Fiul lui Nelson Mondialu’ a făcut gaură în buzunar pentru organizarea nunții! Sumele uriașe pe care i le-au cerut Marcel Pavel și Florin Salam

**Nelson Mondialu Detaliază Cheltuielile de la Nunta lui Livian Pop și Onorariile Artiștilor**

Livian Pop a trecut la o nouă etapă a vieții, căsătorindu-se cu Alexandra, mama copilului său, și pregătindu-se pentru extinderea familiei. Nunta a fost un eveniment grandios, iar tatăl lui Livian a dezvăluit că fiul său a investit generos în organizarea acestuia.

### **Costurile Nuntii lui Livian Pop**

Conform declarațiilor lui Nelson Mondialu, mirele a fost foarte generos cu invitații, primind daruri totalizând 320.000 de euro. Însă, organizarea evenimentului a avut un cost semnificativ, cheltuielile ridicându-se la aproximativ 200.000 de euro, care au acoperit meniul, locația și divertismentul.

„Au câștigat bani, dar cheltuielile au fost considerabile. Vă spun, au strâns în jur de 320.000 de euro. Însă, meniul și sala au costat aproximativ 120.000 de euro, iar muzica a adăugat 80.000 de euro, deci totalul a fost de 200.000 de euro,” a explicat Nelson Mondialu, conform surselor.

### **Detalii despre Artiștii Invitați**

Pe 14 septembrie 2024, Livian Pop și Alexandra Dumitru au avut o nuntă de proporții, cu peste 500 de invitați, incluzând personalități de renume din lumea showbiz-ului românesc. Printre artiștii care au animat evenimentul s-au numărat Florin Salam, Marcel Pavel și Horia Brenciu.

Atmosfera a fost una vibrantă, cu Livian și Alexandra dansând valsul pe o melodie interpretată de Marcel Pavel, urmat de muzica orientală a lui Florin Salam. De asemenea, Horia Brenciu a fost unul dintre performerii de marcă ai serii.

### **Costurile Muzicii și Ale Artiștilor**

Pentru a aduce cei mai apreciați artiști la nunta sa, Livian a cheltuit o sumă considerabilă, plătind 80.000 de euro pentru divertisment.

„80.000 de euro a fost costul muzicii. Horia Brenciu a costat 25.000 de euro, iar Selena, împreună cu o altă artistă din Maramureș, au fost plătite cu 12.000 de euro. Marcel Pavel a primit 10.000 de euro, iar o altă formație, Valencienii, a costat 14.000 de euro. Florin Salam a fost plătit cu 15.000 de euro. Deci, suma totală pentru muzică se apropie de 80.000 de euro,” a adăugat tatăl lui Livian Pop.

### **Detalii Finale despre Eveniment**

După desfășurarea întregului eveniment, s-a aflat exact câți bani au cerut Marcel Pavel și Florin Salam pentru prestațiile lor, contribuind la un eveniment memorabil care a marcat începutul unei noi etape în viața lui Livian Pop.

Leave a Comment

Puterea vindecătoare a Psalmului 142. Cea mai puternică rugăciune

Părintele Calistrat afirmă că această rugăciune vindecă rănile sufletești și aduce o recuperare rapidă. Ea îngrijește persoanele bolnave și păstrează sănătatea celor neafectați de suferință.

Psalmul face parte din slujba Utreniei și este citit la începutul Acatistelor. Este un Psalm esențial din rugăciunile introductive, urmat de Psalmul 50.

**Psalmul 142 al lui David**

„Doamne, ascultă-mi rugăciunea și primește cererea mea în credincioșia Ta; răspunde-mi în dreptatea Ta.
Nu mă judeca, căci niciun om viu nu este drept înaintea Ta.
Vrăjmașul îmi urmărește sufletul și-mi calcă viața în picioare; m-a adus să trăiesc în întuneric, asemenea celor ce au murit de mult.

Duhul meu este apăsat, inima mea este apăsată în mine.
Îmi amintesc de zilele de odinioară; cuget la toate faptele Tale și mă gândesc la lucrările mâinilor Tale.
Îmi întind către Tine mâinile, sufletul meu este ca un pământ însetat.

Grăbește-Te să mă auzi, Doamne, căci duhul meu slăbește. Nu-Ți întoarce fața de la mine, ca să nu devin asemenea celor ce se coboară în mormânt.
Fă să aud dimineața mila Ta, căci la Tine îmi pun nădejdea. Arată-mi calea pe care trebuie să merg, căci la Tine îmi înalț sufletul.

Scapă-mă de vrăjmașii mei, căci la Tine alerg, Doamne.
Învăță-mă să fac voia Ta, căci Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă călăuzească pe calea dreptății.
Pentru numele Tău, Doamne, dă-mi viață. În dreptatea Ta, izbăvește-mi sufletul din necazuri.
Fă bine și distruge vrăjmașii mei și nimicește pe cei ce-mi necăjesc sufletul, căci eu sunt robul Tău.”

Leave a Comment