Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aflat sexul celui de-al patrulea copil: „Sunt deja în patru luni…”

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, a aflat sexul celui de-al patrulea copil pe care îl poartă în pântec.

Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fetițe. Laura și Cosmin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton, cei doi fiind căsătoriți de 10 ani.

De-a lungul timpului, familia lor s-a mărit cu trei fetițe, Vera, Rita și Lara, iar acum vedeta a anunțat că va mai veni pe lume un bebeluș.

Viața Laurei Cosoi a fost umbrită în ultima vreme de moartea mamei sale, însă acum a găsit din nou un motiv puternic să zâmbească: va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița se bucură din nou de o sarcină, iar în câteva luni își va putea ține bebelușul în brațe.

Cum Laura și Cosmin mai au trei fete, fanii ei se întreabă dacă va avea din nou o fetiță sau în familie va intra și un băiețel. Actrița a dezvăluit că a aflat deja sexul copilului, însă a hotărât să nu-l dezvăluie încă.

“Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura Cosoi.

Vedeta a dat vestea privind această sarcină în primele zile ale anului 2024, când a postat și primele imaigni cu burtica de gravidă.

“Miracolul vietii! DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare familie #totul #innumeleiubirii” este mesajul prin care Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil.

Actrița și-a pierdut mama înainte de Crăciun Laura Cosoi a trecut prin momente dificile înaintea sărbătorilor de iarnă, după ce mama ei, Ligia, a încetat din viață. „Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință.

Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână”, scria actrița pe rețelele de socializare înaintea împlinirii celor 42 de ani.

“Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea.

În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mama pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale”, a precizat ea.

Monica Dascălu este din nou însărcinată la 46 de ani. S-a recăsătorit după divorț și soţul ei este mult mai tânăr!

Monica Dascălu a divorţat de avocatul Mihai Băjenaru, cu care se căsătorise în 2010, după zece ani de relaţie, iar acum s-a recăsătorit şi aşteaptă să nască al doilea copil, la vârsta de 46 de ani.

Monica Dascălu s-a recăsătorit după divorţ şi este gravidă la 46 de ani. Vedeta și soțul său au divorțat în cel mai mare secret, iar ruptura s-a produs din cauza faptului că cei doi nu au reușit să devină părinți.

Imediat după divorţ, prezentatoarea de la pro TV s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, proprietar al unui service auto, şi a rămas și însărcinată natural, după mulți ani în care a încercat cu disperare să facă un copil! LA 44 de ani, a născut un băieţel perfect sănătos, iar acum, la 46 de ani, este din nou ănsărcinată şi va aduce pe lume o fetiţă.

Acesta este și motivul pentru care Monica Dascălu a dispărut de la pupitrul știrilor de la ora 17. Vedeta a intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul în casă, odihnindu-se, din dorința de a proteja cât se poate de mult sarcina.

Monica Dascălu și-a dorit întotdeauna să fie mamă și, în timpul căsniciei cu Mihai Băjenaru, nu a reușit să aibă copii. După mulți ani de încercări și speranțe, prezentatoarea de știri a avut bucuria de a aduce pe lume un băiețel sănătos.

Acum, la vârsta de 46 de ani, Monica Dascălu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil. În prezent, Monica Dascălu se află în concediu de maternitate și își petrece timpul alături de familia ei, bucurându-se de această perioadă specială din viața sa.

Cu toate că sarcina la vârsta de 46 de ani poate fi considerată o provocare, vedeta TV este plină de energie și este fericită că va deveni mamă pentru a doua oară.

Înainte de prima căsătorie, Monica Dascălu s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care afaceriştii Marius Vizer şi Marius Kalmar, dar şi fostul fotbalist Adrian Mutu.

Adrian Mutu plătea 15.000 de dolari doar ca s-o audă

Monica Dascălu și fotbalistul Adrian Mutu au trăit o poveste de dragoste de scurtă durată, dar intensă. Se pare că Adrian Mutu cheltuia sume enorme doar pe factura telefonică, iar asta doar pentru a vorbi încontinuu cu prezentatoarea TV.

Din păcate, relația lor nu a durat, iar la scurt timp carismatica știristă l-a cunoscut pe avocatul Mihai Băjenaru, care a cucerit-o și i-a devenit soț în anul 2010.

”Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Niciunul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile…

Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica Dascălu, într-un interviu mai vechi.