“Pentru mine e un om….” Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai audă de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al echipei FCSB, a făcut o declarație tranșantă în legătură cu fosta sa soție, Anamaria Prodan, afirmând că pentru el impresara “este un om mort” și că nimic din ceea ce spune aceasta nu-l mai afectează. Într-un interviu acordat pentru podcastul iAMSport, Reghecampf a subliniat că nu mai este interesat de comentariile și acțiunile acesteia, indiferent de ceea ce ar putea urma să declare.

### “Pentru mine e un om mort”

Relația dintre Reghecampf și Prodan a fost intens mediatizată în ultimii ani, în special în contextul divorțului lor, care a avut loc în toamna anului 2022, după 16 ani de căsătorie. Deși cei doi au împreună un copil, pe Bebeto, tensiunile dintre ei au devenit publice, fiind discutate frecvent în mass-media.

Reghecampf a fost ferm în afirmațiile sale, spunând că nu mai are nicio reacție la posibilele declarații ale Anamariei Prodan. „**O să facă multe comentarii pe tema asta, dar eu nu mai discut. Am ajuns la nivelul ăla încât, crede-mă, că mă lasă rece, pentru că toate lucrurile se repetă**”, a spus el, lăsând de înțeles că nu își mai dorește să se implice în conflictul public dintre ei.

### Reghecampf încearcă să-și lase trecutul în urmă

După despărțirea de Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața, recăsătorindu-se cu Corina Caciuc, iar cei doi au deja un copil împreună. Pentru Reghecampf, această nouă etapă a vieții sale pare să fie una de stabilitate și distanțare față de trecut. El a subliniat că nu își mai dorește să fie afectat de ceea ce spune sau face Anamaria Prodan, considerând că pentru el, acest capitol este închis definitiv.

„**Nu vreau să mă gândesc dacă se bucură sau dacă nu se bucură, pentru că nu mă interesează ceea ce o să declare în continuare. Pentru mine e un om mort și e punct. Tot ceea ce va spune după acest podcast mă lasă rece**”, a adăugat antrenorul, demonstrând că își dorește să evite orice noi conflicte sau discuții în spațiul public legate de fosta sa soție.

### Divorțul dintre Reghecampf și Prodan, o separare controversată

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost unul dintre cele mai mediatizate din România, având în vedere profilul public al ambilor foști soți. Cuplul, care părea să aibă o relație solidă în fața camerelor, a trecut printr-o separare tumultuoasă, plină de acuzații și tensiuni. Anamaria Prodan, o figură puternică în lumea impresarilor de fotbal, a fost activă în mediul public, vorbind despre relația lor și despre motivele despărțirii.

Între timp, Reghecampf a ales să păstreze o discreție mai mare asupra vieții sale personale, concentrându-se pe cariera sa de antrenor și pe noua sa familie alături de Corina Caciuc. Relația sa cu Prodan, însă, a continuat să atragă atenția, în special datorită comentariilor făcute de impresară în presă și pe rețelele de socializare.

### O viață nouă pentru Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf pare determinat să își lase trecutul în urmă și să se concentreze pe viitorul său alături de Corina Caciuc și de copilul lor. Recăsătorirea sa

Leave a Comment

Culiță și Getuța s-au revăzut cu Beni, fiul de suflet al familiei Sterp: „Ce repede trece timpul…”. Gestul mărinimos pe care cântărețul l-a făcut pentru adolescent

Beni, adolescentul pe care familia Sterp l-a avut în grijă pentru o bună perioadă de timp, s-a reîntâlnit cu Culiță Sterp și sora sa, Getuța, în timpul unei vizite prin oraș. După ce a fost nevoit să se întoarcă la familia biologică în urma unei sesizări făcute de mama sa, care a acuzat că băiatul era pus la „diferite munci în gospodărie”, Beni și-a regăsit foștii tutori cu multă bucurie, demonstrând că legătura dintre ei a rămas puternică, în ciuda separării.

### Revederea emoționantă

Culiță Sterp a fost încântat să-l vadă pe Beni, devenit acum un adolescent în toată regula, și a imortalizat momentul într-un videoclip distribuit pe TikTok. În filmare, Culiță își exprimă surprinderea și încântarea față de creșterea și maturizarea tânărului: „**Ia uite cu cine ne-am întâlnit prin oraș…ce faci, mă, Beni? Ești cuminte, mai faci prostii… Ce mare ai crescut!**,” a exclamat Culiță. Relația caldă și apropiată dintre cei doi a fost evidentă în timpul acestui schimb prietenos.

### Generozitatea lui Culiță

Pe lângă bucuria revederii, Culiță Sterp i-a oferit lui Beni o sumă de bani, gest care a demonstrat legătura afectuoasă și sprijinul pe care acesta încă îl simte față de tânăr. Beni, vizibil încântat de reîntâlnire, a primit invitația lui Culiță la un eveniment de familie, un majorat, arătând că relația lor rămâne strânsă. „**Tu poți să vii, ești invitat din partea mea**,” i-a spus Culiță, confirmând că Beni este în continuare considerat parte din familie.

### Reacția comunității

Urmăritorii lui Culiță Sterp au reacționat cu mult entuziasm la postarea videoclipului, fiind bucuroși să-l vadă pe Beni, „fiul de suflet” al familiei Sterp. Mulți dintre cei care urmăresc familia Sterp pe rețelele de socializare au fost impresionați de momentul emoționant al revederii și au apreciat generozitatea și deschiderea arătată de Culiță.

Chiar dacă drumul lor s-a despărțit în trecut, familia Sterp și Beni continuă să păstreze o legătură puternică, arătând că sprijinul și afecțiunea pe care i le-au oferit în copilărie rămân importante în viața tânărului.

Leave a Comment