Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea. Cum percepe diferența de 10 ani dintre ei:

**Andreea Bălan și Victor Cornea: O Relație Puternică și Sprijin Reciprocal**

Andreea Bălan și Victor Cornea au o relație solidă, iar artista își susține partenerul în cariera de jucător de tenis, fiind prezentă la meciurile sale ori de câte ori programul îi permite. Victor, în vârstă de 30 de ani, se înțelege foarte bine cu cele două fiice ale Andreei, Ella și Clara, din mariajul anterior cu George Burcea. De asemenea, Victor are un băiat, Luca, dintr-o relație anterioară.

### **Diferența de Vârstă și Perspectivele Andreei**

Andreea Bălan a discutat recent despre diferența de vârstă dintre ea și Victor. Artista are 40 de ani, iar pe 24 septembrie, partenerul ei va împlini 31 de ani. „Victor îmi oferă încredere și transparență totală. Dacă cineva stă cu telefonul întors, mă face să mă îndoiesc. Dar el a fost corect de la început, explicându-mi totul despre trecutul său,” a spus Andreea într-un interviu pe YouTube.

„Nu îmi este frică de diferența de vârstă, pentru că ne iubim dincolo de aspectul fizic. La prima noastră întâlnire, am simțit că îl cunosc de mult timp. Acum avem un echilibru real în relație, el se simte bărbat, iar eu mă simt femeie. Nu plătesc niciodată când ieșim, iar Victor este singurul bărbat de succes cu care sunt,” a adăugat artista.

### **Căutând Iubirea și Împlinirea Personală**

Într-un interviu, Andreea a dezvăluit că și-a dorit întotdeauna o relație cu un bărbat mai tânăr, iar Victor i-a demonstrat seriozitatea în relația lor. „Întotdeauna m-am imaginat alături de un bărbat mai tânăr. Nu mă simt la vârsta pe care o am. Îmi simt energia tânără și vibrantă, iar acest lucru atrage parteneri mai tineri,” a spus Andreea.

În ceea ce privește comentariile negative despre diferența de vârstă, Andreea a declarat: „Cei care comentează nu înțeleg situația și judecă din exterior. Îi lăsăm să judece, iar eu îmi văd de fericirea mea. Este minunat să fii cu un bărbat mai tânăr din multe puncte de vedere.”

### **Despre Căsătorie**

Într-un interviu recent, Andreea a abordat și subiectul căsătoriei cu Victor, explicând de ce nu consideră necesară oficializarea relației. „Toată lumea mă întreabă când mă voi căsători. Dar sufletele nu se căsătoresc, ci se iubesc. Nu este important pentru noi. Victor este în plină ascensiune în cariera sa, fiind pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce este extrem de provocator. El joacă 40 de săptămâni pe an, iar întrebările despre căsătorie sunt mai mult o convenție socială. Pentru noi, iubirea este ceea ce contează cu adevărat,” a încheiat Andreea.

Leave a Comment

Ce sumă plătește Ștefan Bănică Jr pentru pensia alimentară a Violetei. Artistul este generos cu fiica sa și a Andreei Marin

**Ștefan Bănică Jr. Continuă Să Plătească Pensie Alimentară pentru Violeta, Fiica Sa**

Ștefan Bănică Jr. plătește în continuare pensie alimentară pentru fiica sa, Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin, de care a divorțat în urmă cu 11 ani. Informațiile recente sugerează că suma pe care artistul o achită nu este deloc neglijabilă. Aceeași sumă este plătită și pentru fiul său cel mare.

### **O Poveste de Dragoste Cunoscută**

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost, odată, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, căsătoria lor durând aproape șapte ani. Deși mulți fani sperau într-un final fericit pentru povestea lor de dragoste, cei doi au decis să se despartă atunci când Violeta era încă foarte mică.

Acum, Violeta are 16 ani, iar tatăl ei continuă să plătească pensie alimentară conform legislației în vigoare.

### **Detalii Despre Pensia Alimentară**

Divorțul dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin a avut loc în 2013, iar de atunci, artistul plătește lunar o sumă stabilită prin acordul de divorț, care reprezintă pensia alimentară pentru Violeta.

Conform informațiilor din presă, pensia alimentară pentru Violeta se ridică la aproximativ 1.500 de euro. De asemenea, se estimează că și fiul său, Radu Ștefan, primește o sumă similară.

### **Violeta și Viața Sa de Acum**

Violeta locuiește cu mama ei, Andreea Marin, având grijă de educația și bunăstarea ei. Suma plătită ca pensie alimentară este calculată în funcție de numărul de copii și de venitul net al părinților.

Atât Andreea, cât și Ștefan Bănică sunt personalități iubite în România, iar decizia lor de a divorța în 2013 a fost primită cu tristețe de fani. Cu toate acestea, susținerea față de carierele lor a continuat, iar admiratorii îi respectă pe amândoi pentru realizările lor.

### **Motivul Separării**

În timpul căsniciei, Andreea Marin a recunoscut că s-a confruntat cu depresia, iar relația lor a avut de suferit din cauza unor probleme interne. „Eram nefericită. Depresia este o afecțiune serioasă, dar nu avea legătură cu copilăria. Am întâmpinat suficiente dificultăți în viața adultă pentru a înțelege că nu are legătură cu trecutul meu. Aș vrea ca oamenii să fie conștienți de semnalele de alarmă, cum ar fi insomniile și certurile frecvente fără motiv,” a povestit Andreea într-un interviu recent, subliniind importanța conștientizării acestor probleme.

Leave a Comment