Carmen de la Sălciua a făcut deja anunțul despre botez: „Momentul să vină un îngeraș pe lume”. Cu toții s-au bucurat când artista a vorbit despre asta

**Carmen de la Sălciua vorbește deschis despre botezul copilului său și planurile de familie**

Carmen de la Sălciua a fost transparentă în legătură cu organizarea botezului copilului său, momentul urmând să vină când va fi cazul. Artista și partenerul ei, Marian Corcheș, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu doi ani, s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă, la care au fost prezenți doar cei apropiați.

### **Planuri de nuntă și botez**

Întrebată dacă intenționează să organizeze o petrecere de nuntă, Carmen a răspuns că nu vor face o astfel de ceremonie, preferând să aștepte momentul în care vor deveni părinți. „Ne dorim să organizăm un botez frumos pentru copilul nostru, atunci când va fi momentul potrivit”, a declarat artista.

Pe rețelele de socializare, Carmen a explicat: „Noi ne-am dorit să întemeiem o familie în fața lui Dumnezeu, așa că ne-am căsătorit atât civil, cât și religios. Petrecerea nu este prioritară pentru noi, ci mai degrabă venirea pe lume a unui îngeraș”.

### **Dorința de a deveni mamă**

Carmen a vorbit deschis despre dorința sa de a deveni mamă pentru prima dată. Într-o apariție recentă pe podcastul lui Teo Trandafir, artista a mărturisit că în trecut nu a simțit că ar fi momentul potrivit pentru copii, dar acum își dorește din tot sufletul să aibă un copil și că lucrează pentru a face acest vis real.

„Nu mi-am dorit copii în căsnicia anterioară, dar acum îmi doresc foarte mult. Am început chiar și câteva tratamente și aștept cu încredere să văd ce va vrea Dumnezeu”, a spus Carmen.

### **Provocări și progrese**

Artista a explicat că, recent, a terminat tratamentele pentru a-și îmbunătăți șansele de a rămâne însărcinată. „Am avut o mică problemă, dar totul s-a rezolvat ușor. Acum sunt optimistă și aștept să văd cum se vor desfășura lucrurile”, a adăugat ea.

În concluzie, Carmen de la Sălciua își prioritizează viața de familie și este dedicată să-și construiască viitorul alături de Marian și, eventual, de un copil.

Leave a Comment

David Popovici, licitație cu suflet! Renunță la echipamentul de la Jocurile Olimpice de la Paris și construiește o casă pentru 11 copii

David Popovici, dublu campion mondial și campion olimpic la înot, a lansat o inițiativă caritabilă emoționantă pentru a sprijini construirea unei case de vis pentru 11 copii cu nevoi speciale. Echipamentul său de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 este scos la licitație în cadrul unei campanii organizate de Fundația Hope and Homes for Children, organizație al cărei ambasador este de anul trecut. De data aceasta, David le oferă românilor ocazia de a contribui la această cauză nobilă, donând doar 50 de lei pentru a intra într-o tragere la sorți unde echipamentul purtat la ceremonia oficială devine premiul principal.

Echipamentul licitat constă în tricoul, bluza, pantalonii de trening și încălțămintea purtate de Popovici la ceremonia de premiere de la Jocurile Olimpice. Cu un scop clar, David dorește să adune 115.000 de euro, contribuind astfel la suma necesară pentru a construi o casă familială destinată copiilor din ultimul centru de plasament din sectorul 5 al capitalei, București.

Povestea capătă o notă specială datorită emoțiilor pe care le trezește generozitatea tânărului sportiv. Anul trecut, o bunicuță a avut șansa de a câștiga o întâlnire cu David în urma unei licitații similare, demonstrând că astfel de gesturi unesc inimi și creează legături valoroase între generații. De data aceasta, David Popovici invită publicul să se implice din nou, aducându-și contribuția pentru o cauză care poate schimba viețile unor copii aflați în dificultate.

Campania se desfășoară între 30 septembrie și 9 octombrie 2024, iar cei care doresc să doneze pot accesa pagina oficială (ambasadorpentruacasa.ro/david) și pot contribui cu un minim de 50 de lei. Câștigătorul echipamentului va fi desemnat prin tragere la sorți și va avea onoarea de a primi premiul direct de la David Popovici.

Pe lângă această inițiativă, alte personalități cunoscute din România, precum Amalia Enache și Alexandru Tomescu, se alătură campaniei și își aduc contribuția la acest demers umanitar. Echipamentul lui Popovici va fi expus în perioada campaniei la AFI Cotroceni, oferind publicului ocazia de a-l vedea de aproape, simbolizând atât succesul sportiv al campionului, cât și generozitatea sa profundă.

Prin gestul său, David Popovici continuă să inspire atât pe terenul sportiv, cât și în afara acestuia, punându-și renumele în slujba binelui și oferind un exemplu de solidaritate și implicare pentru toți cei care cred că schimbările mari încep cu pași mici. Astfel, fiecare contribuție nu este doar o donație, ci un pas către o lume mai bună, în care fiecare copil are dreptul la o viață decentă și la un loc pe care să-l numească „acasă.”

Leave a Comment