Când va organiza Carmen de la Salciua petrecerea de nuntă. Artista și Marian Corcheş s-au căsătorit în secret în urmă cu doi ani

**Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș: Căsătorie Religioasă și Planuri pentru Petrecerea de Nuntă**

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit religios acum doi ani, dar nu au organizat încă o petrecere pentru a sărbători acest moment alături de cei dragi. Artista a dezvăluit recent că evenimentul va avea loc, însă nu în viitorul apropiat.

### **Căsătoria în Secret**

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au ales să își unească destinele în secret, preferând discreția în privința vieții lor personale. Atât cununia civilă, cât și cea religioasă au avut loc într-un cadru restrâns, cu prezența doar a câtorva persoane apropiate.

### **Planuri pentru Petrecerea de Nuntă**

Artista a menționat pe rețelele sociale că petrecerea de nuntă va fi organizată în același timp cu botezul copilului lor, când va fi momentul potrivit. Carmen își dorește ca acest eveniment să fie unul special, alături de mulți invitați. Deși nu a confirmat public o sarcină, planurile pentru viitorul lor par promițătoare.

„Ne-am dorit să întemeiem o familie în fața lui Dumnezeu, așa că am mers la biserică și la Starea Civilă. Petrecerea o vom organiza când va veni pe lume îngerașul nostru, pentru a face un botez frumos pentru el. Taina căsătoriei este valabilă în fața lui Dumnezeu, iar El ne va oferi cele necesare,” a scris Carmen pe platformele sale.

### **Carmen și Atitudinea Față de Critici**

Carmen de la Sălciua a abordat și subiectul criticilor, afirmând că nu se lasă afectată de comentariile negative. „Dumnezeu să le ajute! Eu îmi continui drumul. Faptele și sufletul meu îi aparțin doar lui Dumnezeu, așa că nu încerc să conving pe nimeni. Dacă cineva insistă cu jigniri, am opțiunea de a bloca. Toată lumea se confruntă cu critici! Când cineva te critică, înseamnă că ai realizat ceva bun. Am învățat să nu mă cert cu nimeni, pentru că, de obicei, în spatele comentariilor negative se ascund frustrări sau neputințe,” a adăugat artista.

Leave a Comment

Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea. Cum percepe diferența de 10 ani dintre ei:

**Andreea Bălan și Victor Cornea: O Relație Puternică și Sprijin Reciprocal**

Andreea Bălan și Victor Cornea au o relație solidă, iar artista își susține partenerul în cariera de jucător de tenis, fiind prezentă la meciurile sale ori de câte ori programul îi permite. Victor, în vârstă de 30 de ani, se înțelege foarte bine cu cele două fiice ale Andreei, Ella și Clara, din mariajul anterior cu George Burcea. De asemenea, Victor are un băiat, Luca, dintr-o relație anterioară.

### **Diferența de Vârstă și Perspectivele Andreei**

Andreea Bălan a discutat recent despre diferența de vârstă dintre ea și Victor. Artista are 40 de ani, iar pe 24 septembrie, partenerul ei va împlini 31 de ani. „Victor îmi oferă încredere și transparență totală. Dacă cineva stă cu telefonul întors, mă face să mă îndoiesc. Dar el a fost corect de la început, explicându-mi totul despre trecutul său,” a spus Andreea într-un interviu pe YouTube.

„Nu îmi este frică de diferența de vârstă, pentru că ne iubim dincolo de aspectul fizic. La prima noastră întâlnire, am simțit că îl cunosc de mult timp. Acum avem un echilibru real în relație, el se simte bărbat, iar eu mă simt femeie. Nu plătesc niciodată când ieșim, iar Victor este singurul bărbat de succes cu care sunt,” a adăugat artista.

### **Căutând Iubirea și Împlinirea Personală**

Într-un interviu, Andreea a dezvăluit că și-a dorit întotdeauna o relație cu un bărbat mai tânăr, iar Victor i-a demonstrat seriozitatea în relația lor. „Întotdeauna m-am imaginat alături de un bărbat mai tânăr. Nu mă simt la vârsta pe care o am. Îmi simt energia tânără și vibrantă, iar acest lucru atrage parteneri mai tineri,” a spus Andreea.

În ceea ce privește comentariile negative despre diferența de vârstă, Andreea a declarat: „Cei care comentează nu înțeleg situația și judecă din exterior. Îi lăsăm să judece, iar eu îmi văd de fericirea mea. Este minunat să fii cu un bărbat mai tânăr din multe puncte de vedere.”

### **Despre Căsătorie**

Într-un interviu recent, Andreea a abordat și subiectul căsătoriei cu Victor, explicând de ce nu consideră necesară oficializarea relației. „Toată lumea mă întreabă când mă voi căsători. Dar sufletele nu se căsătoresc, ci se iubesc. Nu este important pentru noi. Victor este în plină ascensiune în cariera sa, fiind pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce este extrem de provocator. El joacă 40 de săptămâni pe an, iar întrebările despre căsătorie sunt mai mult o convenție socială. Pentru noi, iubirea este ceea ce contează cu adevărat,” a încheiat Andreea.

Leave a Comment