Ion Țiriac o scapă pe Simona Halep de suspendare. Ultimele detalii

Ion Țiriac se implică în scandalul declanșat în jurul româncei Simona Halep și vine cu o serie întreagă de sfaturi menite să o ajute pe tenismenă să iasă din acest cerc vicios din cauza căruia pierde bani, notorietate, timp.

Ion Țiriac o sfătuiește pe Simona Halep să dea în judecată ITA
Ion Țiriac, sportiv care a scris istorie în tenis la cel mai înalt nivel, este de-a dreptul oripilat de ce i se întâmplă Simonei Halep, însă în același timp este și puțin supărat pe ea că nu l-a ascultat atunci când a sfătuit-o să-i dea în judecată pe cei de la ITA.

Fostul lider mondial, astăzi unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, consideră că cel mai potrivit ar fi ca tenismena să întoarcă armele împotriva tuturor celor care au avut chiar și cel mai mic rol în această situație absolut scandaloasă care i se întâmplă.

Mai mult decât atât, Ion Țiriac spune că Simona Halep ar trebui să ceară daune de peste 100 de milioane de euro.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie.

Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a spus Țiriac, citat de Orange Sport.

Simona Halep poate scăpa complet de suspendare
După ce a aflat că a fost suspendată pe o perioadă de patru ani, Simona Halep a anunțat că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), în speranța că pedeapsa îi va fi redusă.

„Aș putea spune că sunt șocată și este o mare nedreptate ce se întâmplă. Nu am luat niciodată dopaj și nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea o să iasă la iveală într-o bună zi și o să las experții să discute absolut orice pentru că ei știu ce este mai bine, ce s-a întâmplat și sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și sunt curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept din toate punctele de vedere, sunt foarte dezamăgită și pot să spun că sunt șocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, pe nimic concret. Toate analizele mele de sânge au fost negative și nu s-au găsit absolut niciodată substanțe interzise. La urină, doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infimă de Roxadustat și aceasta a fost totul.

Acum trebuie să ajung la TAS, o să fac apel la această decizie fără sens din punctul meu de vedere și sper că o să iasă adevărul la iveală într-o zi și o să lupt până la capăt ca să dovedesc aceste lucruri.”, a spus Simona Halep imediat după ce i-a fost comunicată decizia.

Reprezentanții Agenţiei Naţionale Anti-Doping spun că în această situație există două variante. Avocații pot alege să meargă și la TAS cu aceleași dovezi pe care le-au prezentat și până acum sau să încerce suplimentarea cu dovezi noi față de cele prezentate la Londra. Potrivit ANAD, sportiva noastră poate scăpa complet de suspendare, totul urmând să se decidă la Lausanne.

Mihai Albu, îndurerat de moartea fratelui său. Puţini ştiau de existenţa lui Lecinius: “Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite”

În decurs de jumătate de an, Mihai Albu și-a pierdut și mama, dar și fratele. Lecinius, pe numele său, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, potrivit unui anunț făcut de designerul de pantofi pe platformele sociale. Ce informații se știu până la momentul redactării acestui material. Foto

Mihai Albu a pierdut doi membri de familie în 6 luni

În august 2023, Mihai Albu a pierdut un important membru al familiei sale – mama. Aceasta a trecut la cele veșnice la vârsta de 95 de ani, fiul său fiindu-i aproape chiar și în ultimul moment. Știm despre aceasta că a trecut prin multe provocări privind starea ei de sănătate pe parcursul anului trecut.

După pierderea mamei sale, în decurs de jumătate de an, celebrul designer de pantofi mai trece printr-un eveniment tragic. Mihai Albu a anunțat pe platformele sociale că fratele său, pe nume Lecinius, despre care mulți nici nu știau, a trecut la cele veșnice.

Creatorul de modă a anunțat că fratele său s-a stins din viață

„Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu să îl odihnească în pace! 🙏🏻” – este mesajul publicat de Mihai Albu pe platformele sociale.

Utilizatorii online au reacționat în secțiunea comentariilor la trista veste dată de designerul de pantofi. Mulți au recunoscut că nici nu știau că fostul partener de viață al Iuliei Albu mai avea un frate, după cum a notat și un internaut.

Cine a fost Lecinius, fratele lui Mihai Albu, de 71 de ani

„Condoleanțe! Nu știam că ai un frate…”, a notat un utilizator online, mesaj la care Mihai Albu a reacționat, explicând că acesta era mai mare decât el cu 10 ani: „Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile”.

Despre fratele lui Mihai Albu nu se cunosc prea multe informații. Acesta era în vârstă de 71 de ani, potrivit celor spuse de creatorul de modă român. A rămas o figură neștiută pentru lumea mondenă din țara noastră. Rămâne de văzut dacă se vor dezvălui detalii privind ceremonia de înmormântare.

Designerul, afectat după tragediile din viața personală

Amintim că Mihai Albu a fost extrem de afectat după stingerea din viață a mamei sale. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Sfântul Pantelimon, însă starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. După ce a fost internată la reanimare, după cinci zile de terapie intensivă, s-a simțit foarte rău.

Designerul de pantofi a mărturisit, într-un interviu exclusiv acordat Playtech Știri, că a trecut printr-o perioadă foarte dureroasă, după pierderea părintelui său. Fiica lui, Mikaela, i-a fost un real sprijin în tot acest interval: „Mikaela a fost și e alături de mine în tot acest timp”.