Cu ce se ocupă fiica Ralucăi Moianu. Mara s-a căsătorit la 19 ani și urmează să devină mamă pentru prima dată

Fiica Ralucăi Moianu, Mara, s-a căsătorit recent și se pregătește să devină mamă la doar 19 ani. Aceasta a anunțat cu bucurie că este însărcinată cu primul ei copil, un băiețel.

Mara a decis să-și unească destinele cu Virgil Boglea, un avocat bine cunoscut în lumea showbiz-ului, cu 14 ani mai în vârstă decât ea. Înainte de a deveni soție, Mara a adus mereu bucurie mamei sale, fiind dedicată în realizarea visului său de a deveni avocat.

Anul trecut, Mara a finalizat examenul de Bacalaureat și a fost admisă la Facultatea de Drept din București. Mama ei a declarat că tânăra și-a dorit mereu să urmeze o carieră în domeniul juridic, având în vedere atât avocatura, cât și magistratura. De asemenea, Mara a avut un loc de muncă part-time într-un notariat, având ambiții să devină notar.

În ziua cununiei civile, Mara și Virgil au făcut anunțul că așteaptă un băiețel, vestind cu entuziasm invitații de la petrecere. Virgil Boglea, în vârstă de 33 de ani, este cunoscut pentru reprezentarea unor clienți de renume, inclusiv Mario Iorgulescu și Gigi Becali.

Leave a Comment

Cum arată acum logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii. Armina Grigoraș și-a făcut o schimbare radicală de look

Marcel a exclamat entuziasmat “Hola, mami, que guapa!” când și-a văzut logodnica întoarsă de la salonul de înfrumusețare, având un look complet nou. Armina Grigoraș a optat pentru o schimbare radicală de stil.

### Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui trăiesc o poveste de dragoste frumoasă

Logodnica lui Marcel, cunoscută din emisiunea “Insula Iubirii”, este activă pe rețelele de socializare, unde își împărtășește momentele din viața sa. Armina a devenit populară datorită relației sale cu Marcel, fost ispita masculină din show.

### Armina Grigoraș, schimbare de look

Tânăra a decis să renunțe la părul brunet, optând pentru o nuanță mai deschisă. După schimbare, Armina a postat o imagine pe rețelele sociale, care a fost apreciată rapid de fani. Comentariile pozitive au început să curgă, iar mesajele de apreciere au fost numeroase: “Îți stă foarte bine!”, “Ce bine îți stă!” și “Mult mai bine, îți vine foarte bine!”, au fost doar câteva dintre reacții.

### Cererea în căsătorie surpriză

Recent, Marcel a cerut-o pe Armina în căsătorie în cadrul unui podcast, surprinzând-o complet. Într-un interviu anterior pentru Antena Stars, Marcel a declarat că se consideră o persoană romantică și că relația lor ar putea fi un exemplu pozitiv pentru tineri.

„Trebuie să fim un exemplu de respect și gentlemanism în relații”, a spus el.

Leave a Comment