Condiția pe care George Simion i-a impus-o Ilincăi înainte de căsătorie! Au dezvăluit totul abia acum, după doi ani de când au devenit soț și soție

George Simion a vorbit despre înțelegerea specială pe care a avut-o cu Ilinca înainte de a se căsători.

Au trecut deja doi ani de la căsătoria lui George și Ilinca Simion, perioadă în care și-au întemeiat o familie, având împreună un băiețel care le aduce bucurie. Recent, George a dezvăluit una dintre condițiile pe care i le-a impus Ilincăi înainte de căsătorie.

Într-un interviu, cei doi au povestit despre un acord discret făcut înainte de nuntă.

George i-a cerut soției sale să nu se implice în domeniul politic, iar Ilinca a fost de acord, explicând că nu are interes pentru acest sector.

“Ilinca: Nu îmi doresc să mă implic în funcții sau politică. În ultima vreme, toată lumea pare să urmărească o funcție publică, dar nu este ceva pentru mine.

George: I-am spus de la început că vreau ca ea să stea departe de viața politică, și am respectat acest lucru. În timp ce alții își angajează soțiile, eu am insistat să nu existe vreo legătură între ea și politică sau funcțiile publice pe care le ocup”, au povestit George și Ilinca.

De asemenea, George a adăugat că soția lui gestionează partea de social media, explicând că acest aranjament ajută la evitarea eventualelor situații neplăcute.

“George: Soția mea se ocupă de contul meu de Instagram, așa că nu avem probleme, chiar dacă cineva îmi trimite mai multe aprecieri decât ar fi necesar.

Ilinca: Nu e nicio problemă cu inimioarele, sunt de acord cu ele”, au spus ei.

Leave a Comment

Uniți o frunză de aloe vera și un butaș de trandafir. Veți rămâne surprinși de rezultat!

Trandafirul este o plantă deosebit de frumoasă, dar care necesită o îngrijire atentă, ceea ce poate descuraja mulți grădinari să încerce să înrădăcineze butașii. Totuși, există o metodă interesantă și simplă de a face acest lucru, folosind Aloe vera!

Există două tehnici diferite de înrădăcinare a butașilor de trandafiri cu ajutorul Aloe vera. Prima metodă implică prepararea unui lichid nutritiv care sprijină dezvoltarea rădăcinilor. Începeți prin a îndepărta coaja verde a unei frunze de Aloe vera, utilizând doar gelul semitransparent din interior.

Tăiați suficiente frunze în funcție de necesități și pasați pulpa în blender. Apoi, luați butașul de trandafir, asigurați-vă că este tăiat oblic și are patru muguri latenți, și plasați-l în compoziția obținută. Așezați butașul într-un loc cu condiții favorabile pentru trandafiri și verificați după 5-7 zile dacă au apărut rădăcini.

A doua metodă este mai simplă și rezolvă mai multe probleme simultan. Pur și simplu tăiați o bucată dintr-o frunză de Aloe vera și introduceți butașul de trandafir în gelul acesteia, asigurându-vă că are patru muguri latenți. Aceasta va ajuta la înrădăcinare într-un mod eficient și rapid.

Leave a Comment