În ce țară pleacă fiica lui Virgil Ianțu la facultate: “Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana Alexandru, se bucură de o relație specială și apropiată cu fiica lor, Jasmina. Totuși, prezentatorul de televiziune ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are emoții pentru momentul în care tânăra o să plece de acasă, căci își dorește să studieze în altă țară.

Virgil Ianțu, detalii despre fiica lui

Virgil Ianțu ne-a vorbit despre fiica lui, Jasmina, pe care o adoră. Prezentatorul de televiziune este topit după tânără, însă recunoaște că rolul de părinte vine cu foarte multe responsabilități. Acesta a punctat că este nevoie să fii alături de copil mereu, atât la bine, cât și la greu:

“Părinte să fii cred că este cel mai complicat lucru din lumea aceasta, necesită cea mai mare implicare! Până la un anumit punct, construcția unei case mi s-a părut cel mai greu lucru.

Îți dorești un copil sănătos din toate punctele de vedere, educat, dar nu numai academic, cu un caracter bun, sănătos emotional și vrei să ai și o relație bună cu el.

Încearcă să faci asta să vezi cât de ușor sau de complicat este! Este extrem de frumos, dar necesită multă implicare! Trebuie să fii aproape de copilul tău și când ești foarte ocupat, mai ales când are nevoie de tine, atât la bune, cât și la rele!”

”Este, din punctul meu de vedere, cea mai bună piesă în limba română”

În ce țară o să studieze Jasmina

De asemenea, Virgil Ianțu a punctat că nu mai are emoții atunci când vine vorba despre viața amoroasă a fiicei sale. Prezentatorul de televiziune este relaxat și are încredere în fiica sa.

Totuși, singurele gânduri care îl apasă au legătură cu plecarea tinerei de acasă, care s-a hotărât să studieze în Spania, la o școală unde o să învețe structura unui business:

“Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta! Avem o relație atât de faină cu ea încât nu este nevoie!

Probabil glonțul l-am tras atunci când s-a născut și ne-am construit toată relația așa cum o avem astăzi. Sunt foarte relaxat, chiar da! Am fost în urmă cu ceva ani, când nu știam exact, înainte de adolescență sau la începutul adolescenței.

M-am setat și m-am reglat, împreună ne-am reglat! Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală. O să plece de acasă, cum e normal!

În Spania pleacă. E o școală care pregătește manageri pentru evenimente, pentru HoReCa, pentru ospitalitate și nu doar atât! Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!”

 

 

 

Daniela Gyorfi, despre relația cu George Tal: “Nu mai facem nunta!”. Ce mărturisiri surprinzătoare a făcut artista

Daniela Gyorfi și George Tal se iubesc de 18 ani, însă au amânat nunta de mai multe ori de-a lungul timpului. Vedeta ne-a explicat că nu se mai gândește să se căsătorească, iar apropiații nu o mai întreabă dacă are de gând să meargă în fața altarului. Mai mult, ea ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce le spune tuturor atunci când o întreabă dacă mai face un copil.

Daniela Gyorfi, aflată la un eveniment în care s-au prezentat tendințele pentru nunți, a explicat că nu se mai gândește să se căsătorească, însă se bucură enorm de fiecare dată când este invitată să cânte la un astfel de eveniment. De asemenea, ea ne-a dezvăluit ce răspuns le dă apropiaților când o întreabă dacă își dorește să mai devină mămică:

“Nu, nu mă mai gândesc! (n.r. să se căsătorească) Mă bucur pentru că am fost invitată de fina mea, care a făcut un eveniment foarte mișto. Am văzut care sunt tendințele! Anul acesta am destul de multe nunți, dar și la anul am nunți luate deja. Mă bucur când oamenii se distrează și sunt chemată la nunți, botezuri și petreceri!

În viață despre asta este vorba, să muncim, dar și să petrecem, să ne trăim viața! Merg pe 18 ani în relație și nu mă mai întreabă nimeni când e nunta! Nu mai facem nunta! De fapt, niciodată nu știi, dar nu! Așa mă întreabă și când fac copii! Am zis că am 55 de ani, când să mai fac copii?

Nu este simplu să crești copii, iar dacă tineretul din ziua de astăzi alege să nu mai aibă copii, din păcate, să știi că, deși am un copil, este foarte greu! Dacă mama mai trăia, mai făceam un copil în urmă cu 10 ani, dar așa mi-e greu! Mama mea era sprijin moral, în rest eu aveam grijă de ea, ca de un copil. Dar aveam altă putere, eram completă!”

”Este, din punctul meu de vedere, cea mai bună piesă în limba română”

Nu vrea să îmbrace, din nou, rochia de mireasă

Înainte de relația cu George Tal, Daniela Gyorfi a fost căsătorită cu luptătorul Gelu Borș. Vedeta ne-a dezvăluit că, deși a divorțat, s-a bucurat pentru faptul că s-a văzut mireasă. Cu toate acestea, în glumă, cântăreața a punctat că o învață pe fiica ei, Maria, să nu meargă în fața altarului de la o vârstă fragedă:

“Eu am fost mireasă, am fost căsătorită, din păcate am divorțat, dar mi-am trăit visul, a fost foarte frumos!

De multe ori mă duc la nunți și mă uit la fetele care au tot felul de rochii. Vrei să fii mireasă, în sfârșit ți se întâmplă, dar după ce te căsătorești…așa îi spun și Mariei, de mică o iau și o sperii: “Fii atentă aici! Te măriți de mică: curat, spălat, călcat, mâncare!”.

Îmi zice: “Mami, nu vreau!”. Îi răspund: “Așa zic și eu! Mai așteaptă!”. (râde) E foarte frumos să te căsătorești, dar trebuie să îți găsești și alesul!

E frumos să te căsătorești la orice vârstă. Am cântat la o nuntă unde mireasa avea 60 de ani, iar el 60 și ceva. Nu a mai purtat rochia de mireasă, dar a fost foarte frumos! Trăiești altă dragoste, de ce nu?”