Ce se întâmplă între Adda și Cătălin Rizea, după opt ani de căsnicie?! Cântăreața nu a mai suportat și a dezvăluit totul

**Adda vorbește despre provocările din căsnicie și despre sprijinul primit de la fiul său**

Adda a deschis inima în legătură cu viața ei de familie, discutând despre căsnicia cu Cătălin Rizea, la scurt timp după ce au aniversat opt ani de la căsătorie.

Cântăreața și partenerul său au un fiu, pe Alexandru, și, deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Adda a recunoscut că au și momente dificile. Recent, ea a împărtășit cu sinceritate ce anume o deranjează la Cătălin, dezvăluind că acesta îi creează adesea disconfort prin neorganizare.

### **Cătălin, un soț neordonat**

Adda a declarat că, în ciuda eforturilor ei de a menține ordinea, Cătălin nu reușește să păstreze lucrurile așezate, ceea ce o frustrează. „Cătă îmi dă teroare, efectiv. Îi pregătesc totul frumos, hainele sunt organizate pe culori și nuanțe, dar el face haos, iar degeaba mă străduiesc”, a spus artista, explicând cum, deși își dă silința, soțul ei reușește să răstoarne totul.

Adda a glumit și despre faptul că și-a extins colecția de aspiratoare, dorind să își mențină casa curată, chiar și cu provocările pe care le întâmpină.

### **Sprijinul neașteptat al fiului său**

În ciuda dificultăților, Adda a avut parte de un sprijin emoțional semnificativ din partea fiului său. Ea a vorbit despre lupta sa împotriva bolii Lyme și despre cum Alexandru a fost acolo pentru ea în momentele dificile. „În perioadele în care încercam să mă ascund de el din cauza stărilor de la tratament, el m-a luat de mână și mi-a spus: ‘Mami, ai reușit atât de multe lucruri în viață, poți să faci și asta’. M-a emoționat profund”, a adăugat Adda, lăudând empatia fiului său.

Cântăreața continuă să facă față provocărilor, dar cu sprijinul familiei sale, se simte mai puternică și determinată să meargă mai departe.

Leave a Comment

Ce se întâmplă cu nunta lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu?! Declarațiile făcute de blondină, după 4 ani de relație cu artistul

**Daniela Iliescu vorbește despre viitorul ei alături de Culiță Sterp și despre planurile de nuntă**

Daniela Iliescu a oferit recent detalii despre relația sa cu Culiță Sterp și despre planurile lor de viitor, subliniind cât de importantă este ziua căsătoriei pentru ei.

Culiță Sterp, cunoscut pentru cariera sa în muzică, are parte de succes atât profesional, cât și personal, având o frumoasă relație de patru ani cu Daniela, care l-a făcut tată pentru prima dată. Recent, aceasta a împărtășit și impresiile ei despre cum se comportă Culiță ca părinte.

### **Culiță, un tată dedicat**

Daniela a lăudat abilitățile de tată ale lui Culiță, descriindu-l ca fiind un părinte exemplar. Chiar dacă artistul are un program aglomerat și obositor, acesta își găsește întotdeauna timp pentru băiețelul lor, Milan. Daniela a spus: „Nu cred că aș putea imagina un tată mai bun. Chiar și după o zi lungă de concerte, Culiță se dedică în întregime copilului nostru și nu refuză niciodată să petreacă timp cu el”.

### **Planuri de nuntă**

Deși au trecut doi ani de când Culiță a cerut-o în căsătorie, cei doi nu au organizat încă nunta. Daniela a fost rezervată în privința detaliilor, dar a subliniat că evenimentul este o prioritate pentru ei. „Nunta este importantă pentru noi, dar în prezent lucrăm la stabilirea detaliilor. Îmi place să surprind, așa că prefer să nu împărtășesc prea multe înainte”, a explicat ea.

Cei doi continuă să se concentreze pe construirea unei familii fericite, iar Daniela pare încrezătoare că nunta va avea loc în curând.

Leave a Comment