Ce etnie are, de fapt, Mihaela Rădulescu. „Divei de la Monaco” i-a fost mereu rușine să recunoască și chiar s-a dezis de asta

Circulă diverse informații cu privire la originile Mihaelei Rădulescu, mai ales în legătură cu etnia acesteia. Se vehiculează că numele de fată al vedetei ar putea sugera aceste rădăcini, fapt ce ar fi determinat-o să renunțe la el în favoarea numelui de după căsătorie. De asemenea, ea a avut o relație cu o personalitate cunoscută cu rădăcini similare.

Mihaela Rădulescu, la 54 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă românească. Este cunoscută pentru aparițiile sale televizate, prezența la evenimente mondene, relațiile sale cu figuri celebre, precum și pentru transformările fizice prin care a trecut de-a lungul timpului. Deși se știe destul de multe despre ea, originile “divei de la Monaco” rămân pentru mulți un mister.

### Adevărul despre Origini
Mihaela Rădulescu a reușit să atragă atenția publicului prin cariera ei și prin relațiile amoroase de-a lungul anilor. Relația sa cu Ștefan Bănică Jr. este una dintre cele mai cunoscute, chiar dacă nu a durat foarte mult; cei doi s-au despărțit după doi ani. Ulterior, a format un cuplu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008, și a avut o relație cu Dani Oțil. În prezent, Mihaela este într-o relație cu sportivul Felix Baumgartner. Viața ei a fost adesea sub lupa presei, trecând prin numeroase încercări.

### Numele de Fată și Controversele
Înainte de a se căsători pentru prima dată, numele de fată al Mihaelei era Mihaela Țiganu. După căsătorie, a adoptat numele Rădulescu, pe care l-a păstrat și după divorț. S-a iscat o controversă când fostul său soț, Bogdan Rădulescu, a cerut în instanță explicații privind dreptul ei de a folosi în continuare acest nume. Cei doi s-au căsătorit în 1988 și s-au despărțit după mai puțin de un an. Fostul soț a susținut la un moment dat că Mihaela l-ar fi înșelat în timpul relației lor.

În ceea ce privește zvonurile despre etnia ei, s-a speculat că Mihaela ar avea rădăcini rome. Într-un episod controversat, a fost acuzată că ar fi făcut un comentariu jignitor la adresa unui admirator pe rețelele de socializare, referindu-se la etnia romă. Cu toate acestea, vedeta nu a confirmat niciodată aceste speculații, lăsând subiectul înconjurat de ambiguitate.

Leave a Comment

Detalii neștiute despre familia lui Puya și a Melindei Gărdescu. Provocările pe care le întâmpină cu cele trei fiice.

Detalii neștiute despre familia lui Puya și a Melindei Gărdescu. Provocările pe care le întâmpină cu cele trei fiice.

Puya este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. De-a lungul anilor, rapperul a reușit să-și clădească o carieră de succes în industria muzicală. De asemenea, a adunat de partea sa un număr impresionant de fani, care îi sunt alături necondiționat.

Nu doar pe plan profesional a reușit să bifeze reușită după reușită, ci și pe plan personal. Puya și Melinda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut și trei fiice minunate.

Citeste si: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”- kfetele.ro

Soția lui Puya, detalii neștiute despre familia lor
Puya și Melinda Gărdescu au pus bazele unei familii minunate, alături de cele trei fiice. Se pare că artistul este, de altfel, un familist convins, lucru pe care îl susține chiar soția sa, trăsătură pe care a moștenit-o de la părinții lui.

Cât despre relația lor, se pare că cei doi sunt întotdeauna unul alături de celălalt. Melinda îl însoțește pe partenerul său de viață la concertele mari și la festivaluri. A fost alături de Puya atunci când a cântat în deschiderea lui 50 Cent, un moment extrem important în cariera lui.

Citește și: Dana Marijuana, internată la Psihiatrie după ce a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan! Detalii halucinante despre starea artistei

„Îl susțin foarte mult. Merg la concertele astea mai mari, cum a fost la 50 Cent,
adică nu avea cum să lipsesc, merg la concerte, la festivaluri(…) Soțul meu a avut o familie foarte fericită, a avut un exemplu de acasă, deci cred că se moștenește din familie”, a mărturisit soția lui Puya pentru un post TV, potrivit Spynews.ro.

Puya și Melinda Gărdescu

Puya și Melinda Gărdescu

[Sursa foto: Instagram]
Citește și: Dana Marijuana revine pe scenă, după ani buni în care și-a pus cariera pe pauză! Câți bani încasează cântăreața pentru fiecare concert: „Nu cer mult, cânt și pe puțin”

Cum este viața cu trei fiice?
Se pare că anul acesta școlar va fi unul destul de greu pentru Melinda și Puya. Fiica lor cea mică a intrat în clasa I, cea mijlocie este în clasa a -VI-a, în timp ce cea mare se pregătește de Evaluarea Națională. Totuși, soția artistului este încrezătoare că vor trece cu bine și peste această etapă.

Citeste si: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Mama e mereu plecată din țară” Fiul Lui Andrei Aradits, Eric, confesiuni dureroase despre divorțul părinților săi- radioimpuls.ro

Citește și: Melinda îl dă de gol pe Puya, după 12 ani de mariaj! Ce se întâmplă în relația lor și cum se comportă artistul cu ea când nu sunt în fața camerelor de filmat

„Este un pic greuț până se așează programul, orarul copiilor, meditațiile.

Anul ăsta avem un an greu, cu clasa a VIII-a, cu clasa a VI-a și clasa I. Eu zic că o să se descurcăm. E obișnuită cu clasa I, îi place (n.r. fetiței celei mici), e o joacă. Nu fac teme, fac la after. Au programul școală după școală, adică au unde să facă teme ”, a mai spus Melinda, potrivit sursei menționate anterior.

Leave a Comment