Cât a costat rochia pe care Lora a purtat-o la cununie. Este creată de un brand celebru. Suma pe care artista a scos-o din buzunar

**Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil după o relație de aproape zece ani**

Lora și Ionuț Ghenu au spus „DA” în această toamnă, marcând un moment special în viața lor după opt ani de logodnă. În ziua cununiei civile, artista a purtat o rochie roz pal și sandale roz cu cristale, accesorizându-și ținuta cu un clutch elegant, tot roz, decorat cu cristale.

### Detalii despre ținuta aleasă de Lora

Pe rețelele de socializare, Lora a împărtășit informații despre fiecare piesă vestimentară pe care a purtat-o. Rochia a fost realizată de House of CB, iar sandalele sunt de la Dolce & Gabbana. Clutch-ul în formă de inimă provine din colecția Toamnă 2020 a brandului GCDS.

Costurile pentru ținuta sa au fost următoarele: rochia a costat 1300 lei, iar sandalele, care nu se mai găsesc acum, se vindeau cu 3550 lei pe eBay. Clutch-ul, de asemenea indisponibil, a fost achiziționat second-hand pe The Real Real cu 690 lei. Astfel, totalul ținutei s-a ridicat la aproximativ 5000 RON.

### Pregătirile pentru nuntă

Lora și Ionuț sunt în plină pregătire pentru marele eveniment, care va avea loc pe 5 octombrie, unde sunt așteptați în jur de 360 de invitați, depășind limita de 300 de persoane impusă de locația rezervată. Cei doi au ales să aibă două perechi de nași la ceremonie.

„Mai avem multe de organizat. Sunt multe detalii de finalizat”, a declarat Lora într-o emisiune TV, subliniind entuziasmul și provocările din perioada premergătoare nunții

Leave a Comment

Cine este femeia de care Liviu Vârciu a fost îndrăgostit nebunește. Este vorba de o artistă cunoscută: „Am iubit-o foarte mult”.

**Liviu Vârciu își amintește prima dragoste și povestește despre viața sa personală**

Liviu Vârciu, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, a dezvăluit recent detalii emoționante despre prima sa dragoste, un aspect puțin cunoscut publicului. De-a lungul anilor, artistul a fost implicat în mai multe relații, dar prima iubire a rămas întipărită în amintirea sa.

### Prima dragoste a lui Liviu Vârciu

Liviu a avut o relație specială în copilărie cu Claudia Pătrășcanu, care era soția lui Gabi Bădălău. Artistul a recunoscut că a fost profund îndrăgostit de ea încă de când erau mici. „O cunosc pe Claudia de când era foarte mică și am avut o legătură strânsă. Am fost îndrăgostit de ea și am făcut o seară romantică cu petale de trandafir”, a povestit Liviu, amintindu-și de momentele frumoase petrecute împreună.

### Viața personală a lui Liviu Vârciu

În prezent, Liviu Vârciu este căsătorit cu Anda Călin, femeia alături de care a construit o familie frumoasă, având doi copii. Cei doi s-au căsătorit în vara acestui an, după o relație de opt ani. La ceremonia civilă și religioasă au participat doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați, deoarece cuplul preferă discreția în viața personală.

„Evenimentul a fost foarte frumos! Mi-am dorit întotdeauna să fie unul restrâns, doar noi și nașii, și așa a fost”, a declarat Anda Călin. Liviu și Anda au planificat o petrecere mai mare pentru anul viitor, dar nu vor organiza o a doua nuntă.

Această deschidere a lui Liviu Vârciu despre prima sa dragoste și relația actuală reflectă maturitatea și aprecierea pe care le are pentru legăturile importante din viața sa.

Leave a Comment