Dana Roba, față în față cu foștii socri! De necrezut ce i-au cerut părinții lui Daniel Balaciu brunetei: „Au niște pretenții foarte mari”

**Dana Roba și Conflictele cu Fostii Socri: Detalii Din Proces**

Dana Roba a reacționat vehement după ce a aflat despre pretențiile foștilor săi socri. Deși se află într-un proces cu fostul soț, Daniel Balaciu, ea trebuie să se confrunte și cu cerințele părinților acestuia, care au formulat cereri considerabile pentru programul de vizită al nepoatelor lor.

Dana a decis să împărtășească experiențele de la procesul cu foștii socri, explicând și ce anume au solicitat aceștia.

„M-am întors de la o ședință cu foștii mei socri, care cer să petreacă timp cu nepoatele lor, având pretenții foarte mari. Vor ca fetele să stea patru săptămâni vara la sat, într-o zonă unde nu există condiții adecvate, având în vedere ce s-a întâmplat anterior. După incidentul violent cu fiul lor, eu, ca mamă, consider că este inacceptabil. Ei doresc, de asemenea, să le vadă în fiecare al doilea weekend. Astăzi am avut o decizie a instanței, iar mâine vom afla dacă vor putea să le vadă. Dacă fetele refuză să meargă atunci când se va prezenta executorul judecătoresc, ei nu vor putea să le ia cu forța. Mă voi lupta ca ele să nu fie nevoite să stea cu ei,” a declarat Dana Roba.

### Relația cu Beni

După ce a trecut printr-o despărțire, Dana și Beni au realizat că nu pot sta unul fără celălalt și au decis să își mai acorde o șansă.

„Ne iubim profund, acesta este motivul pentru care ne-am împăcat. Suntem împreună de un an și cred că toți facem greșeli, dar merităm să fim iertați. Așa cum primim iertare în fiecare zi, la fel și noi trebuie să ne oferim această oportunitate. Fetițele mă întrebau constant despre el, iar el este ca un tată pentru ele. Este o legătură specială între noi,” a mai adăugat Dana.

Leave a Comment

Andreea Antonescu și Traian Spak, din nou un cuplu? Artista a vorbit despre relația lor cu zâmbetul pe buze. Ce a recunoscut public?

**Andreea Antonescu Reflectă Asupra Posibilității de Reconciliere cu Traian Spak**

Andreea Antonescu, cunoscută artistă, a discutat recent despre relația sa cu Traian Spak, fostul soț, și despre eventualitatea de a se reconcilia. Deși se bucură de timpul petrecut alături de fiicele sale, fanii sunt foarte interesați de aspectele vieții sale sentimentale. Totuși, Andreea preferă să fie discretă în privința acestui subiect.

Când a fost întrebată dacă ar lua în considerare o relație cu Traian, Andreea a menționat că nu exclude această posibilitate și că nu poate prezice ce se va întâmpla în viitor, preferând să se concentreze asupra prezentului. „Cine știe ce ne rezervă viitorul? Nu exclud nicio opțiune. Sunt deschisă la tot ce poate veni. Diferența dintre mine acum și cum eram acum câteva luni este că trăiesc intens în prezent, bucurându-mă de tot ceea ce îmi oferă fetițele mele,” a declarat artista.

### Revederea cu Traian Spak

Andreea a vorbit și despre întâlnirea recentă cu Traian, descriind-o ca fiind naturală, având în vedere că se văd destul de frecvent. „Nu a fost o revedere după mult timp, ci una firească. El a plecat mai devreme, iar noi am rămas pentru școala Siennei, dar avem în continuare o dinamică familială. Comunicăm regulat, vorbind la telefon la fiecare câteva zile. Chiar dacă suntem separați fizic, ne simțim conectați, iar relația noastră rămâne una foarte bună,” a adăugat Andreea.

Leave a Comment