Monica Dascălu este din nou însărcinată la 46 de ani. S-a recăsătorit după divorț și soţul ei este mult mai tânăr!

Monica Dascălu a divorţat de avocatul Mihai Băjenaru, cu care se căsătorise în 2010, după zece ani de relaţie, iar acum s-a recăsătorit şi aşteaptă să nască al doilea copil, la vârsta de 46 de ani.

Monica Dascălu s-a recăsătorit după divorţ şi este gravidă la 46 de ani. Vedeta și soțul său au divorțat în cel mai mare secret, iar ruptura s-a produs din cauza faptului că cei doi nu au reușit să devină părinți.

Imediat după divorţ, prezentatoarea de la pro TV s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, proprietar al unui service auto, şi a rămas și însărcinată natural, după mulți ani în care a încercat cu disperare să facă un copil! LA 44 de ani, a născut un băieţel perfect sănătos, iar acum, la 46 de ani, este din nou ănsărcinată şi va aduce pe lume o fetiţă.

Acesta este și motivul pentru care Monica Dascălu a dispărut de la pupitrul știrilor de la ora 17. Vedeta a intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul în casă, odihnindu-se, din dorința de a proteja cât se poate de mult sarcina.

Monica Dascălu și-a dorit întotdeauna să fie mamă și, în timpul căsniciei cu Mihai Băjenaru, nu a reușit să aibă copii. După mulți ani de încercări și speranțe, prezentatoarea de știri a avut bucuria de a aduce pe lume un băiețel sănătos.

Acum, la vârsta de 46 de ani, Monica Dascălu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil. În prezent, Monica Dascălu se află în concediu de maternitate și își petrece timpul alături de familia ei, bucurându-se de această perioadă specială din viața sa.

Cu toate că sarcina la vârsta de 46 de ani poate fi considerată o provocare, vedeta TV este plină de energie și este fericită că va deveni mamă pentru a doua oară.

Înainte de prima căsătorie, Monica Dascălu s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care afaceriştii Marius Vizer şi Marius Kalmar, dar şi fostul fotbalist Adrian Mutu.

Adrian Mutu plătea 15.000 de dolari doar ca s-o audă

Monica Dascălu și fotbalistul Adrian Mutu au trăit o poveste de dragoste de scurtă durată, dar intensă. Se pare că Adrian Mutu cheltuia sume enorme doar pe factura telefonică, iar asta doar pentru a vorbi încontinuu cu prezentatoarea TV.

Din păcate, relația lor nu a durat, iar la scurt timp carismatica știristă l-a cunoscut pe avocatul Mihai Băjenaru, care a cucerit-o și i-a devenit soț în anul 2010.

”Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Niciunul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile…

Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica Dascălu, într-un interviu mai vechi.

Cum se prepară Baclavaua perfectă

Iata cum se prepara Baclavaua perfectă? Rețeta completă, în articolul de mai jos.

Pentru a pregăti Baclavaua perfectă, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

INGREDIENTE

un pachet foi de placinta
150 g unt

250 g miez de nuca
o lingurita scorţisoara

250 g miere
300 ml apă

200 g zahar
o lingurita esenţa de vanilie
o lingurita esenţa rom

MOD DE PREPARARE:

Prepară şi tu cel mai cunoscut desert turcesc. Această reţetă de baclava este simplă, dar delicioasă… Se împart foile în trei parţi egale. Se macina nucile si se amesteca cu scorţisoara. Se topeste untul pâna devine lichid.

În tava de copt se pune o prima foaie de placinta, se unge cu unt, se pune urmatoarea foaie, se unge si tot asa pâna se termina prima treime de foi.

Se pune jumatate din cantitatea de nuci amestecata cu scorţisoara. Se aseaza peste nuci a doua treime de foi si se repeta operaţiunea de ungere facuta anterior.

Se presara a doua jumatate de nuci macinate si se acopera cu ultima treime de foi unse. Se acopera tava ca sa nu se usuce foile si se da la frigider 30-45 de minute.

Se aprinde cuptorul, se scoate tava de la frigider si se porţioneaza baclavalele în forma de romb sau patrate, dupa preferinţa. Se da la cuptor 25 de minute, pâna se rumeneste.

Între timp, la foc mic, se fierbe un sirop din apa si zahar. Dupa ce au fiert, se adauga mierea, se mai da un clocot, iar la final se adauga esenţele.

Se toarna siropul fierbinte peste baclavaua abia scoasa din cuptor. Se lasa sa se raceasca, iar când a ajuns la temperatura camerei se da la rece.

Poftă bună!