Giuly de la „Casa iubirii” înainte de intervențiile estetice! Fanii au observat imediat schimbările: „Este diferență”

### Giuly, una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea „Casa iubirii”

Giuly a reușit să capteze atenția tuturor în cadrul emisiunii „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D și moderată de Andreea Mantea, grație frumuseții sale și eleganței evidente. Însă puțini știu că aspectul ei a evoluat semnificativ în timp.

Deși este recunoscută ca una dintre cele mai atrăgătoare participante la show, se pare că Giuly a beneficiat și de anumite proceduri estetice care i-au îmbunătățit aspectul.

Recent, fanii au observat că Giuly arată diferit față de acum câțiva ani, fiind posibile modificări în zona buzelor și a feței. De asemenea, aceștia au comentat că tânăra are un aspect diferit chiar și în imaginile fără filtre.

„Se observă o diferență între pozele cu filtru și cele fără”, a menționat un urmăritor.

### Susținerea din partea fanilor

Cu toate că au existat și critici la adresa sa, Giuly se bucură de o comunitate extinsă de admiratori care o susțin și îi adresează complimente zilnic.

Giuly primește multă atenție din partea fanilor, care au creat pagini dedicate ei și îi transmit mesaje de încurajare prin comentarii.

Relația ei cu Robert a câștigat, de asemenea, simpatia publicului, iar fanii se bucură că cei doi s-au găsit și au format un cuplu apreciat în cadrul competiției.

Comentarii precum „Cea mai serioasă și frumoasă”, „Ești minunată”, „Giuly și Robert sunt cei mai cool!” și „Vă doresc mult succes împreună!” reflectă susținerea și afecțiunea pe care o primesc de la admiratori.

Leave a Comment

Aurel Pădureanu a găsit puterea să zâmbească din nou! Soțul Corneliei Catanga, bucuros că își vedea nepoțica pentru prima oară: „A fost tare așteptată în familia noastră”

### Aurel Pădureanu așteaptă cu emoție întâlnirea cu nepoata sa

Aurel Pădureanu își manifestă entuziasmul pentru momentul în care își va strânge nepoata în brațe pentru prima dată. El și fiul său se pregătesc să plece în curând în America.

Cornelia Catanga, soția lui Aurel, s-a stins din viață în urmă cu trei ani, lăsând în urmă o mare tristețe în rândul celor dragi. Aurel simte profund absența ei în fiecare zi și îi este greu să vorbească despre ea la trecut.

După o perioadă extrem de dificilă, atât el, cât și familia sa au acum motive de bucurie. Aurel a devenit bunic și se pregătește să o întâlnească pe nepoata sa, care s-a născut în America, unde locuiește cu mama sa.

### Plecarea în America pentru a-și cunoaște nepoata

Aurel Pădureanu nu credea că va mai simți vreodată fericirea, dar acum acest moment a sosit. Artistul așteaptă cu nerăbdare să zboare în America pentru a o întâlni pe micuța sa nepoată.

Se preconizează că el și fiul său vor călători acolo în luna decembrie. Micuța este o adevărată frumusețe, iar Aurel a primit deja fotografii cu ea, remarcând asemănarea cu regretata sa soție.

### O nouă rază de lumină în viața lui Aurel

Aurel recunoaște că pierderea soției sale i-a lăsat o durere profundă, dar acum simte că are un nou motiv să zâmbească. Este emoționat că micuța poartă numele Cornelia, în cinstea bunicii sale, și speră că va ajunge să fie la fel de talentată ca și ea.

„Micuța s-a născut în America, unde locuiește mama ei. Am primit și fotografii cu ea, seamănă cu bunica sa, Cornelia Catanga. Poate că va deveni o mare artistă, la fel ca bunica ei. Eu și Alexandru, fiul meu, suntem nerăbdători să o cunoaștem. A fost foarte așteptată în familia noastră. După moartea soției mele, Cornelia, eram extrem de triști, dar acum avem un motiv să ne bucurăm din nou de viață. Am fost și la cimitir să-i spun Corneliei că micuța seamănă cu ea”, a declarat Aurel Pădureanu.

Leave a Comment