Durerea pe care Theo Rose o cunoaște de când e mămică „Sufăr de fiecare dată când…

**Theo Rose: Provocările Maternității și Echilibrul Dintre Viața Profesională și Personală**

Theo Rose se numără printre artistele de succes din România, având o carieră remarcabilă în muzică și o prezență activă în televiziune, cu numeroase proiecte în desfășurare. Recent, artista a devenit mamă, iar provocările de a menține un echilibru între viața personală și cea profesională s-au amplificat.

### **Venirea pe Lume a Micuțului Sasha**

În luna iunie a anului trecut, Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi trăiesc momente de neuitat alături de micuțul lor și se pregătesc să facă un pas important în viața de familie. Deși se bucură de această nouă etapă, au și dificultăți în a-și împărți timpul între carieră și familie.

### **Provocările Maternității**

Theo Rose a mărturisit că, deși este extrem de fericită ca mamă, viața ei a devenit mai complicată. Cu multiple concerte și proiecte în desfășurare, artista simte că timpul nu este suficient pentru a se ocupa de toate.

„Încerc să găsesc un echilibru între carieră și viața de familie, dar nu este ușor. Îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu fiul meu, așa că am refuzat recent mai multe proiecte,” a explicat ea.

### **Sentimentele de Distanță**

Theo a recunoscut că suferă atunci când trebuie să stea departe de fiul său pentru perioade lungi. „Niciodată nu am fost plecată mai mult de patru zile, dar chiar și așa, îmi e greu să știu că nu sunt lângă el. În această perioadă, el descoperă atât de multe lucruri și mi-ar plăcea să fiu prezentă la fiecare pas al său. Anghel simte la fel,” a adăugat artista.

### **Compromisuri și Priorități**

Pentru a se asigura că sunt mereu alături de Sasha, Theo și Anghel au decis să renunțe la anumite activități. „Trebuie să facem compromisuri, să tăiem din tot ce nu este absolut necesar, pentru a ne dedica mai mult timp ca părinți,” a conchis Theo Rose.

Cu un angajament puternic față de familia lor, Theo continuă să îmbine cariera artistică cu provocările maternității, punând familia pe primul loc.

Leave a Comment

Când va organiza Carmen de la Salciua petrecerea de nuntă. Artista și Marian Corcheş s-au căsătorit în secret în urmă cu doi ani

**Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș: Căsătorie Religioasă și Planuri pentru Petrecerea de Nuntă**

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit religios acum doi ani, dar nu au organizat încă o petrecere pentru a sărbători acest moment alături de cei dragi. Artista a dezvăluit recent că evenimentul va avea loc, însă nu în viitorul apropiat.

### **Căsătoria în Secret**

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au ales să își unească destinele în secret, preferând discreția în privința vieții lor personale. Atât cununia civilă, cât și cea religioasă au avut loc într-un cadru restrâns, cu prezența doar a câtorva persoane apropiate.

### **Planuri pentru Petrecerea de Nuntă**

Artista a menționat pe rețelele sociale că petrecerea de nuntă va fi organizată în același timp cu botezul copilului lor, când va fi momentul potrivit. Carmen își dorește ca acest eveniment să fie unul special, alături de mulți invitați. Deși nu a confirmat public o sarcină, planurile pentru viitorul lor par promițătoare.

„Ne-am dorit să întemeiem o familie în fața lui Dumnezeu, așa că am mers la biserică și la Starea Civilă. Petrecerea o vom organiza când va veni pe lume îngerașul nostru, pentru a face un botez frumos pentru el. Taina căsătoriei este valabilă în fața lui Dumnezeu, iar El ne va oferi cele necesare,” a scris Carmen pe platformele sale.

### **Carmen și Atitudinea Față de Critici**

Carmen de la Sălciua a abordat și subiectul criticilor, afirmând că nu se lasă afectată de comentariile negative. „Dumnezeu să le ajute! Eu îmi continui drumul. Faptele și sufletul meu îi aparțin doar lui Dumnezeu, așa că nu încerc să conving pe nimeni. Dacă cineva insistă cu jigniri, am opțiunea de a bloca. Toată lumea se confruntă cu critici! Când cineva te critică, înseamnă că ai realizat ceva bun. Am învățat să nu mă cert cu nimeni, pentru că, de obicei, în spatele comentariilor negative se ascund frustrări sau neputințe,” a adăugat artista.

Leave a Comment