Detalii neștiute despre familia lui Puya și a Melindei Gărdescu. Provocările pe care le întâmpină cu cele trei fiice.

Detalii neștiute despre familia lui Puya și a Melindei Gărdescu. Provocările pe care le întâmpină cu cele trei fiice.

Puya este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. De-a lungul anilor, rapperul a reușit să-și clădească o carieră de succes în industria muzicală. De asemenea, a adunat de partea sa un număr impresionant de fani, care îi sunt alături necondiționat.

Nu doar pe plan profesional a reușit să bifeze reușită după reușită, ci și pe plan personal. Puya și Melinda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut și trei fiice minunate.

Citeste si: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”- kfetele.ro

Soția lui Puya, detalii neștiute despre familia lor
Puya și Melinda Gărdescu au pus bazele unei familii minunate, alături de cele trei fiice. Se pare că artistul este, de altfel, un familist convins, lucru pe care îl susține chiar soția sa, trăsătură pe care a moștenit-o de la părinții lui.

Cât despre relația lor, se pare că cei doi sunt întotdeauna unul alături de celălalt. Melinda îl însoțește pe partenerul său de viață la concertele mari și la festivaluri. A fost alături de Puya atunci când a cântat în deschiderea lui 50 Cent, un moment extrem important în cariera lui.

Citește și: Dana Marijuana, internată la Psihiatrie după ce a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan! Detalii halucinante despre starea artistei

„Îl susțin foarte mult. Merg la concertele astea mai mari, cum a fost la 50 Cent,
adică nu avea cum să lipsesc, merg la concerte, la festivaluri(…) Soțul meu a avut o familie foarte fericită, a avut un exemplu de acasă, deci cred că se moștenește din familie”, a mărturisit soția lui Puya pentru un post TV, potrivit Spynews.ro.

Puya și Melinda Gărdescu

Puya și Melinda Gărdescu

[Sursa foto: Instagram]
Citește și: Dana Marijuana revine pe scenă, după ani buni în care și-a pus cariera pe pauză! Câți bani încasează cântăreața pentru fiecare concert: „Nu cer mult, cânt și pe puțin”

Cum este viața cu trei fiice?
Se pare că anul acesta școlar va fi unul destul de greu pentru Melinda și Puya. Fiica lor cea mică a intrat în clasa I, cea mijlocie este în clasa a -VI-a, în timp ce cea mare se pregătește de Evaluarea Națională. Totuși, soția artistului este încrezătoare că vor trece cu bine și peste această etapă.

Citeste si: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Mama e mereu plecată din țară” Fiul Lui Andrei Aradits, Eric, confesiuni dureroase despre divorțul părinților săi- radioimpuls.ro

Citește și: Melinda îl dă de gol pe Puya, după 12 ani de mariaj! Ce se întâmplă în relația lor și cum se comportă artistul cu ea când nu sunt în fața camerelor de filmat

„Este un pic greuț până se așează programul, orarul copiilor, meditațiile.

Anul ăsta avem un an greu, cu clasa a VIII-a, cu clasa a VI-a și clasa I. Eu zic că o să se descurcăm. E obișnuită cu clasa I, îi place (n.r. fetiței celei mici), e o joacă. Nu fac teme, fac la after. Au programul școală după școală, adică au unde să facă teme ”, a mai spus Melinda, potrivit sursei menționate anterior.

Leave a Comment

Mărturisirile emoționante făcute de fosta sportivă: „În timp am realizat cu adevărat impactul acelei olimpiade”.

Nadia Comăneci a discutat despre cel mai semnificativ moment din cariera ei sportivă.

Considerată cea mai celebră gimnastă din România și din întreaga lume, Nadia a reușit de-a lungul anilor să-și construiască o carieră remarcabilă în sport, câștigând cinci medalii olimpice de aur. Este un exemplu de perseverență și muncă dedicată pentru tânăra generație și nu numai.

Cel mai important moment al carierei sale a fost, fără îndoială, Olimpiada de la Montreal.

### Impactul acestui moment asupra ei

Nadia Comăneci a scris istorie la Jocurile Olimpice din 1976, devenind prima gimnastă din istoria olimpiadelor care a obținut nota maximă de 10. Ea a realizat un exercițiu perfect la paralele, impresionând juriul.

Performanța ei va rămâne în istoria sportului la nivel global, iar oamenii continuă să fie fascinați de realizările Nadiei. Totuși, fosta gimnastă recunoaște că, la momentul respectiv, nu a conștientizat pe deplin semnificația succesului său, fiind concentrată pe exercițiile ce urmau. Abia la întoarcerea în țară, când a fost întâmpinată de o mulțime de admiratori la aeroport, a realizat cu adevărat impactul pe care l-a avut nota de 10 obținută la Montreal.

„În acel moment, în special la prima mea notă de 10, nu am înțeles cât de importantă era. Eram concentrată pe următorul aparat și pe cum să execut exercițiul cât mai bine. Cred că am realizat cu adevărat valoarea medaliilor și notelor obținute abia după ce am revenit în țară și am văzut câți oameni ne-au întâmpinat. În timp, am început să înțeleg impactul acelei olimpiade. Atunci, eram doar o fată fericită că am reușit să îmi îndeplinesc exercițiile așa cum m-am pregătit la antrenamente și că performanțele mele contribuiau la succesul echipei,” a declarat Nadia Comăneci pentru o publicație.

### Provocările devenirii unei sportivă de performanță

Nadia Comăneci a explicat că deseori a auzit că sportul de performanță presupune sacrificii, dar în cazul ei, gimnastica a fost ceea ce i s-a potrivit perfect. Ca și copil, considera antrenamentele ca fiind o distracție, având o energie debordantă.

„Mulți spun că sportul de performanță înseamnă sacrificiu, dar pentru mine, gimnastica a fost exact ce îmi trebuia. La primele mele antrenamente, totul mi se părea o joacă și eram încântată că puteam face ceea ce îmi place: să mă cațăr, să sar, să mă rostogolesc. Am fost un copil foarte activ, iar gimnastica mi-a oferit oportunitatea ideală de a fi eu însămi. De-a lungul timpului, am învățat ce înseamnă disciplina și munca, dar niciodată nu mi-a dispărut plăcerea de a mă antrena,” a adăugat Nadia.

Leave a Comment