Ce sumă plătește Ștefan Bănică Jr pentru pensia alimentară a Violetei. Artistul este generos cu fiica sa și a Andreei Marin

**Ștefan Bănică Jr. Continuă Să Plătească Pensie Alimentară pentru Violeta, Fiica Sa**

Ștefan Bănică Jr. plătește în continuare pensie alimentară pentru fiica sa, Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin, de care a divorțat în urmă cu 11 ani. Informațiile recente sugerează că suma pe care artistul o achită nu este deloc neglijabilă. Aceeași sumă este plătită și pentru fiul său cel mare.

### **O Poveste de Dragoste Cunoscută**

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost, odată, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, căsătoria lor durând aproape șapte ani. Deși mulți fani sperau într-un final fericit pentru povestea lor de dragoste, cei doi au decis să se despartă atunci când Violeta era încă foarte mică.

Acum, Violeta are 16 ani, iar tatăl ei continuă să plătească pensie alimentară conform legislației în vigoare.

### **Detalii Despre Pensia Alimentară**

Divorțul dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin a avut loc în 2013, iar de atunci, artistul plătește lunar o sumă stabilită prin acordul de divorț, care reprezintă pensia alimentară pentru Violeta.

Conform informațiilor din presă, pensia alimentară pentru Violeta se ridică la aproximativ 1.500 de euro. De asemenea, se estimează că și fiul său, Radu Ștefan, primește o sumă similară.

### **Violeta și Viața Sa de Acum**

Violeta locuiește cu mama ei, Andreea Marin, având grijă de educația și bunăstarea ei. Suma plătită ca pensie alimentară este calculată în funcție de numărul de copii și de venitul net al părinților.

Atât Andreea, cât și Ștefan Bănică sunt personalități iubite în România, iar decizia lor de a divorța în 2013 a fost primită cu tristețe de fani. Cu toate acestea, susținerea față de carierele lor a continuat, iar admiratorii îi respectă pe amândoi pentru realizările lor.

### **Motivul Separării**

În timpul căsniciei, Andreea Marin a recunoscut că s-a confruntat cu depresia, iar relația lor a avut de suferit din cauza unor probleme interne. „Eram nefericită. Depresia este o afecțiune serioasă, dar nu avea legătură cu copilăria. Am întâmpinat suficiente dificultăți în viața adultă pentru a înțelege că nu are legătură cu trecutul meu. Aș vrea ca oamenii să fie conștienți de semnalele de alarmă, cum ar fi insomniile și certurile frecvente fără motiv,” a povestit Andreea într-un interviu recent, subliniind importanța conștientizării acestor probleme.

Leave a Comment

“Pentru mine e un om….” Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai audă de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al echipei FCSB, a făcut o declarație tranșantă în legătură cu fosta sa soție, Anamaria Prodan, afirmând că pentru el impresara “este un om mort” și că nimic din ceea ce spune aceasta nu-l mai afectează. Într-un interviu acordat pentru podcastul iAMSport, Reghecampf a subliniat că nu mai este interesat de comentariile și acțiunile acesteia, indiferent de ceea ce ar putea urma să declare.

### “Pentru mine e un om mort”

Relația dintre Reghecampf și Prodan a fost intens mediatizată în ultimii ani, în special în contextul divorțului lor, care a avut loc în toamna anului 2022, după 16 ani de căsătorie. Deși cei doi au împreună un copil, pe Bebeto, tensiunile dintre ei au devenit publice, fiind discutate frecvent în mass-media.

Reghecampf a fost ferm în afirmațiile sale, spunând că nu mai are nicio reacție la posibilele declarații ale Anamariei Prodan. „**O să facă multe comentarii pe tema asta, dar eu nu mai discut. Am ajuns la nivelul ăla încât, crede-mă, că mă lasă rece, pentru că toate lucrurile se repetă**”, a spus el, lăsând de înțeles că nu își mai dorește să se implice în conflictul public dintre ei.

### Reghecampf încearcă să-și lase trecutul în urmă

După despărțirea de Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața, recăsătorindu-se cu Corina Caciuc, iar cei doi au deja un copil împreună. Pentru Reghecampf, această nouă etapă a vieții sale pare să fie una de stabilitate și distanțare față de trecut. El a subliniat că nu își mai dorește să fie afectat de ceea ce spune sau face Anamaria Prodan, considerând că pentru el, acest capitol este închis definitiv.

„**Nu vreau să mă gândesc dacă se bucură sau dacă nu se bucură, pentru că nu mă interesează ceea ce o să declare în continuare. Pentru mine e un om mort și e punct. Tot ceea ce va spune după acest podcast mă lasă rece**”, a adăugat antrenorul, demonstrând că își dorește să evite orice noi conflicte sau discuții în spațiul public legate de fosta sa soție.

### Divorțul dintre Reghecampf și Prodan, o separare controversată

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost unul dintre cele mai mediatizate din România, având în vedere profilul public al ambilor foști soți. Cuplul, care părea să aibă o relație solidă în fața camerelor, a trecut printr-o separare tumultuoasă, plină de acuzații și tensiuni. Anamaria Prodan, o figură puternică în lumea impresarilor de fotbal, a fost activă în mediul public, vorbind despre relația lor și despre motivele despărțirii.

Între timp, Reghecampf a ales să păstreze o discreție mai mare asupra vieții sale personale, concentrându-se pe cariera sa de antrenor și pe noua sa familie alături de Corina Caciuc. Relația sa cu Prodan, însă, a continuat să atragă atenția, în special datorită comentariilor făcute de impresară în presă și pe rețelele de socializare.

### O viață nouă pentru Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf pare determinat să își lase trecutul în urmă și să se concentreze pe viitorul său alături de Corina Caciuc și de copilul lor. Recăsătorirea sa

Leave a Comment