“Asta îmi doresc!”. Anunţul făcut de David Popovici, după ce a refuzat toate ofertele din Statele Unite şi a ales să îşi urmeze studiile în România

David Popovici își reia studiile universitare, după ce a avut un prim an „înghețat”.

Sportivul de 20 de ani a decis să revină la facultate, după ce a sacrificat anul trecut pentru a se concentra pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

### Revenirea la studii

Popovici a ales să își continue studiile la Facultatea de Psihologie de la Universitatea București, în ciuda ofertelor atractive de a studia la instituții de renume din Statele Unite. Chiar și Ion Țiriac s-a oferit să-l sprijine pentru o astfel de mutare, dar „Regele Natației” a preferat să rămână în țară.

„Sunt pregătit să revin la facultate. Am început studiile în anul Olimpic, dar a trebuit să îngheț anul din cauza programului meu încărcat”, a declarat David.

### Planuri de viitor

David Popovici a dezvăluit că dorește să se axeze pe asistența socială, cu scopul de a ajuta cât mai mulți români în dificultate. „Îmi doresc să contribuie la sprijinirea oamenilor care au nevoie de ajutor”, a adăugat el.

După retragerea din activitate, Popovici intenționează să înființeze un centru de dezintoxicare pentru persoanele cu dependențe. El subliniază că mulți aleg să plece în străinătate pentru tratamente, deoarece există centre mai bine dotate, dar nu toată lumea dispune de resursele necesare.

### Gesturi de generozitate

Recent, David Popovici a anunțat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta 11 copii cu dizabilități să aibă o locuință. Acesta nu este primul său gest caritabil; anul trecut, a reușit să strângă 40.000 de euro pentru a sprijini o fostă vicecampioană mondială la canotaj, ajutând-o să se mute într-o casă nouă.

„Mâine voi începe o campanie de strângere de fonduri pentru acești 11 copii, care au nevoie de un cămin adaptat nevoilor lor, și sper să rămână acolo chiar și după 18 ani. Din păcate, sistemul îi abandonează, și este esențial să facem ceva în privința asta”, a declarat el.

David Popovici va oferi detalii suplimentare despre campanie pe conturile sale de socializare, unde are aproape 475.000 de urmăritori pe Instagram.

Leave a Comment

Denisa Filcea a răbufnit! Cum a reacționat soția lui Flick după ce s-a spus că fostul om de radio nu mai ține legătura cu prietenii lui din cauza ei

Soția lui Flick a reacționat după ce s-a speculat în spațiul public că soțul ei ar fi avut un conflict cu Mihai Bendeac și Speak din cauza ei.

Flick, pe numele său real Filcea Sebastian Andrei, și soția sa, Denisa Filcea, sunt un cuplu cunoscut în lumea mondenă din România. Cei doi s-au căsătorit acum câțiva ani, iar viața lui Flick s-a schimbat considerabil, el renunțând la cariera de radio și evitând aparițiile publice alături de foștii săi prieteni, Mihai Bendeac și Speak. Această schimbare a generat speculații conform cărora totul s-ar datora soției sale, însă Denisa a dezmințit aceste afirmații.

„Nu mă afectează deloc ce se spune. E o impresie care a fost creată de mult timp. Când oamenii nu își pot asuma responsabilitatea pentru acțiunile lor, este foarte simplu să dea vina pe altcineva. Eu nu pot controla ceea ce cred oamenii sau ce interpretări își fac. Nu știu unde mă încadrez eu în această ecuație”, a spus Denisa Filcea.

Ea a continuat explicând că nu îi cunoaște pe Mihai Bendeac și Speak. „Nu i-am văzut niciodată. Am mai menționat asta de nenumărate ori. Pe Speak l-am întâlnit la un eveniment, dar nu ne-am intersectat pentru că nu a răspuns la mesajele de întâlnire. Deci nu am avut ocazia să ne cunoaștem personal. Nu știu ce fel de oameni sunt. Dacă nu i-am plăcut, nu am ce să fac”, a adăugat ea.

Leave a Comment