David Popovici, licitație cu suflet! Renunță la echipamentul de la Jocurile Olimpice de la Paris și construiește o casă pentru 11 copii

David Popovici, dublu campion mondial și campion olimpic la înot, a lansat o inițiativă caritabilă emoționantă pentru a sprijini construirea unei case de vis pentru 11 copii cu nevoi speciale. Echipamentul său de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 este scos la licitație în cadrul unei campanii organizate de Fundația Hope and Homes for Children, organizație al cărei ambasador este de anul trecut. De data aceasta, David le oferă românilor ocazia de a contribui la această cauză nobilă, donând doar 50 de lei pentru a intra într-o tragere la sorți unde echipamentul purtat la ceremonia oficială devine premiul principal.

Echipamentul licitat constă în tricoul, bluza, pantalonii de trening și încălțămintea purtate de Popovici la ceremonia de premiere de la Jocurile Olimpice. Cu un scop clar, David dorește să adune 115.000 de euro, contribuind astfel la suma necesară pentru a construi o casă familială destinată copiilor din ultimul centru de plasament din sectorul 5 al capitalei, București.

Povestea capătă o notă specială datorită emoțiilor pe care le trezește generozitatea tânărului sportiv. Anul trecut, o bunicuță a avut șansa de a câștiga o întâlnire cu David în urma unei licitații similare, demonstrând că astfel de gesturi unesc inimi și creează legături valoroase între generații. De data aceasta, David Popovici invită publicul să se implice din nou, aducându-și contribuția pentru o cauză care poate schimba viețile unor copii aflați în dificultate.

Campania se desfășoară între 30 septembrie și 9 octombrie 2024, iar cei care doresc să doneze pot accesa pagina oficială (ambasadorpentruacasa.ro/david) și pot contribui cu un minim de 50 de lei. Câștigătorul echipamentului va fi desemnat prin tragere la sorți și va avea onoarea de a primi premiul direct de la David Popovici.

Pe lângă această inițiativă, alte personalități cunoscute din România, precum Amalia Enache și Alexandru Tomescu, se alătură campaniei și își aduc contribuția la acest demers umanitar. Echipamentul lui Popovici va fi expus în perioada campaniei la AFI Cotroceni, oferind publicului ocazia de a-l vedea de aproape, simbolizând atât succesul sportiv al campionului, cât și generozitatea sa profundă.

Prin gestul său, David Popovici continuă să inspire atât pe terenul sportiv, cât și în afara acestuia, punându-și renumele în slujba binelui și oferind un exemplu de solidaritate și implicare pentru toți cei care cred că schimbările mari încep cu pași mici. Astfel, fiecare contribuție nu este doar o donație, ci un pas către o lume mai bună, în care fiecare copil are dreptul la o viață decentă și la un loc pe care să-l numească „acasă.”

Leave a Comment

Alin Simoiu rupe tăcerea în scandalul momentului cu Cornel Luchian! Dezvăluiri uluitoare: ”M-a sunat Romeo Vasiloni să-mi spună”

Alin Simoiu, fost concurent la emisiunea „Insula Iubirii,” a decis în cele din urmă să rupă tăcerea și să vorbească despre scandalul cu Cornel Luchian, soțul Iustinei, un conflict ce a stârnit multe controverse în rândul fanilor.

În centrul disputei se află o declarație făcută de Alin în care acesta a menționat că nu și-ar dori să aibă alături o femeie ca Iustina, referindu-se strict la comportamentul acesteia pe parcursul emisiunii. Deși intenția lui nu a fost de a o jigni, afirmația sa a provocat un val de reacții neașteptate, transformând o simplă observație într-un scandal de proporții.

Cornel Luchian, nemulțumit de spusele lui Alin, a reacționat rapid și agresiv pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, unde l-a denigrat public. Alin Simoiu a aflat despre atacurile lui Cornel chiar de la susținătorii săi, care l-au avertizat că soțul Iustinei a început să îl discrediteze, făcând declarații jignitoare la adresa lui. Totul a degenerat în momentul în care Cornel i-a cerut numărul de telefon lui Alin prin intermediul unui alt concurent, Romeo Vasiloni, dorind probabil să continue disputa în mod direct.

Alin a acceptat să îi dea numărul de telefon lui Cornel, fără să se aștepte la o astfel de escaladare a conflictului. La câteva zile după ce i-a oferit numărul, Alin a început să primească mesaje de la fanii săi, care i-au relatat că Cornel a început să facă live-uri pe TikTok, în care l-a criticat dur, afirmând că Alin „nici măcar ispită nu poate să fie” și folosind alte cuvinte neplăcute. Deși Alin a încercat să gestioneze situația cu calm și a vrut să clarifice totul, comunicând atât cu Cornel, cât și cu Iustina, acesta nu a primit niciun răspuns.

Momentul culminant al conflictului a avut loc în timpul unui eveniment organizat în Herăstrău, unde cei doi s-au întâlnit față în față. Alin Simoiu a dorit să lămurească bărbătește situația, însă Cornel a refuzat orice dialog, cerându-i lui Alin să-l lase în pace și adresându-i injurii. Această atitudine a fost o dezamăgire pentru Alin, care spera să rezolve neînțelegerile într-un mod civilizat. Chiar și în fața unei astfel de reacții, Alin a rămas calm, evitând să răspundă la atacurile verbale.

 

Leave a Comment