Cum arată acum logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii. Armina Grigoraș și-a făcut o schimbare radicală de look

Marcel a exclamat entuziasmat “Hola, mami, que guapa!” când și-a văzut logodnica întoarsă de la salonul de înfrumusețare, având un look complet nou. Armina Grigoraș a optat pentru o schimbare radicală de stil.

### Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui trăiesc o poveste de dragoste frumoasă

Logodnica lui Marcel, cunoscută din emisiunea “Insula Iubirii”, este activă pe rețelele de socializare, unde își împărtășește momentele din viața sa. Armina a devenit populară datorită relației sale cu Marcel, fost ispita masculină din show.

### Armina Grigoraș, schimbare de look

Tânăra a decis să renunțe la părul brunet, optând pentru o nuanță mai deschisă. După schimbare, Armina a postat o imagine pe rețelele sociale, care a fost apreciată rapid de fani. Comentariile pozitive au început să curgă, iar mesajele de apreciere au fost numeroase: “Îți stă foarte bine!”, “Ce bine îți stă!” și “Mult mai bine, îți vine foarte bine!”, au fost doar câteva dintre reacții.

### Cererea în căsătorie surpriză

Recent, Marcel a cerut-o pe Armina în căsătorie în cadrul unui podcast, surprinzând-o complet. Într-un interviu anterior pentru Antena Stars, Marcel a declarat că se consideră o persoană romantică și că relația lor ar putea fi un exemplu pozitiv pentru tineri.

„Trebuie să fim un exemplu de respect și gentlemanism în relații”, a spus el.

Leave a Comment

Cum arată Daniela, iubita lui Cheloo. Ei au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Artistul mai are un copil din primul mariaj.

Câți copii are Cheloo? Ajuns la 43 de ani, artistul a căpătat o viață personală mai calmă, lăsând deoparte imaginea de „băiat rău”. Într-o declarație anterioară, el a menționat: „Lumea este preocupată de viața mea personală, dar eu nu doresc să discut despre asta. Nu-mi place, nu m-a interesat niciodată.”

Cheloo este tatăl a trei copii, pe care îi iubește profund. Primul său copil, Ștefan Ion, are nouă ani și este rezultatul căsniciei sale cu Daniela Niculescu, cu care s-a căsătorit în 2007 și a divorțat în 2012. Daniela a recunoscut că a avut probleme cu amfetamina, dar s-a recuperat după un tratament într-o clinică din Elveția.

După separare, Cheloo a început o relație cu actuala sa parteneră, Daniela Moraru, alături de care are doi copii: un băiețel de patru ani și o fetiță de șase ani. Cei doi locuiesc în Breaza, Prahova, unde se bucură de o viață liniștită, departe de agitația din București.

Cheloo, cunoscutul artist român și membru al trupei Paraziții, are o viață personală care, deși este discretă, a devenit mai stabilă și calmă odată cu trecerea timpului. La 43 de ani, acesta a lăsat în urmă imaginea rebelă de „băiat rău” și s-a dedicat mai mult familiei sale, departe de ochii publicului. În ciuda interesului constant din partea fanilor și a presei, Cheloo a preferat să păstreze detaliile vieții sale personale departe de lumina reflectoarelor, menționând într-o declarație: „**Lumea este preocupată de viața mea personală, dar eu nu doresc să discut despre asta. Nu-mi place, nu m-a interesat niciodată**.”

### Cheloo, tată a trei copii

Cheloo este tatăl a trei copii pe care îi iubește profund, chiar dacă rareori vorbește despre viața sa de familie. Primul său copil, **Ștefan Ion**, are nouă ani și este rezultatul căsniciei sale cu **Daniela Niculescu**, femeia cu care s-a căsătorit în 2007. Relația lor s-a încheiat în 2012, după cinci ani de căsnicie. Daniela a recunoscut ulterior că a avut probleme cu amfetamina, dar a reușit să se recupereze după un tratament într-o clinică din Elveția.

După divorț, Cheloo a început o nouă relație cu actuala sa parteneră, **Daniela Moraru**, alături de care are alți doi copii: un băiețel de patru ani și o fetiță de șase ani. Cei doi au ales să se stabilească în Breaza, județul Prahova, unde se bucură de o viață liniștită, departe de agitația cotidiană din București.

### O viață discretă și liniștită

În contrast cu imaginea sa de pe scenă și din mediul public, Cheloo își trăiește viața personală în liniște și discreție. Împreună cu Daniela Moraru, cei doi au reușit să creeze un mediu armonios pentru copiii lor, concentrându-se pe valori simple și pe viața de familie. Relocarea în Breaza reflectă dorința lui Cheloo de a oferi familiei sale o viață mai liniștită, departe de tumultul vieții publice și de agitația urbană.

În pofida succesului său muzical și a controverselor din cariera sa, Cheloo demonstrează prin relația sa cu copiii și partenera actuală că și-a găsit echilibrul într-o viață mai calmă, unde prioritățile sunt altele. Acest aspect al vieții sale rămâne însă unul foarte privat, Cheloo păstrându-și în continuare rezerva față de expunerea publică excesivă a familiei.

Leave a Comment