Ce se întâmplă cu nunta lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu?! Declarațiile făcute de blondină, după 4 ani de relație cu artistul

**Daniela Iliescu vorbește despre viitorul ei alături de Culiță Sterp și despre planurile de nuntă**

Daniela Iliescu a oferit recent detalii despre relația sa cu Culiță Sterp și despre planurile lor de viitor, subliniind cât de importantă este ziua căsătoriei pentru ei.

Culiță Sterp, cunoscut pentru cariera sa în muzică, are parte de succes atât profesional, cât și personal, având o frumoasă relație de patru ani cu Daniela, care l-a făcut tată pentru prima dată. Recent, aceasta a împărtășit și impresiile ei despre cum se comportă Culiță ca părinte.

### **Culiță, un tată dedicat**

Daniela a lăudat abilitățile de tată ale lui Culiță, descriindu-l ca fiind un părinte exemplar. Chiar dacă artistul are un program aglomerat și obositor, acesta își găsește întotdeauna timp pentru băiețelul lor, Milan. Daniela a spus: „Nu cred că aș putea imagina un tată mai bun. Chiar și după o zi lungă de concerte, Culiță se dedică în întregime copilului nostru și nu refuză niciodată să petreacă timp cu el”.

### **Planuri de nuntă**

Deși au trecut doi ani de când Culiță a cerut-o în căsătorie, cei doi nu au organizat încă nunta. Daniela a fost rezervată în privința detaliilor, dar a subliniat că evenimentul este o prioritate pentru ei. „Nunta este importantă pentru noi, dar în prezent lucrăm la stabilirea detaliilor. Îmi place să surprind, așa că prefer să nu împărtășesc prea multe înainte”, a explicat ea.

Cei doi continuă să se concentreze pe construirea unei familii fericite, iar Daniela pare încrezătoare că nunta va avea loc în curând.

Leave a Comment

Carmen de la Sălciua a făcut deja anunțul despre botez: „Momentul să vină un îngeraș pe lume”. Cu toții s-au bucurat când artista a vorbit despre asta

**Carmen de la Sălciua vorbește deschis despre botezul copilului său și planurile de familie**

Carmen de la Sălciua a fost transparentă în legătură cu organizarea botezului copilului său, momentul urmând să vină când va fi cazul. Artista și partenerul ei, Marian Corcheș, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu doi ani, s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă, la care au fost prezenți doar cei apropiați.

### **Planuri de nuntă și botez**

Întrebată dacă intenționează să organizeze o petrecere de nuntă, Carmen a răspuns că nu vor face o astfel de ceremonie, preferând să aștepte momentul în care vor deveni părinți. „Ne dorim să organizăm un botez frumos pentru copilul nostru, atunci când va fi momentul potrivit”, a declarat artista.

Pe rețelele de socializare, Carmen a explicat: „Noi ne-am dorit să întemeiem o familie în fața lui Dumnezeu, așa că ne-am căsătorit atât civil, cât și religios. Petrecerea nu este prioritară pentru noi, ci mai degrabă venirea pe lume a unui îngeraș”.

### **Dorința de a deveni mamă**

Carmen a vorbit deschis despre dorința sa de a deveni mamă pentru prima dată. Într-o apariție recentă pe podcastul lui Teo Trandafir, artista a mărturisit că în trecut nu a simțit că ar fi momentul potrivit pentru copii, dar acum își dorește din tot sufletul să aibă un copil și că lucrează pentru a face acest vis real.

„Nu mi-am dorit copii în căsnicia anterioară, dar acum îmi doresc foarte mult. Am început chiar și câteva tratamente și aștept cu încredere să văd ce va vrea Dumnezeu”, a spus Carmen.

### **Provocări și progrese**

Artista a explicat că, recent, a terminat tratamentele pentru a-și îmbunătăți șansele de a rămâne însărcinată. „Am avut o mică problemă, dar totul s-a rezolvat ușor. Acum sunt optimistă și aștept să văd cum se vor desfășura lucrurile”, a adăugat ea.

În concluzie, Carmen de la Sălciua își prioritizează viața de familie și este dedicată să-și construiască viitorul alături de Marian și, eventual, de un copil.

Leave a Comment