Georgiana Lobonţ mai bagă o fisă! De ce amână artista mutarea în noua locuinţă: ”Eu chiar n-am știut…”

Georgiana Lobonț își construiește casa visurilor, dar, din păcate, planurile pentru a sărbători iarna aceasta în noua locuință au fost date peste cap. Artista, împreună cu soțul ei, Rareș Ciciovan, a început lucrările la o vilă impresionantă, dar mutarea nu va avea loc în curând.

### Mutarea amânată

Deși Georgiana și Rareș sperau să petreacă Crăciunul în noua lor casă, aceasta nu se va întâmpla. Într-un interviu exclusiv pentru Spynews.ro, Georgiana a explicat că, deși casa va fi splendidă, au realizat că procesul de construcție este mai complicat decât se așteptau. Artista a menționat că, din cauza programului lor încărcat, este greu să gestioneze lucrările, iar timpul până la sărbători este destul de scurt. În plus, au întâmpinat și probleme cu echipa de construcție, ceea ce a complicat și mai mult situația.

„Chiar e superbă, dar nu am știut cât de greu este să construiești o casă. E foarte, foarte dificil. Noi suntem mereu plecați și depindem de specialiști să ne ajute. Ne confruntăm și cu unele situații neprevăzute, care ne îngreunează progresul. Speram să ne mutăm de Crăciun, dar lucrările sunt în desfășurare și nu se vor finaliza la timp. Totuși, am speranța că anul viitor, de Crăciun, ne vom muta în noua casă,” a declarat Georgiana.

### Implicare activă în proiect

Chiar dacă nu este prezentă constant pe șantier, Georgiana spune că este foarte implicată în procesul de construcție. Ea și Rareș au multe idei despre cum ar trebui să arate locuința și sunt dedicați menținerii proiectului inițial. Au încredere în echipa cu care colaborează și așteaptă cu nerăbdare să vadă rezultatul final.

„Atât eu, cât și Rareș, suntem activi în acest proiect. Avem un plan clar și colaborăm strâns cu cei care se ocupă de construcție. De multe ori, ne sună fie pe mine, fie pe el, în funcție de cine răspunde la telefon. Există întârziere cu livrarea geamurilor și alte detalii, dar ne dorim să avem totul conform planului,” a adăugat Georgiana Lobonț.

Leave a Comment

Alessia Năstase s-a afișat cu noul iubit. Fotografia cu cei doi îndrăgostiți care a creat controverse: „Nu este pentru toată lumea, scuze”

Alessia Năstase, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a făcut publică relația cu noul ei partener, stârnind reacții variate în rândul fanilor. Tânăra a postat o fotografie pe Instagram alături de iubitul ei, Bogdan Oancea, dar unele dintre comentarii nu au fost tocmai favorabile.

În vârstă de 21 de ani, Alessia își continuă studiile în artă la Paris, oraș în care și-ar dori să se stabilească în viitor. De asemenea, este mândră de aprecierea pe care tatăl său o are în Franța, ceea ce îi oferă un sentiment de împlinire.

După ce s-a speculat despre o relație cu Aris Eram, fiul Andreei Esca, Alessia a decis să se afișeze oficial cu Bogdan. Aceasta a postat o imagine care a generat controverse, fiind considerată de unii internați ca fiind nepotrivită. „Fără context,” a fost descrierea aleasă de Alessia pentru fotografie. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Alessia a răspuns la unele comentarii: „Nu este pentru toată lumea, cerem scuze.”

### Reacțiile și umorul din familie

„Mă așteptam la un răspuns mai incisiv, dar m-ai surprins plăcut. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită, dar poate este o tendință a generației și trebuie să mă adaptez,” a scris cineva în comentarii. Amalia Năstase, mama Alessiei, a glumit spunând: „Mă cunoaște lumea pe acolo.”

### Pasiunea pentru artă

Alessia a discutat despre dragostea ei pentru artă și planurile de a îmbina această pasiune cu alte domenii. „De la început, m-am simțit ca acasă în Franța. Am fost acolo de mică, iar părinții mei au vorbit mereu despre această țară, în special tata. Acolo mă simt bine, aș vrea să mă mut definitiv,” a declarat Alessia.

Un moment special în cariera ei artistică a fost când Ion Țiriac a achiziționat o lucrare de-a ei la o expoziție, subliniind astfel talentul și potențialul său. „Arta a fost prima mea pasiune de când aveam patru sau cinci ani. Desenam și pictam în fiecare zi. Mereu am știut că acesta este drumul meu. Ion Țiriac a cumpărat o lucrare de-a mea cu 400-500 de euro, ceea ce a fost o sumă corectă,” a mai adăugat Alessia.

Leave a Comment