Familia iesise la o inghetata, o femeie a vazut cat sunt de fericiti si s-a oferit sa le faca o poza. Cateva zile mai tarziu ea a primit un mesaj care i-a dat fiori si a ingrozit-o

Nu știi niciodată când un gest frumos pe care îl faci pentru un străin fără să te gândești prea mult, poate deveni ceva incredibil de puternic fără să îți dai seama.

Joyce Rhinehart și-a scos nepotul la o înghețată după antrenamentul de tenis al acestuia, și, în timp ce plecau, au zărit o familie drăguță care se bucura împreună de înghețată.

Brusc, femeia a simțit o nevoie ciudată de a le face o poză, i-a întrebat și ei au fost de acord.

Iată ce a spus Joyce în postarea ei de pe Facebook: ,,Am făcut poza asta și apoi am dat telefonul meu fiicei lor, i-am spus să și-o trimită pe unul din telefoanele lor.” Câteva zile după această scurtă și drăguță întâlnire cu familia, Joyce a fost surprinsă să primească un mesaj pe telefon de la un număr necunoscut.

A verificat mesajul și a simțit fiori pe șira spinării în timp ce-l citea. Mesajul era acesta: ,,Dragă doamnă, ne-ați făcut o poză în fața unul magazin de înghețată pe data de 8 iunie. Soția mea a murit ieri și asta este ultima fotografie pe care o avem cu întreaga familie împreună.

Vă rugăm să acceptați cea mai adâncă recunoștință pentru gestul dumneavoastră bun. Pentru mine înseamnă totul. Vă mulțumesc din toată inima”. După acest mesaj care pur și simplu a cutremurat-o, Joyce a ținut legătura cu tatăl, și a aflat că femeia fusese bolnavă de un an.

Joyce, în postarea ei, a scris: ,,Nu subestimați niciodată un gest frumos pe care îl faceți aleatoriu, aparent dintr-un moft de moment, inima mea e acum grea fiindcă e alături de această familie drăguță pe care nici măcar nu o cunosc, e incredibil că le-am făcut acest cadou care înseamnă acum totul pentru ei, doar pentru că mi-am ascultat instinctul și intuiția în acea zi. Sunt uimită!”

Leave a Comment

Ce a spus Alina Sorescu după ce a stat 8 ore în sala de judecată, la ultimul termen despre programul fetițelor, în procesul de divorț

### Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, confruntare în instanță

Recent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit din nou în instanță pentru a discuta programul de vizită al celor două fiice ale lor. Audierea, care a inclus și martori, a durat aproximativ opt ore, fără ca cei doi să ajungă la o înțelegere cu privire la programul Carolina și Raisa.

#### Declarațiile Alinei Sorescu

Alina Sorescu a inițiat procesul de divorț la începutul anului 2022, după o căsnicie de 13 ani. De atunci, cei doi nu au reușit să se pună de acord în privința vizitelor fetelor. Pe 28 septembrie, Alina a fost însoțită de avocat și mama sa la Judecătoria Buftea, unde a reușit să își păstreze calmul și să zâmbească în fața presei. Alexandru Ciucu a ajuns mai devreme și a așteptat-o în interior.

„Nu este un moment ușor. Este ultimul termen în care discutăm despre programul fetițelor. Sunt încrezătoare în decizia judecătorilor”, a declarat Alina după audieri.

Aceasta a adăugat că tatăl fetelor dorește un program alternant de vizite, dar a subliniat că acest lucru nu ar fi benefic pentru ele. Custodia este comună, cu domiciliul stabilit la Alina.

#### Conflicte și acuzații

În preajma întâlnirii din instanță, Alina Sorescu a lansat acuzații la adresa fostului soț, susținând că acesta încearcă să își schimbe imaginea publică. Alexandru Ciucu a ripostat, afirmând că nu mai poate tolera minciunile care îl vizează și că totul este doar o manevră de a obține compasiunea publicului.

#### Limitări în accesul fetelor la activitățile de muzică

Alina a mai declarat că Alexandru nu le permite fetelor să participe la orele ei de canto sau la evenimentele la care ea se află, deși fetele și-ar dori acest lucru. „Ele sunt talentate și plâng adesea pentru a fi aduse la cursurile mele de muzică. Din păcate, tatăl lor decide să nu le lase”, a explicat artista.

#### Motivele divorțului

Referitor la căsnicie, Alina a menționat că Alexandru a fost adesea fotografiat fără verighetă, ceea ce sugerează o distanțare între ei pe parcursul relației. „A fost văzut de mai multe ori fără verighetă în timpul căsniciei, iar eu nu pot să îmi dau seama de motive”, a adăugat ea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2008, iar începând cu anul 2022, artista a început procesul de divorț, susținând că relația lor a fost deteriorată de comportamentele designerului, care ar fi avut și infidelități. Apropiatele surse susțin că cei doi au fost separați de ceva timp înainte de anunțarea divorțului.

Leave a Comment