Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon

**Rosalie van Breemen: Viața după Alain Delon și Povestea unei Femei Reziliente**

Rosalie van Breemen, cunoscută ca fiind singura femeie care a avut curajul să se despartă de legendarul actor Alain Delon, trăiește acum o viață liniștită, departe de agitația lumii mondene. La vârsta de 58 de ani, Rosalie nu doar că impresionează prin frumusețea sa naturală, dar și prin echilibrul pe care l-a găsit în viața personală. Stabilită într-un loc idilic, departe de atenția publicului, ea a ales să își construiască o nouă existență centrată pe simplitate și liniște.

### **O Relație Plină de Pasiune și Provocări cu Alain Delon**

Povestea de dragoste dintre Rosalie van Breemen și Alain Delon a început în 1987, pe platourile de filmare ale videoclipului „Comme au cinéma”. Relația lor a fost intensă, dar și marcată de conflicte. Deși erau uniți de o iubire profundă, tensiunile nu au lipsit. Cei doi au avut doi copii, Anouchka și Alain Fabien Delon, și au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul francez. Totuși, în 2001, Rosalie a decis să pună capăt acestei relații tumultoase, devenind astfel prima femeie care a părăsit un bărbat cunoscut pentru carisma și influența sa.

Rosalie a descris relația cu Delon ca fiind „pasionată și furtunoasă”, recunoscând că ar putea scrie o carte întreagă despre experiențele trăite alături de acesta. Provocările emoționale și conflictele constante au dus, în cele din urmă, la separare.

### **Viața După Despărțire**

După despărțirea de Alain Delon, Rosalie van Breemen a ales să își refacă viața departe de Paris, alegând insula Sylt din Marea Nordului. Aici a găsit un mediu liniștit, propice pentru recuperare și regăsire. Într-un interviu recent, ea a explicat cum viața pe insulă i-a adus echilibrul și liniștea de care avea nevoie după ani de tensiuni și conflicte.

„Trăiesc aici de mulți ani și mă simt ca acasă. Am vrut ca copiii mei să fie independenți, departe de agitația din Paris”, a declarat Rosalie, subliniind importanța liniștii și intimității pe care le găsește în acest loc.

Deși a ales o viață mai retrasă, Rosalie menține legături strânse cu copiii săi, vizitându-i periodic la Paris și primindu-i cu drag pe insulă. Relația lor rămâne puternică, iar Rosalie este recunoscătoare pentru legătura specială pe care o are cu ei.

### **Relații și Provocări Personale**

După separarea de Delon, Rosalie a trecut prin două mariaje eșuate. Prima căsătorie, cu omul de afaceri Alain Afflelou, s-a încheiat după șase ani, iar relația cu bancherul Robert Frank Agostinelli s-a încheiat în 2013. Cu toate acestea, Rosalie a găsit în cele din urmă liniștea pe care o căuta, stabilindu-se pe insula Sylt.

Experiențele dificile nu au făcut-o decât mai puternică. În interviurile recente, Rosalie a discutat despre alegerile grele pe care a fost nevoită să le facă și despre cum acestea au influențat nu doar viața ei, ci și pe cea a copiilor săi.

### **Pasiunea pentru Grădinărit**

Unul dintre hobby-urile lui Rosalie este grădinăritul, o activitate care îi aduce multă bucurie și relaxare. Ea a povestit că, în timpul relației cu Alain Delon, acesta obișnuia să glumească pe seama pasiunii ei pentru grădină. „El spunea mereu că ar fi un soț fericit dacă aș avea grijă de el așa cum am grijă de grădina mea”, a scris Rosalie pe rețelele sociale.

Grădinăritul i-a oferit o modalitate de a-și exprima creativitatea și de a se reconecta cu natura, devenind un refugiu din tumultul vieții anterioare.

### **Un Exemplu pentru Copiii săi**

Rosalie van Breemen a demonstrat de-a lungul anilor că este o femeie puternică și independentă. Copiii ei, Anouchka și Alain Fabien, au recunoscut că mama lor le este un model. „Cea mai importantă lecție pe care au învățat-o este că am avut curajul să aleg fericirea și să nu renunț la ceea ce contează cu adevărat”, a spus Rosalie.

### **Concluzie**

La 58 de ani, Rosalie van Breemen continuă să fie o prezență impresionantă, nu doar prin frumusețea și eleganța sa, ci și prin curajul și determinarea de a depăși provocările vieții. După ani de intensitate și conflicte, Rosalie și-a găsit liniștea într-un colț idilic al lumii, demonstrând că fericirea poate fi regăsită chiar și după cele mai dificile momente.

Leave a Comment

Ce se întâmplă între Adda și Cătălin Rizea, după opt ani de căsnicie?! Cântăreața nu a mai suportat și a dezvăluit totul

**Adda vorbește despre provocările din căsnicie și despre sprijinul primit de la fiul său**

Adda a deschis inima în legătură cu viața ei de familie, discutând despre căsnicia cu Cătălin Rizea, la scurt timp după ce au aniversat opt ani de la căsătorie.

Cântăreața și partenerul său au un fiu, pe Alexandru, și, deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Adda a recunoscut că au și momente dificile. Recent, ea a împărtășit cu sinceritate ce anume o deranjează la Cătălin, dezvăluind că acesta îi creează adesea disconfort prin neorganizare.

### **Cătălin, un soț neordonat**

Adda a declarat că, în ciuda eforturilor ei de a menține ordinea, Cătălin nu reușește să păstreze lucrurile așezate, ceea ce o frustrează. „Cătă îmi dă teroare, efectiv. Îi pregătesc totul frumos, hainele sunt organizate pe culori și nuanțe, dar el face haos, iar degeaba mă străduiesc”, a spus artista, explicând cum, deși își dă silința, soțul ei reușește să răstoarne totul.

Adda a glumit și despre faptul că și-a extins colecția de aspiratoare, dorind să își mențină casa curată, chiar și cu provocările pe care le întâmpină.

### **Sprijinul neașteptat al fiului său**

În ciuda dificultăților, Adda a avut parte de un sprijin emoțional semnificativ din partea fiului său. Ea a vorbit despre lupta sa împotriva bolii Lyme și despre cum Alexandru a fost acolo pentru ea în momentele dificile. „În perioadele în care încercam să mă ascund de el din cauza stărilor de la tratament, el m-a luat de mână și mi-a spus: ‘Mami, ai reușit atât de multe lucruri în viață, poți să faci și asta’. M-a emoționat profund”, a adăugat Adda, lăudând empatia fiului său.

Cântăreața continuă să facă față provocărilor, dar cu sprijinul familiei sale, se simte mai puternică și determinată să meargă mai departe.

Leave a Comment