și să mă uit la rețete online. Am și un partener de mâncat perfect: Cătălin nu e deloc pretențios și se bucură de orice preparat.”

### Andra, despre fluctuațiile de greutate și presiunea socială
Discuția a atins și un subiect sensibil pentru multe femei: speculațiile legate de posibile sarcini din cauza schimbărilor de greutate. „Pe internet, lumea caută adesea: ‘Andra Măruță vârstă’, ‘Andra Măruță copii’, ‘Andra Măruță nemachiată’ și, mai ales, ‘Andra Măruță gravidă’”, a spus Bobonete, stârnind hohote de râs.

Răspunsul Andrei a fost sincer și plin de umor: „Nu, nu sunt gravidă, sunt doar grasă. Îmi place mâncarea. La mine se pune pe burtică, iar lumea mă întreabă: ‘Doamna Andra, felicitări!’ Nu, doamnă, sunt doar grasă, vă rog să nu mai credeți că sunt însărcinată.”

### Schimbările de regim alimentar după pandemie
Andra a povestit că a luat decizia de a face schimbări în dieta sa după ce a observat cât de bine se simțea sora ei după ce a slăbit. „Dacă ea a putut, pot și eu. Am început să reduc porțiile de mâncare și să fiu mai atentă. În pandemie am mâncat mult, simțeam că, după 20 de ani de carieră, merit să mănânc ce vreau, fără restricții. Dar kilogramele s-au adunat și am ajuns la 70. Atunci am zis că e timpul să schimb ceva.”

Acum, Andra a reușit să ajungă la 64 kg și speră să mai scadă pentru a se simți cât mai bine. Ea a subliniat că obiectivul nu este doar estetic, ci și pentru sănătatea generală și starea de bine.

Cu sinceritate și un simț al umorului care a cucerit mereu publicul, Andra a reușit încă o dată să demonstreze că autenticitatea și acceptarea de sine sunt mai valoroase decât orice standard impus de societate.

Leave a Comment

Așa arăta Teo Trandafir cu ani în urmă, pe vremea în care făcea o echipă pe cinste cu Mircea Badea. Ce sumă încasa prezentatoarea: “Deci lucram de luni până luni pe…”

În anii ’90, Teo Trandafir și Mircea Badea au devenit cunoscuți pentru rolul lor de prezentatori ai emisiunii „Bună dimineața, România!” la postul de televiziune Tele7 ABC. Deși succesul lor a fost remarcabil, salariile pe care le primeau nu reflectau notorietatea câștigată. Cei doi erau atât de slab remunerați încât au căutat și alte locuri de muncă pentru a-și asigura traiul zilnic.

### Salarii modeste, eforturi mari
Recent, Teo Trandafir a vorbit despre începuturile carierei sale în cadrul unui interviu cu Simona Gherghe, amintindu-și perioada dificilă de la începutul anilor ’90, când ea și Mircea Badea aveau salarii foarte mici. „La radio, cu toate emisiunile matinale și o emisiune de sâmbătă după-amiază, câștigam 90 de dolari pe lună. La Tele7 ABC, primeam câte 100 de dolari fiecare. Trăiește tu cu 100 de dolari pe lună!”, a spus Teo, subliniind cât de greu le era să se întrețină.

### Încercări de a-și găsi alte joburi
Situația financiară precară i-a determinat pe cei doi să caute alternative. La un moment dat, Teo și Mircea au ajuns chiar să-și depună CV-urile la Oficiul Forțelor de Muncă, sperând să găsească alte oportunități de angajare. „Ne-am dus să ne înscriem și am întâlnit o doamnă care mătura strada și ne-a recunoscut. Ne-a spus: ‘Ia uite, vedetele au venit să-și caute de lucru!’”, a povestit Mircea Badea, rememorând cu umor momentele dificile prin care treceau.

### Greutăți și amintiri haioase
În perioada în care prezentau „Bună dimineața, România!”, cei doi colegi se străduiau să facă față cheltuielilor zilnice. Teo a mărturisit că erau momente în care Mircea îi aducea mâncare pentru că nu avea bani să-și cumpere nici măcar un prânz decent. „Mâncam sendvișuri cu cartofi fierți între două felii de pâine”, a adăugat ea, subliniind cât de greu era să trăiască cu veniturile minuscule de atunci.

### Călătorii diferite în carieră
După încheierea colaborării la Tele7 ABC, drumurile profesionale ale celor doi s-au separat. Teo Trandafir a continuat să își construiască o carieră de succes în televiziune, lucrând ulterior pentru PRO TV și apoi pentru Kanal D. În schimb, Mircea Badea a rămas la Antena 1, unde a prezentat diferite emisiuni, devenind un nume cunoscut al postului.

### Pasiune și perseverență
În ciuda dificultăților financiare și a greutăților întâmpinate la început, Teo Trandafir și Mircea Badea au continuat să își urmeze pasiunile și să construiască cariere solide în televiziune. Amintindu-și cu umor de acele vremuri, Teo a spus: „Ne dădeau afară foarte des, iar noi râdeam. Și chiar dacă muream de foame, cel puțin nu ne mai trezeam la 5 dimineața!”, glumește ea, arătând cum optimismul și prietenia i-au ajutat să treacă peste momentele dificile.

Această poveste este un exemplu de perseverență și reziliență, demonstrând că, în ciuda tuturor obstacolelor, pasiunea și determinarea îi pot ajuta pe cei hotărâți să-și îndeplinească visurile, indiferent de contextul financiar.

Leave a Comment