Este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Asia Express .Așa arăta în 2012. Crezi că o recunoști?

Andreea Perețeanu va concura alături de sora ei, Carmen Negoiță, în sezonul 7 al emisiunii „Asia Express – Drumul Zeilor”.

### Detalii despre Andreea

Deși Carmen este o sportivă de performanță și influenceriță cunoscută, Andreea preferă o abordare mai discretă. Ea a câștigat popularitate odată cu participarea la „Asia Express”, unde, împreună cu sora ei, formează una dintre cele nouă echipe ale acestui reality-show provocator.

Cei 18 concurenți vor traversa Thailanda, Malaezia și Indonezia, iar echipa formată din Andreea și Carmen este pregătită pentru această aventură.

### Viața personală și profesională

Andreea, cunoscută și sub numele de Tya, a urmat cursurile Colegiului Național „Zinca Golescu” din Pitești, după care s-a înscris la Universitatea Româno-Americană, specializându-se în Economia Turismului Intern și Internațional. Vorbește fluent engleza și spaniola.

În prezent, Andreea se ocupă de managementul a două firme de succes în România: una în domeniul alimentației și alta în amenajări interioare, unde colaborează cu mama și sora ei. Pasiunea pentru călătorii îi oferă oportunitatea de a explora diverse colțuri ale lumii, iar pe rețelele sociale își împărtășește adesea amintirile din vacanțe.

Recent, Andreea a lansat un podcast intitulat „Fără Frică”, unde invită personalități să discute despre temerile și experiențele lor. Prin acest proiect, își propune să inspire oamenii să își înfrunte fricile și să le depășească.

### Schimbări de-a lungul timpului

Puțini știu cum arăta Andreea în 2012, când purta părul tuns bob și era vopsită roșcat. Acum, la 12 ani distanță, se menține în formă și continuă să aibă un aspect tineresc, cu un ten impecabil și o siluetă de invidiat.

Experiența de la „Asia Express” a consolidat legătura dintre Andreea și Carmen, care, deși au avut momente de ceartă, au reușit să treacă peste dificultățile întâmpinate împreună pe parcursul competiției.

„Asia Express este o călătorie inițiatică pentru mine. Mă va supune la multe provocări și îmi va oferi ocazia să mă descopăr prin ochii altora. Sunt convinsă că această aventură ne va întări relația pentru totdeauna”, a declarat Andreea despre noua experiență care îi va schimba viața.

Leave a Comment

Carmen de la Sălciua, declarații emoționante despre copil, după tratamentele pe care le-a făcut pentru a rămâne însărcinată!

**Carmen de la Sălciua Își Dezvăluie Dorințele și Planurile pentru a Deveni Mamă**

Carmen de la Sălciua este cunoscută pentru deschiderea și sinceritatea sa, iar recent, artista a vorbit despre dorința sa de a deveni mamă. Deși anterior nu își dorea copii, Carmen a recunoscut că acum își dorește foarte mult să își îndeplinească acest vis și a început tratamente în acest sens.

Într-o conversație sinceră, Carmen a explicat că, în trecut, nu a fost interesată de ideea de a avea copii în cadrul fostei sale căsnicii, deoarece nu simțea că acea relație avea un viitor stabil. Totuși, în prezent, este hotărâtă să își construiască o familie și a început un tratament pentru a-și crește șansele de a deveni mamă. Deși tratamentele au fost recente și nu fără mici provocări, ea este optimistă și își pune încrederea în voința divină.

**Carmen de la Sălciua Își Imaginează Viitorul Ca Mamă**

Carmen își dorește în mod special o fetiță și este convinsă că visul ei se va împlini într-o zi. Artista a declarat că simte că viitorul său copil va fi o fetiță și crede că aceasta va deveni cel mai bun prieten al ei. În timp ce soțul ei a exprimat dorința de a avea un băiat, Carmen este încrezătoare că, în realitate, vor avea o fetiță, pe care și-o imaginează deja cu mare drag.

**Note adiționale**

– Carmen a menționat că a întâmpinat o problemă minoră în timpul tratamentelor, dar aceasta a fost ușor de rezolvat și nu a afectat semnificativ procesul.

Aceste detalii reflectă determinarea și optimismul artistei în ceea ce privește viitorul său ca mamă și subliniază cum visele și dorințele ei se alătură planurilor sale de viață.

Leave a Comment