Alessia Năstase s-a afișat cu noul iubit. Fotografia cu cei doi îndrăgostiți care a creat controverse: „Nu este pentru toată lumea, scuze”

Alessia Năstase, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a făcut publică relația cu noul ei partener, stârnind reacții variate în rândul fanilor. Tânăra a postat o fotografie pe Instagram alături de iubitul ei, Bogdan Oancea, dar unele dintre comentarii nu au fost tocmai favorabile.

În vârstă de 21 de ani, Alessia își continuă studiile în artă la Paris, oraș în care și-ar dori să se stabilească în viitor. De asemenea, este mândră de aprecierea pe care tatăl său o are în Franța, ceea ce îi oferă un sentiment de împlinire.

După ce s-a speculat despre o relație cu Aris Eram, fiul Andreei Esca, Alessia a decis să se afișeze oficial cu Bogdan. Aceasta a postat o imagine care a generat controverse, fiind considerată de unii internați ca fiind nepotrivită. „Fără context,” a fost descrierea aleasă de Alessia pentru fotografie. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Alessia a răspuns la unele comentarii: „Nu este pentru toată lumea, cerem scuze.”

### Reacțiile și umorul din familie

„Mă așteptam la un răspuns mai incisiv, dar m-ai surprins plăcut. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită, dar poate este o tendință a generației și trebuie să mă adaptez,” a scris cineva în comentarii. Amalia Năstase, mama Alessiei, a glumit spunând: „Mă cunoaște lumea pe acolo.”

### Pasiunea pentru artă

Alessia a discutat despre dragostea ei pentru artă și planurile de a îmbina această pasiune cu alte domenii. „De la început, m-am simțit ca acasă în Franța. Am fost acolo de mică, iar părinții mei au vorbit mereu despre această țară, în special tata. Acolo mă simt bine, aș vrea să mă mut definitiv,” a declarat Alessia.

Un moment special în cariera ei artistică a fost când Ion Țiriac a achiziționat o lucrare de-a ei la o expoziție, subliniind astfel talentul și potențialul său. „Arta a fost prima mea pasiune de când aveam patru sau cinci ani. Desenam și pictam în fiecare zi. Mereu am știut că acesta este drumul meu. Ion Țiriac a cumpărat o lucrare de-a mea cu 400-500 de euro, ceea ce a fost o sumă corectă,” a mai adăugat Alessia.

Leave a Comment

Manastirea cu trei altare, locul unic in Romania unde se savarsesc minuni

La doar 20 de kilometri de București se află o mănăstire unică în țară, care se distinge prin cele trei altare și prin faptul că măicuțele produc mobilă. Această mănăstire, cunoscută sub numele de Mănăstirea Samurcășești, a fost fondată de boierii Samurcași în anul 1800, în satul Ciorogârla, Ilfov.

Vornicul Constantin Samurcaș, căsătorit cu Zinca, o strănepoată a domnitorului Constantin Brâncoveanu, a înființat mănăstirea în iunie 1808, pe moșia sa, cu puțin timp înainte de a deceda. Situată într-un cadru natural deosebit, în Câmpia Vlăsiei, mănăstirea este traversată de râurile Ciorogârla, Sabar și canalul Argeș-București.

### Legenda înălțării mănăstirii

Conform unei legende, un cioban care păștea oile în zonă a avut un vis repetat în care a văzut o oaie cu lână albă ca zăpada și trei coarne. A doua zi, el i-a povestit visul boierului Constantin Samurcaș, care a cerut ajutorul duhovnicului său, arhimandritul Timotei, de la Mănăstirea Cernica. Duhovnicul a interpretat visul ca un semn divin, sugerând ridicarea unei biserici în poiana respectivă, cu cele trei altare dedicate Preasfintei Treimi.

### Istoria tumultoasă a lăcașului

Lucrările de construcție au început pe 16 august 1806, cu un contract semnat de vornicul Samurcaș. Mănăstirea a fost sfințită în iunie 1808, iar lucrările au fost finalizate în august 1809. Istoria sa a fost marcată de cutremure, un incendiu devastator și jafuri efectuate de trupele de ocupație.

Legea de secularizare a averilor mănăstirești, adoptată în 1863, a dus la degradarea lăcașului, iar donațiile primite au fost administrate de Ministerul Cultelor, iar ulterior înstrăinate. Stareța Fevronia Vlădoianu a inițiat lucrări de restaurare, iar în 1869 a obținut ajutor financiar de la domnitorul Carol I pentru reparații.

### Restaurări succesive

Biserica a fost din nou restaurată în 1920 sub conducerea monahiei Agatia Cristescu. Însă, un cutremur devastator în 1940 a distrus din nou lăcașul. Stareța Magdalena Comănescu a luptat pentru reconstrucția bisericii, iar în 1941, ruinele au fost demolate și a început reconstrucția, proiectată de arhitectul Ion Cernescu.

Începând cu anul 2000, mănăstirea a intrat într-un amplu proces de restaurare și modernizare. Între 2002 și 2004, s-au construit noi ateliere de tâmplărie, s-au realizat lucrări de infrastructură pentru utilități, iar livada a fost reînnoită cu plantații tinere. De asemenea, parcul de la intrarea în mănăstire a fost reamenajat, îmbunătățind astfel aspectul și funcționalitatea acestui loc de cult.

Leave a Comment