Radu Ștefan Bănică rupe tăcerea despre admiratorii surorii lui: „Îi îndepărtez”

**Radu Ștefan Bănică Despre Relația cu Sora Sa, Violeta, și Admiratorii Ei**

Radu Ștefan Bănică are o legătură strânsă cu sora sa, Violeta. Deși nu au crescut împreună, cei doi au reușit să dezvolte o relație puternică în adolescență, bazată pe încredere și afecțiune.

### Radu Ștefan Bănică și Atenția față de Băieții din Viața Violetei

Violeta se apropie de vârsta de 18 ani, iar frumusețea ei atrage atenția multor tineri. Radu Ștefan recunoaște că își asumă responsabilitatea de frate protector și își monitorizează sora în privința pretendenților. Într-un interviu exclusiv, el a explicat cum se raportează la admiratorii Violetei.

„Avem o relație normală de frate și soră; ne mai certăm, dar ne și iubim, ceea ce face parte din dinamica familială. Nu am nicio problemă cu băieții care o înconjoară pe Violeta. Îi îndepărtez pe cei care nu se potrivesc, dar în rest o las să își trăiască viața. În curând va împlini 18 ani, așa că, evident, sunt atent la cine este în preajma ei, dar nu vreau să o restricționez. Fiecare trebuie să își trăiască viața,” a spus Radu Ștefan Bănică.

### Ambițiile Profesionale ale lui Radu Ștefan Bănică

Urmând pașii tatălui său, Radu a îmbrățișat cariera în actorie și muzică. Deja și-a construit o carieră solidă în domeniu, având succes atât în teatru, cât și în muzică.

El a împărtășit care este visul său profesional și în ce tip de filme ar dori să joace. „Mi-ar plăcea să am un rol similar cu cel al tatălui meu din filmul *Liceenii*. Nu neapărat același gen, deoarece un astfel de film este greu de replicat, dar, de ce nu, dacă am ocazia. Îmi plac atât comediile, cât și acțiunea și drama; nu am un gen preferat. Totuși, aș dori să abordez un rol în acțiune sau dramă, deoarece comedia este specialitatea mea și aș vrea ceva mai provocator,” a declarat Radu Ștefan Bănică în cadrul interviului.

Leave a Comment

Iulia Vântur, surprinsă alături de un celebru artist american! Cu cine s-a afișat partenera lui Salman Khan și cum au reacționat fanii

**Iulia Vântur: De la Știrile PRO TV la Colaborări cu Staruri Internaționale**

Iulia Vântur, cunoscută pentru aparițiile sale pe postul de știri PRO TV acum două decenii, s-a reinventat ca artistă internațională și colaborează cu nume celebre din industrie. Recent, ea a fost surprinsă alături de Jason Derulo, celebrul cântăreț american, la un eveniment strălucitor.

Fotografia în care Iulia și Jason zâmbesc la cameră a stârnit un val de comentarii pe rețelele sociale. În timp ce unii utilizatori au lăudat succesul său de-a lungul anilor, alții au exprimat îngrijorări legate de relația sa cu actorul indian Salman Khan.

„Ai uitat de Salman Khan?”, „Crezi că este singură? E clar că Salman Khan este și el acolo! Totul face parte din cariera ei,” sau „Salman nu este gelos. Are alte priorități,” au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

### De ce nu s-a căsătorit Iulia Vântur cu Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație care durează de mai bine de un deceniu, iar povestea lor de dragoste a fost adesea discutată în mass-media. Fanii, atât ai actorului indian, cât și ai Iuliei, sunt curioși în legătură cu posibila lor căsătorie, un pas pe care cei doi nu l-au făcut până acum.

De-a lungul timpului, Iulia a vorbit despre relația sa cu Salman, în timp ce acesta a preferat să rămână mai rezervat. Totuși, într-un interviu acordat India TV, Salman a explicat de ce nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani.

„Căsătoria nu s-a întâmplat niciodată. Când am spus ‘da’, cineva a spus ‘nu’, și invers. Acum există un ‘nu’ din ambele părți. Când vom spune amândoi ‘da’, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima,” a declarat Salman Khan. „Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină; este doar responsabilitatea mea. Probabil că a fost o teamă în mintea lor că nu voi putea să le ofer fericirea pe care o merită. Știu că sunt fericite, oriunde s-ar afla,” a adăugat el.

Leave a Comment