Ce s-a ales de prezentatorul Cristi Tabără. Sufera de o boală incurabilă

In prezent, Cristi Tabara se dedica unei noi directii, departe de lumina reflectoarelor, ca urmare a unei boli grave care a afectat cursul intregii sale vieti.

Cristi Tabara a fost o figura prominenta in jurnalismul romanesc, fiind recunoscut in special in prima parte a anilor 2000. Totusi, implicatiile unui scandal si diagnosticul unei boli severe l-au determinat sa se retraga pentru o perioada din activitatea publica.

A fost acuzat de agresiune sexuala asupra fiicei sale vitrege, iar aceasta perioada de criza a marcat o schimbare semnificativa in viata sa. Timp indelungat, Tabara a fost o prezenta constanta pe ecranele televizoarelor, remarcandu-se prin profesionalismul sau in jurnalism.

Cristi Tabara, singurul om care a inlocuit-o pe Andreea Esca la Pro TV

A fost singurul care a ocupat locul Andreei Esca la pupitrul stirilor de la PRO TV pentru o perioada de doua luni.

Cu toate acestea, in ultimii ani, a fost nevoit sa se retraga din lumina reflectoarelor din cauza diagnosticului de Sindrom Cushing, o afectiune rara si grava. Aceasta boala nu poate fi tratata complet, ci doar tinuta sub control cu ajutorul medicamentelor.

Efectele Sindromului Cushing, boala de care sufera jurnalistul, au afectat nu doar viata sa profesionala, ci si cea personala. Obezitatea, acneea, infertilitatea, osteoporoza, hiperglicemia, anxietatea si depresia sunt printre simptomele principale ale acestei afectiuni.

Prima sa sotie a recunoscut ca Sindromul Cushing a avut un impact asupra vietii lor de cuplu, conducand la sfarsitul casatoriei.

In lupta sa impotriva Sindromului Cushing, Cristi Tabara a adoptat o dieta stricta, reusind sa piarda 60 de kilograme. Cu toate acestea, greutatea sa continua sa oscileze.

Chiar si in fata acestei afectiuni dificile, el incearca sa duca o viata cat mai normala posibil.

A ales sa se mute la Chisinau alaturi de actuala sa sotie si continua sa fie prezent pe micile ecrane in Republica Moldova.

Desigur, aceasta perioada nu i-a fost usoara, insa jurnalistul persista in pasiunea sa, continuand sa fie realizator TV in ciuda provocarilor cu Sindromul Cushing.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aflat sexul celui de-al patrulea copil: „Sunt deja în patru luni…”

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, a aflat sexul celui de-al patrulea copil pe care îl poartă în pântec.

Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fetițe. Laura și Cosmin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton, cei doi fiind căsătoriți de 10 ani.

De-a lungul timpului, familia lor s-a mărit cu trei fetițe, Vera, Rita și Lara, iar acum vedeta a anunțat că va mai veni pe lume un bebeluș.

Viața Laurei Cosoi a fost umbrită în ultima vreme de moartea mamei sale, însă acum a găsit din nou un motiv puternic să zâmbească: va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița se bucură din nou de o sarcină, iar în câteva luni își va putea ține bebelușul în brațe.

Cum Laura și Cosmin mai au trei fete, fanii ei se întreabă dacă va avea din nou o fetiță sau în familie va intra și un băiețel. Actrița a dezvăluit că a aflat deja sexul copilului, însă a hotărât să nu-l dezvăluie încă.

“Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura Cosoi.

Vedeta a dat vestea privind această sarcină în primele zile ale anului 2024, când a postat și primele imaigni cu burtica de gravidă.

“Miracolul vietii! DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare familie #totul #innumeleiubirii” este mesajul prin care Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil.

Actrița și-a pierdut mama înainte de Crăciun Laura Cosoi a trecut prin momente dificile înaintea sărbătorilor de iarnă, după ce mama ei, Ligia, a încetat din viață. „Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință.

Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână”, scria actrița pe rețelele de socializare înaintea împlinirii celor 42 de ani.

“Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea.

În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mama pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale”, a precizat ea.